Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snad tam konečně přidají obchod s kokainem, to mi u simulátoru latinskoamerického diktátora vždycky chybělo *1*
    • Připomínám že se bavíme o hře, kde můžete kohokoliv z obyvatel včetně 70ti leté babičky nechat zavřít do "obyčejného" vězení, pracovních táborů kde makají na polích, staré vojenské pevnosti speciálně přestavěné na mučení vězňů nebo je nechat na ulici rovnou zastřelit (připadně si připlatit aby to vypadalo jako nehoda) a rovnou se vám u toho zobrazí i celý jejich rodinný strom, takže to můžete brát postaru osvědčenou metodou i s celými rodinami, do toho se vám objevují hlášky že za poslední kvartál 400 obyvatel zemřelo na hladomor. Přes všechno to sluníčko, palmy a veselou kubánskou muziku to má občas docela temný podtext
  • ja to kdysi chtel zkusit ale nelibilo se mi zasazeni do latinske ameriky
    • Walldstein
      A jaká oblast je pro podobnou zemi příhodnější?
  • davidBray
    ještě jsem ani nestihl nainstalovat čtyřku a oni už dělají pětku .. musím s tím něco udělat konečně
    • To tu ctverku instalujes uz temer 2 roky? Wau ...
  • Zrovna som sa vrátil k zberatelskej edícií Tropico 4 tak dúfam že 5 nesklame
  • Doufám že bude v češtině, a pokud ne, že to nedopadne jako se 4, kde autoři zatrhli neoficiální češtinu na datadisk :( .
  • No, mě vcelku láká to časové období, bylo by fajn, kdyby se ostrov přenášel: vidět, jak se staré budovy rozpadají, nové rostou...

Docela by mě zajímalo, jak do hry bude zakomponovaný boj o nezávislost či jestli budu moci uspořádat slavný pochod z hor na prezidentský palác .)
  • Tikov
    Má někdo představu z jaké doby je ta mapa Evropy? Samostatné Malorusko (možná Krymský chanát?), Bělorusko (možná Litva?), Rakousy s Uhry, Čechy s Polskem (1023 ?) ... ale v Itálii je vcelku jednotné území až na Benátsko.
    Tedy pořád to může být jen fantazie autorů, ale kdyby někdo tušil období tak bych byl potěšen alespoň za nápovědu.
    • Vypadá to na čirou fantazii autorů. Nejvíc mi to připomíná 2. pol 19. století smíšenou s novodobou mapou. Prostě se jim nechtělo dělat všechny ty malé státy...
    • Tá mapa nie je zo žiadneho historického obdobia. Ani Európy a ani sveta. Pozrime sa na Európu: Ak by sme hovorili o 10 - 11. storočí na Balkáne a v Grécku by bola ešte Byzantská ríša, neskôr jej zvyšky. V celej strednej Európe a aj časti západnej by bola Svätá ríša národa nemeckého. V 11. - 12. storočí by navyše časť dnešného Turecka, severnú Afriku a Arabský poloostrov zaberala Arabská ríša. 13. storočie to je v Ázii a na východe Európy Mongolská ríša. 15. - 16. storočie to zase časť Uhorska, Balkánsky poloostrov a Turecko zaberala Osmanská ríša... atď Zač. 19. storočia to je zase Napoleonské Francúzsko, ktoré zaberalo aj dnešné Nemecko a Taliansko.
      Je to len ďalší príklad americkej geografie :P Pre nich sa Európa končí Nemeckom
  • Ta poslední věta je literární zločin, bohužel na Games ne ojedinělý.
  • Tropico miluju. Jedna z mala originalu co mam na PC (tim nechci rict ze piratim ,ale ze hraju jen na konzolich na kterych taky nepiratim kdyby to nekdo spatne pochopil). Takze urcite koupim
  • kubi-wan
    Tropico jsem nikdy nehrál, strategie mě obecně odjakživa moc neberou... ale teaser mě pobavil hodně *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit