Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt nechapem preco vsetci zacinaju skusat trpezlivost hracov a co vsetko znesu. Ja uz odmietam podporovat hry, ktore maju akykolvek obsah za nekrestanskym paywallom alebo singleplayer hry, ktore maju co i len jedinu mikrotransakciu/mtx. Pre mna jasna znamka toho, kto robi hry pre hracov a kto len pre zisk.

  • twicer

    To je teda docela přísný polemizovat otom, zda si lidé, co po nich hodili přes 6000kč, zaslouží nějaké pitomé dlc navíc. 

    Velice aktraktivní přístup, který naláká spoustu hráčů a sklídí obdiv médií. Akorát že vůbec.

  • Líbilo se mi, jak unikl chat z nějakého portálu pro Cheatery, kde oni sami nabádali, aby targetovali lidi, kteří si koupili Unheard edici. Už jenom to je známka, že to Nikita podělal jak mohl.

    Každopádně autor článku vypustit další důležité faktory, proč je většina komunity dost namíchnutá. A to že nová edice obsahuje těžké P2W prvky. Respektive itemy a výhody, které ve hře rozhodně nezískáte jako je zvýšená velikost pocketu na velikost Scav vesty tedy (1x2x2x1), dále pak vyšší prioritu při vyhledávání raidu a nebo unikátní item "rádio" které Vám dá 50% slevu na všechny služby v raidu, instantní zavolání kamarádů do probíhajícího raidu a v případě rep. 6+ u Fence po vás Scavové nebudou střílet na vzdálenost větší jak 60m.

    Mno jsem rád, že vychází Gray Zone Warfare a snad neskoro poté Arena Breakout: Infinite. Obě hry vypadají dost slibně a mohli přetáhnout velkou část Tarkov komunity.

  • Za to nie-DLC pýtal 250 EUR, prepána! EA, Ubisoft a ďalšie firmy si teraz určite zúrivo robia poznámky. 

    Ešte k tomu mazal, resp. editoval popisy k edíciám na ich oficiálnej webstránke, najmä k EoD, aby mu hráči nemohli vyčítať neplnenie jeho skorších sľubov. Nikita "kinda forgot" že existuje niečo ako archivácia webstránok...

    "I am very sorry that fans and the game community in general are experiencing these feelings." Učebnicové ne-ospravedlnenie. Nikitovi nie je ľúto, že to pokašľal. Leaknuté interview s emissary ukazuje, čo si reálne o EfT hráčoch myslí (mimochodom, pravosť toho interview už potvrdil aj BSG Community Manager).

    https://www.reddit.com/r/EscapefromTarkov/comments/1cdvaew/comment/l1f0mrx/?utm_source=reddit&utm_medium=usertext&utm_name=EscapefromTarkov&utm_content=t1_l1fv49s

    Inak Adam, čo podľa teba je už väčšia vzbura? :) Lebo to čo sa momentálne deje na EfT reddite vyzerá na slušný výbuch (nemá to rozmery  monumentálneho EA veľdiela v Star Wars Battlefronte "give you sense of pride and accomplishment"), dokonca moderátori EfT sub-redditu zrušili pravidlo, ktoré bránilo písaniu viacerých postov na rovnakú tému. 

    • sugyn

      Nevim mensi vzpoura, tohle nabira obratky jako gamergate. 

      Me tohle vse prijde jako absolutne zbytecny tah ze strany BSG. O PvE mod jsme im rikali od pocatku bety. Nikita furt rikal, ze ne, ze to nezapada do konceptu hry atd no a hele mame to tady ale jen pro ty co maji edici za 250 eur. 

      A samosebou se deje od BSG co? Banovani a strikovani lidi a kanalu jako se to stalo Eroktic. 

      Me osobne ted mrzi, ze jsem je tehdy podporil verzi EOD. Takova krasna kudla do zad.

  • Můžeš dostat Rusa z Ruska, ale nikdy nedostaneš Rusko z Rusa.

    • To je geniální ! To by si měl přečíst ten náš Visarionovič tady místní pomatenej. 

      • Smegma

        Kdo? 😀

  • ako je pekne ze nakoniec to zmenili

    ale vysvetlovat si DLC inak ako sa vseobecne zadefinovalo, je kazdopoadne trapne

    Unheard je celkom vystizne slovo/nazov na danu cenu :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit