Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná by stálo za to, aby článek prošel před vydáním korekturou, narazil jsem snad na 4 překlepy. Jinak ale fajn tipy, díky :)

  • Derp_1337

    Komentuji dřívější článek "Shadow of the Erdtree je nejlépe hodnoceným datadiskem".

    Teď to má na Steamu jenom 68% pozitivních hodnocení, takže to asi nebude až tak nejlepší, jak se říká.

    Nebudu hodnotit gameplay, to se každý musí sám rozhodnout, zda ho to bude bavit a nebo nudit. Problémy jsou především technického rázu. FromSoftware opět ukázali, že kašlou na technický stav hry.

    Games recenzovala PS5 verzi a ta je očividně v pohodě. Problém s PC verzi bude v tristní optimalizaci. Hráči masivně trpí propady FPS a mini vytuhnutími uprostřed soubojů, což je velký problém, když hráči musí správně načasovat své akce.

  • nesnesitelnej666

    11. Nechte se co nejvíc summonovat do světa ostatních. Podíváte se, co vás čeká, naučíte se movesety nepřátel, často odkoukáte nějakou skrýš nebo tajemství -- a k tomu všemu třeba pomůžete nějakému nebožákovi, to vše bez rizika ztráty run. Navíc průchod jedné lokace vám dá klidně 100k+ run (Belurat Tower, bez bosse) plus craftingové a upgradovací materiály. (Nově můžete vypnout summoning pooly na místech, která vás nebaví, nebo třeba před bossy, které sami neumíte a nechcete to vyvolávajícímu hráči pokazit.)

  • CyberAngel

    Byl jsem v základní hře na levelu 190 v NG+ a měl jsem obavu, aby se z DLC nestala brutalita ve stylu The Old Hunters pro Bloodborne, kam jsem tehdy šel taky na NG+. No, můžu potvrdit, že to je brutální fakt hodně. One-shoty s 1700 HP jsou velmi časté. Docela mě to po pár hodinách hraní otrávilo jako loni v Lords of the Fallen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit