Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KamilZm

    Patriku, reklamština "úplně zdarma" nebo "zcela zdarma" mě vždy pobaví  (no, spíše vytočí 😁). Jednoduše buď něco zdarma je nebo není, takže stačí napsat "zdarma". 

    • ravux

      Ano, je to stejna idiocie, jako kdyz nekdo tvrdi, ze si je necim jisty na 150%. 

    • PLuto.petr

      V současném světě bych se spojení "úplně zdarma" vůbec nebránil.  Pro mě je to třeba znamení, že hru si můžu stáhnout i dohrát zdarma, bez jakýchkoliv mikrotransakcí nebo podobných ptákovin.

      • KamilZm

        Pokud bys musel cokoli pro vlastní hraní zaplatit, tak už by to zdarma nebylo (určitě ne "částečně zdarma" nebo "neúplně zdarma"). Takže buď je hra "úplně zdarma" a ono "úplně" pak nemá smysl, nebo není, a je tedy nějakou formou placená. Pak by ale muselo být napsané, za co se platí, např. "hru lze získat zdarma, ale během hraní je nutné platit za čas, který se v ní stráví". 

        PS: Ano, uznávám, že např. v kontextu toho, koho máme za prezidenta nebo premiéra, je tohle úplně zcela nepodstatný problém 🙂

        • Trisska

          maš to nějaký popletený, pitváš se v problémech který nejsou a hledáš chybi na nejlepšim prezidentovi kterej kdy byl lidma zvolenej a nejlepším premiérovi kterej s každým zloduchem pěkně zatočí, ale místo než abych si tu četla o hře tak se zas musel najít jeden debžot co sem zatáh politiku, ach jo!!! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit