Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mikit

    Ve chvíli kdy Codemasters získali WRC licenci jsem byl nadšením bez sebe. Dirt Rally WRC,  pro člověka který u většiny her z této série trávil desítky, možná stovky hodin, splněný sen. Pokud se nepletu tak jediný díl, kde byli reální jezdci a barvy aut byla CMR 1 a taky je to asi pořád můj nejoblíbenější díl. Série od Kylotonn mě nikdy nechytla, hrál jsem dva díly, ale jejich jízdní model mi neseděl. Měl jsem pocit jako by ta auta byla z papíru, zkrátka mi přišlo že jim chybí ve fyzikální modelu hmotnost vozidla. Čistě můj pocit, určitě tam nějak byla. Ale licence mě udržela alespoň na odjetí kariéry od WRC 3 až po Elitu. Ale pak jsem se rychle vrátil k titulům od Codemasters. 

    No, a pak přišlo EA... nejdřív jsem se uklidňoval, že zrovna v Codemasters snad vědí co mají za potenciál a nebudou jim do toho kecat. Nechají je pracovat a jen si sezobnou zisk. No, ale ze Steamu už zmizely staré díly jak F1 tak Dirt série. U F1 bych to ještě skoro i pochopil, ale u Dirt, kdy každý díl byl jiný už moc ne. A nové F1 nejsou špatné, ale otisk EA je v nich cítit. 
    A celé to jejich EA Sports xxx se mi moc nelíbí. 

    Takže aktuálně ohledně EA Sports WRC nemám žádná očekávání, netěším se. Někdy v skrytu duše doufám, že to bude pecka, že to bude ta Dirt Rally s licencí. Vypadá to parádně, ale já tak nějak tuším, že EA něčím zabije. Buď to půjde do čisté arkády nebo si tam vymyslí nějakou obdobu UT nebo tam zkrátka nacpou nějakou jinou "populární featuru". Doufám že se to nestane, ale nevěřím tomu.

    • MalyZeli

      Tak dá se očekávat klasika, za odjetí okruhu skoro žádné odměny aby to donutilo člověka vytáhnout kreditku a koupit to v obchůdku... 10$ akce, za auto? No neber to. Kariéra/příběh plný uber cool postav které jsou tak dementní že má člověk chuť si vrazit kudlu do oka, jízdní model bude určitě krabice na kolečkách, která když ťukne do překážky, odrazí se jako balón bez poškození, atd. EA Sports je snad nejodpornější stránka EA, a nechápu že jim lidi cpou peníze.

      • Lukyz

        Zas tak černě bych to neviděl. Věřím, že tam jízdní model Dirt Rally bude zachovanej min. na úrovni obtížnosti, ale když první co na tebe v traileru vykoukne je "In game purchases" tak to prostě smrdí... EA.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit