Přejít na výpis diskuzí
Enslaved 2 nakonec nebude, okolnosti tomu nepřejí
23.9.2011 | levis
11 příspěvků
-
Škoda dobré hry... jedna z mála nových značek, u které jse mse těšil na pokračování.
-
žádná škoda
-
Tameem Antoniades: "...Teď vkládáme naděje do nového Devil May Cry."
Vkládají své naděje do okaté kopie God of War? Proč ne, řemeslně zpracované to mají hezky (dle videí). Nezbývá než NinjaTheory popřát aby si urvali část z God of War fandomu (jako když pes hryže kosti co padají od stolu pána), protože s fanoušky série DMC by moc počítat neměli. A ne, změna na bílé vlasy a červený kabát v Devil triggeru, to opravdu nestačí. -
-
"Vkládají své naděje do okaté kopie God of War?" Aha a co takhle si zjistit data vydání a pak říkat kdo kopíruje koho. Bez DMC by God of War nebyl nebo aspoň ne takový jaký je dnes.
-
-
Změna je dobrá věc a evoluce je vítaná, ale tady v případě DMC se z mistra stal učedník ve jménu peněz. Řečeno méně básnicky:
Zmizel nadhled šarm a vtip (ano, místy až pubertální), který byl a je nedílnou součástí DMC. Zmizela lehkost a elegance, se kterou byl vždy Dante rozanimován. Jasně že jsem nehrál, ale veškerá prezentace hry až do tohoto data staví na syrové potemnělé atmosféře, brutalitě a "silovosti". Nevím jak tento subjektivní pocit vyjádřit, ale viditelný je zejména v boji. Lehkost pryč, pohyby působí zbytečně moc průrazně (jako kdyby měl Dante místo rukou pneumatické písty) a vrcholem je jedna z již představených zbraní, která je více méně obdoba Kratosových Čepelí chaosu.
Takže proto okaté kopie God of War.
-
-
-
Špatné přijetí u kritiky...??? *11*
Dovolte, abych se zasmál...odkazuji na metacritics a jestli má tahle hra špatné prodeje kvůli tomu, že má špatné hodnocení? Tak pak teda LOL.
A dovolím si jedno...o této hře jsem pořádně ani nevěděl, tak že ono to nemusí být ani tak hrou, jako selháním, co se týče propagace. -
-
Hra je to slusna, ale take je to hrou, oni informace pred vydanim hry (novinky, preview) v dnesni dobe delaji hodne. A Enslaved byla zkratka takova mene vyrazna...
Taky si myslim, ze prodejum Enslaved uskodilo demo, z ktereho jsem spis usoudil, ze hra je moc primocara a jednoducha, coz ve vysledku tak nebylo.
-
-
Co je to platny, Ninja Theory jsou proste ve stinu Naughty Dog, jejich hry jsou dost podobne. I kdyz Ninja Theory umi do svych her dat o neco inteligentnejsi obsah a pribeh, nez komercnejsi Uncharted, a dokazou i chytnout za "emoce", presto by se meli od Uncharted her vice odlisit.
-
Kolik toho chtěli prodat? Miliony? Jinak to je velká škoda, protože i přes drobné chyby se to hrálo velice dobře a hlavně mě to bavilo natolik, že i s Pigsym jsem to dotáhl na 100% a platinovou trofej. Pro mě by byla dvojka jistá koupě. Nevím proč se Ninja Theory chovají jako Square. Lidi chtěli Heavenly Sword 2, mají Enslaved. Teď by chtěli Enslaved 2, ale pracuje se na DMC, v hlavní roli emo Dante, kterýho nemůže 90% lidí překousnout. Tomu se říká naslouchání hráčům. Fuj
-
z mého pohledu, také škoda :(
-
je to škoda enslaved mě hodně bavil dohrál jsem ho několikrát i s přídavkem pigsy perfect 10.Docela jsem se těšil na pokračování ...hmm škoda