Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species

    Hodnoceni her? :O no to je revoluce! Pristi rok se dockame kosiku 

  • madPav3L

    Teď se hezky ukázalo, jak kecali o dobrých prodejích Metra na Epicu. Už je to několik měsíců, co medii proběhla informace, že Exodusu se daří 2,5x lépe než Last Light, ale neřekli žádná čísla. Za chvíli to bude rok od vydání a na Epicu je to jenom 700 tisíc kopií... To je sakra bída.


  • Control jsem ani nedohrál. Totální propadák, škoda.

  • Veskoslav

    Ano Red Dead je skvělý příklad, jak jsou recenzenti k ničemu. PC port naprosto zprasený, ale doporučuje ho skoro 95 % recenzentů...


    Jo jinak je hezké odůvodnění, že Division nejde, protože je na Epicu. Ale že šlo Metro koupit i na Steamu to už jako nevadilo?

    • Derp_1337

      1.) PC port RDR2 měl při launchi určité problémy, ale většina z nich byla vyřešena. Ale to hatery nezajímá, že? Hateři pořád budou připomínat "zprasený port" klidně i několik let potom, co se bugy vyřešeli. Jak se říká "Kdo chce psa bít..."


      2.) To jsi špatně pochopil s tím Division 2. Metro šlo koupit na Steamu, ale na Steamu jsou známé čísla (před)prodeje, takže se dá snadno dopočítat k určitému počtu* . Ale na Uplay ty čísla neznají, takže se ke konkrétním číslům nedá dopočítat.


      * (Celkový počet majitelů hry - hráči na Steamu = hráči na Epicu)

      • Veskoslav

        Určité problémy? A je fajn, že "většina" je vyřešena. GTA IV mi doteď nejede v pořádku, občas se prostě ani nespustí. Několikrát jsem si říkal, že ho někdy dohraji, evidentně nikdy. A celý ten jejich "Social Club" stojí za *něco*. Obzvlášť když se mi snažil tvrdit, že ani neexistuji. A to, že na 9600kf s 1080 nejede na stabilních 60 fps při maximálním nastavení, tak ano, je to sprasený, neoptimalizovaný port. 


        Rockstar na optimalizaci na pc seje dlouhodobě. GTA V neopravil doteď...

    • Lukyz

      V čem je Red Dead II špatný port? 🤔

      Mě to na průměrném stroji lítá celkem slušně a nenarazil jsem na jedinej bug.

      Online jsem teda nehrál, to není nic pro mě. 

      • Vojtzech

        PC launch měl opravdu dost velký porodní bolesti, který zastihly i mě. Někomu nešla hra ještě týden po vydání vůbec spustit, někomu nešel spustit ani launcher, hra měla problém s Nvidia ovladači (GTA V je má dodnes) a na 4 jádrových procesorech se hra nehratelně trhala. Těď už to ale běží krásně, jen v online se ještě najde nějaká ta moucha.

      • Stav hry uz ted nesleduji, ale kdyz vysla a ruzne weby zabyvajici se hw a hrami ji testovaly, tak to byl dobry porod. Obrovska spousta hracu se nebyla schopna dostat pres launcher, byly problemy jak v api DX12, tak Vulkan - jedna casto padala, druha se obcas sekala. Obecne problemy technickeho razu byly obrovske, coz je strasna skoda, protoze na to meli rok a akorat si znechutili spoustu zakazniku.

        Narocnost hry je ok,  vypada nadherne i s konzolovym nastavenim grafiky, ale tedy to trosku Rockstar nedal s "presety". Mohli hrace varovat, ze nektere nastaveni proste nemaji na dnesnim HW smysl a vykon pak pujde strme dolu. To je tak trosku jejich chyba, ale hraci taky nekdy delaji z komara velblouda.

        No snad se jim to uz vsechno povedlo zaplatovat, az kdyz ja si hru poridim, pojede vse jak po masle :)

        • Mam i7 a 1070 OC verziu. Hra bezi dobre, ale treba si pozriet konkretne nastavenie podla redditu alebo YT od uzivatelov ak chces stabilnych 60FPS. Hra je dost narocna. Samozrejme na optimalizacii by sa vzdy dalo popracovat ale pochybujem, ze Rockstar stym este nieco bude robit.

          Narocnost hry je aspon vidiet na grafike, nie nadarmo sa jej hovori novodoby Crysis.

          Ten kto nema sucasnu alebo minulu generaciu grafik si hru mozno zahra na Low. Ja som bol nuteny pouzit FullHD namiesto 1440p ak som chcel mix medium/high/ultra nastaveni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit