Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

    A zvýšila se průměrná útrata za hry 3. stran? Nebo je to stále závratných 2,85 dollaru/účet?

    • Vzhledem k tomu, že rozdávali GTA a tím se jim tam určitě navalilo hromada cheatrů, kteří založili víc účtů a claimnuly to víckrát, aby až dostanou ban, mohli v klidu hrát dál. Tak bych řekl, že průměrná útrata na účet bude ještě menší. Ale dokud to číňan a rodiče dětí z Fortnitu platí, tak budeme stále číst v reklamštině o jejich závratných úspěších, které by asi normální firmu už dávno ekonomicky položily. Sám tam taky mám účet a utraceno celých 0,0 USD. Jediné co by mne tam lákalo je Satisfactory, ale stejně je stále v EA a teď už i na Steamu, takže výhledově tam nic kupovat nehodlám. Pak je ještě úsměvné, že aktivní uživatel je ten, který pouze otveře e-shop. Oni to ty lidi jen claimnou a ani to nestahují - ale mám to stejně, hrál jsem jen subnauticu, jinak jsem tam pár her claimnul, že se k nim možná někdy dostanu, ale má to velmi nízkou prioritu.

    • Možná si někdy, třeba v tramvaji či na ulici během odposlechu cizích lidí, zaslechl, že existuje i pojem jako zvýšení tržního podílu. Víš, a v takové situace nejde o to, jaké má firma zisky, ale o to, kolik přiláká nových zákazníků, které jednou, právě, třeba promění na ty ziskové. 

      • Veskoslav

        Nepovídej. Já sem se na to zeptal, zdali to pomohlo zvýšit útratu za hry 3. stran. Nemyslím si, většina lidí má Epic jenom proto, že vybere hru zdarma a jde dál. Epic nezvyšuje svůj tržní podíl, ten je pořád stejný. Nebýt Fortnite, tak je Epic někde vzadu vedle Originu a uPlay a spíše se krčí někde u Bethesda launcheru.

        • Jack1947

          EPIC je předraženej a nemá jinou možnost než jejich obchod. To bude hlavní ůraz... FORKNIFE je hlavní "tahák" to bezesporu. Zase mají pod čepicí udržet si uýivatele díky hrám zdarma takový luxus ostatní Stores moc nemají.

        • Ach jo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit