Přejít na výpis diskuzí
Enslaved: Odyssey to the West - recenze
20.10.2010 | Václav Rybář
7 příspěvků
-
Skvělá hra fakt jsem se bavil:-)
-
Taky musim recenzenta pochvalit - takhle to ma vypadat.
Ja jen nechapu to vseobecne nadseni grafikou. Takhle seredny textury jsem teda hodne dlouho nevidel (a to jsem ted prosel Alpha Protocol : D)
Krom modelu postav/robotu je to graficky fakt (neskutecne presaturovana) mizerie.
Ale vic me mrzi ta osekana hratelnost - hlavne ty vsudypritomny omezeni, system kamery, ovladani, pohyb postavy, ..
Skoda ze se fakt vybizi to srovnavani s Uncharted, protoze to proste nemuze dobre dopadnout.
I tak ale supr - zitra fouknu druhou pulku.. : P -
dobrá recenze, hra je výborná ,projel jsem jí na jeden zátah a určitě si jí někdy zahraju celou znovu.
-
Dobrá recenze a souhlasím i s hodnocením.
Moje dojmy ze --> http://odulin.blog.cz/ -
Jeden klik na zalozku "Karta hry" hned nahore...
To nemeni nic na tom, ze se mi take vice libil stary vzhled, ale to je dano zvykem... -
Stránky jsou nepřehledné, například u této recenze se nelze v přijatelném čase dopátrat, zda je hra určena pro PC či nikoliv.
Vraťte se k původnímu vzhledu stránek, byly mnohem lepší.
Jiří Hašek -
Výborná, čtivá recenze. Ostatně, jak už je od imfa dlouhodobě zvykem :) Pod výsledné hodnocení se mohu klidně poodepsat. Je to opravdu pohodová dobrodružná hra, jdoucí ve stopách her jako Uncharted 2. Do kvalit počinu Naughty Dog ji sice nemálo chybí, ale základ, postavený z koktejlu fungujících herních principů a charismatických postav, je natolik svébytný , že by si ho měl každý milovník žánru užít.