Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam, ze tam nebude uzdravovani ala cod...
  • Jestli bude hodnocení alespoň 8 (u IGN/Gamespotu/Tiscali), budou vidět kozy, single nebude krátkej a mulťák bude ujetá řežba, tak kupuju (pokud budu mít dost prachů zrovna)...
  • "živé jedinci prohazovaní větráky"

Na hru se těším, Valve snad nezklame.
    • Valve nevládne taky všemu.... Gearbox nezklame.
      • Jo, myslel jsem Gearbox, asi. Mám v tom bordel.
      • :D

ještě nezapomenout na 3DRealms, který toho má většinu na svědomí přičemž bývalí zaměstnanci 3DRealms na tom dělali pod hlavičkou Gearboxu.
  • Jeď Duku, už se nemůžu dočkat, po několika letech konečně něco co bude stát za to hrát a nebude to milionkrát ohraná opicávačka, ale pořádná řežba se všim všudy kde neni místo pro pitomou korektnost.
    • "Politicky korektní" to asi bude. Ještě by to Barack Hussein Osama II zakázal prodávat na "největším trhu".
      • myslíš toho Keňana? na to by si netroufnul...
        • Ne, myslím aktuálního amerického prezidenta :D . Sice se jmenuje Obama, ale několikrát už bylo někde prý napsáno/řečeno Osama.
  • Super ... treba nekdo nastavi novou latku. ESRB je stejne nahoby, rozsekavani tel na cucky ok 12+, nahy zadek 18+ a kdyz se nedejboze nekde objevi hodny fetak, zly cernoch, napraveny muslim nebo zvracejici jezis, tak zakazou hru v triadvaceti statech jako by rikali: jsme tak hodni, ze jsme vas usetrili, dovolime vam to hrat, az vam bude 47 :)

Jsem rad, ze duke bude jaky si zaslouzi hra od 18+ a ve statech, kde maji socialni ingeligenci tak nizko jak moznost sehnat si zbran 21+, Treba kvuli nemu jeste francouzi usporadaji uvitaci revoluci a australani emigrujou na zeland, protoze u nich ho beztak zakazou :)
  • Tvůrci DNF musej bejt strašný magoři, ale palec nahoru. Věřim v další čistokrevnou zábavu u který můžu vypnout mozek *1* . V dnešní době se všechno snaží bejt strašně originální a do každý střílečky rvou RPG prvky, který tam jenom otravujou. Já chci čistokrevný jatka s pěknou dávkou oplzlostí. DNF už čekááám :-)
  • No tak deti si prídu na svoje ešte že pre nás dospelých vyšiel aspoň portal2
    • No tak to jsi zabil ! Já myslím že jsi to mněl spíš obráti Portal 2 spíš pro děcka a Duke Nukem rozhodně ne ! A s tím že jsi éru Duke Nukem 3D nezažil souhlasím ! Duke Nukem je opravdu od 18+ a tebe tipuju tak na 15 let. *3*
    • Z tveho komentu je na kilak citit, ze jsi eru Duke 3D nezazil, takze klid, dite
    • nojo .. nevim presne jak dlouho to vyvijeli a odkladali, ale podle toho co jsem videl a cetl me to fakt tak o 15 let mine .. co se da delat .. my starnem a cilovka temer vsech vyvojaru jde vekove dolu (coz plne chapu)
    • Vďaka decká ale teraz už šup do postele.
  • Už se teším !!! *1* *1* A ty hovna fakt to už je dost hardcore ještě že si někde střihnou sex to nic ale s tima hovnama hmmm... no už se těším. *5* *5* *5* *1* *5* *5* *5*
    • Je to kokostkej komentář ale když je to o tom Dukovy nebudem se přeci hádat a dávat mínusi. xD *12*
  • Nesouhlasím nic proti Dukovi ale největší borec na světě je byl a bude Chuck Norris
    Jedinej důvod proč nikdo neudělá hru s Chuckem Norrisem je že by se nedala rozjet na žádným kompu na světě
    PS nevím proč sem pouští lidi jako je devkar
    • A co se ti nelíbí na developerech?
    • Protože je PANIC
  • Smažte Děvkaře, nemá zde co dělat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit