Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarisko84

    Mme sa pacil iba prvy povodny. Dej, postavy, atmosfera vsetko top .. Super bol zvrat ked sa J.C. pridal na opacnu stranu... Adam mi vobec nesadol a v podstate mi nevadi ze tak skoro nebude novy diel... Mame tu nastupcu v podobe cyberpunku a uprimne neverim ze by novy deus bol lepsi ako cyberpunk alebo v dobe vydania mozno aj cyberpunku 2....

    • Cyberpunk rozhodně není žádný nástupce Deus Ex, nestraš! Ty hry vůbec nejde srovnávat. Obě hry vykreslují temnou budoucnost a marast společnosti, ale tím to víceméně hasne.

      Cyberpunk je rozh.áraný mišmaš, výplod desítek mozků z firemních breinstormingů, kdy si jen v osnově odškrtávali fajfky, že do hry implementovali další statisticky oblíbený prvek, ale vcelku to nepůsobí sourodě. Je to takovej dort od pejska s kočičkou. Celou hrou tě provází takový lehce "cartoonovský", teenagerovský nádech. Ať už jde o zbraně, lookout A.I., ztvárnění metropole apod. 

      Deus Ex se naopak snažil působit od začátku dospělejším, uvěřitelnějším dojmem vykreslení blízké budoucnosti. Stručně řečeno, Cyberpunk je schiz.ofrenní AAA b.r.ak pro pubescenty. Deus Ex cílí na jinou skupinu hráčů. Remake Deus Ex 1 bych bral všema deseti, nějak nemám chuť hrát po desáté módovanou hru, přecijen je to už skoro 25 let starej vousáč a i s GMDX, Revision apod se na to už nedá moc koukat. Ono to mělo nevábnou vizualizaci už v tom roce 2000. 

      • Inquisitor

        Obě hry jse odehrávají v budoucnosti a tím veškerá podobnost končí.

        • Jarisko84

          No nekonci... v oboch mozes ist roznymi cestami, v oboch mam implataty ktore menia gameplay atd ...  bral by som remake povodneho deusa... ale dalsi diel? Radsej cyberpunk ....

  • danny_the_hound

    Nechcem maľovať čerta na stenu, ale bojím sa, že ďalší na rade bude nový Tomb Raider od Crystal Dynamics ☹

    • dworkin

      To vůbec nestraš. :/

  • dworkin

    Dishonored a Deus Ex. Dvě série, kde každá jedna hra byla vynikající. A v obou případech se zdá se pokračování (jen tak) nedočkáme. A novej Bioshock je taky v nedohlednu.

    Smutná doba.

    EDIT: A pokračování Prey (2017) taky nebude.

    • uher

      Tak pokračování Prey by bylo nepravděpodobný i bez tohodle bordelu okolo. 

    • Na druhou stranu, Arcane co dělalo Dishonored není současné Arcane. Youngblood a pak Redfall? Raději ať zůstane Dishonored u ledu. A Deus ex?Kdo ví, co by z toho bylo. Live service looter shooter?

    • ještě KCD2 můžou zrušit, Embracer vlastní i WH

    • uaxpk

      souhlas. Také cítím zklamání z toho, že ty série co jsi jmenoval jsou (snad zatím) u ledu. Velká škoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit