Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zní to zajímavě, ale jako vždy si radši počkám na bližší info těsně před vydáním. Ono to vždy při oznámení zní dobře a nakonec kde nic tu nic *15* .
  • Sakra este som s EVE dokopi nic nevidel a uz to rozsiruju? Tak to aby si clovek zobral dovolenku ked bude chciet niekam dalej zaletiet *14*
  • Přitom taková blbost..
    • Takhle hodnotit sve vlastni posty? Hezka sebereflexe *2*
  • Neco noveho o Walking in Station(Incarna)? Nebo stale nic? Tolik let slibu (7-8?)a nic se nedeje. A o komunite si taky myslim svoje. Jak uz to byva,PvP hraci byvaji mnohem netolerantnejsi nez PvE hraci. A EvE je hlavne PvP hra.
    • Team Avatar byl rozpuštěn.
      • Jako ze uz je to definitivne zruseno? Nebo zase jen odlozeno na neurcito?
        • Já osobně bych tipl že odloženo na neurčito. Komunita jasně dala najevo, že chce létat loděmi a ne se courat na stanici. Mě to takto vyhovuje, pač si nedovedu představit co bych tam dělal. CQ jsem vypnul hned první den Incarny ze spousty důvodu.
          • Omyl. Tohle me stve ze vseho nejvic. Da se tam najit desitky postu, x -set strankovych,kde komunita zada Walking in station. Pouze se ozvalo tvrde jadro a vykricelo si zruseni. Kazdeho kdo byl pro Incarnu(pro tu co to mela byt,ne pro to co vyslo) urazeli a porad dokola mleli cosi o barbinach(to opravdu vypovidalo o ''kvalitach'' komunity). Bylo to slibovano x -let a co tam melo byt? Pokud si nedovedes predstavit co by jsi tam delal,pak vubec nevis o cem je rec. Bylo to propirano uz stokrat,ale...sakra me to stve i ted,kdyz si vzpomenu jak tehdy vypadalo forum. Uplne mi to zkazilo hru a od te doby uz nehraji. CCP uz proste neverim a vubec stve me ze si minorita chodici na fora(na fora vzdy chodi jen minorita hracu)muze dupnout a zrusit x-let vyvoje.

Ale abych to nehazel jen na hrace. Hlavni vina je jinde. Kdyby skutecne CCP melo neco vytvoreneho ,vydali by to i pres protesty nekterych lidi. CCP ale nic nemelo(a porad nema),jen puste kapitanske kajuty bez vyuziti. Vydani Incarny byla jen dalsi blamaz.
            • 1) komunita (tedy minorita hráčů z fóra) si může vydupat zrušení už právě z toho, že je úzká vazba mezi hráči a vývojáři. A vývojáři se snaží dělat to, co hráči chtě nebo chtít budou. A když se majorita neozve a neřekne svůj názor, tak nikdy nebude po jejich.
              2) To co avizovali na začátku to chceme všichni, jenomže to nebylo tak jednoduchý a proveditelný. No a to co nám nakonec dali nechce nikdo, je to těžce nedokončený, nevyužitelný, a zcela zbytečný. No a protože většina hráčů incarnu vypnula v nastavení hry, a na fóru se k tomu jasně vyjádřili, tak vývoj pozastavili. Nic z toho co avizovali totiž stejně neměli připravený, tak jim ani nic jiného nezbylo. Možná někdy v budoucnu,dalších 10 let :D
              3)Neumím si představit co bych dělal (nebo chtěl dělat) v tom co měli připravený pro Incarnu a následující update. Proto osobně chci aby se více věnovali vesmíru a lodím než ztráceli čas na walking in station, které by nakonec ani nevydali. Ve hře je dost jinejch věcí co potřebuje inovovat a už teď je hodně zastaralého.
  • 7 let jsem se k tomu vracel...nikdy sem u toho nezůstal *13*
    • lebo je to blbost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit