Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrozna bieda, od doby co sa zamerali na to, aby prostrednictvom shitnych hernych mechanik vnutili hracom pouzivanie co najviac accountov, tak ta hra nestoji ani za staru backoru
  • Tohle by Vám mohlo říct víc o Rubiconu https://www.youtube.com/watch?v=Usv2EjUU3fA#t=107
  • Jason_dinAlt
    Pořád tam ještě mají takovou tu podivnost, že k detekci cizího hráče v daném sektoru je jeho přítomnost v chatu?
    • Jo, to tam pořád je, kromě systémů v červích dírách. Ne že by to bylo nějak extra užitečné.
      • To ma byt vtip? Local je teda zatracene uzitecny.
  • EVE jsem hral, je to super, pokud ma clovek dost casu ochotny obetovat korporaci - protoze nervy na to cekat nekde s covert ops 4 hodiny v stand by fakt nema kazdej a hrat EVE solo je jako... jit do luxusni restaurace a objednat si topinku.

Ale libi se mi, ze i hraci EVE na ofiko forech rikaji, ze EVE je jenom graficka nastavba Excelu. =D
  • walltar
    Kdyby tak ještě ta hra byla taková jako její trailery. *1*

Zajímavé, že těžbu ledu v 0.0 s 10min cyklem v traileru neukázali. A přitom to byla taková stranda.
    • Tezba je nudna vec. Ale presto ji tisice lidi dela. Je jedno jestli to nekdo dela na plny uvazek,nebo jen jako afk alta. Lidi tezi.
      Muj nejvetsi problem s EVE? Dve veci. Strasna komunita a fakt,ze v EVE neni snad zadna akce,ktera by vas plne zamestnala celou dobu hrani. Porad nekam letite(nejnudnejsim moznym zpusobem,kdy svoji lod primo vlastne neovladate),opravujete si lod nebo cekate u brany na nekoho/neco a mezi tim neni nic.
      • Tak to já se třeba nenudím. Sem v CzSk corpě, udržujeme si svou díru a momentálně se stěhujem do vyšší class wh. Je to úplně jiné prostředí než hi-low-nula (nejen díky nepřítomnosti lokálu) a člověk si tu musí dávat bacha a být aktivní. A PvP obvzlášť. Buď si ho musíš najít nebo si tě najde. Když ho najdeš tak ti z 80% utečou a když si tě najdou oni tak je to většinou prů**r :D Nás si nedávno našlo. 3 frajeři v Thanatosech nám naletěli na díru udělat bububu :D Sešli se na Jitě. http://bandofmagnus.cz/?a=kill_related&kll_id=4537
        V EvE si musíš najít to svoje. Dá se zapnout i na chvíli ale většina věcí potřebuje víc času. A máš spoustu možností, ne jen sedět na gejtě a čekat na proskok. A czsk chanell ignor :D Hlavně Umu
        • Nudit se v EVE? Divné. *3*
        • kraaaa
    • Jo EVE je dobrá MMO, velice dobrá. Bohužel ne pro mně. Nejsem schopen akceptovat třeba systém učení skillů. Také mě baví většinou solovat a jen tak třeba lítat mise, popřípadě lítat po asteriod beltech a lovit NPC. JENŽE ... mise se brzy omrzí, v podstatě je to pořád to samé. A belty má smysl létat jen v nule a člověk musí hledat lepší NPC( a i pak mu dropnou ore a tolik, že se to nedá ani odstěhovat). Ale třeba už se tam něco změnilo a časem se tam zase podívám.
      • jo zmenila se jen jedna vec.. na CZSK kanalu jsou chytracci co ti hodi boundy jen tak ze srandy.. no je videt ze jsem sedel 10let doma na zadku a nechodil mezi lidi.. oni uz ted i deti maji kreditni karty.. a nekteri i maji praci.. proste nestesti.. :D
        • No czsk v eve byl vzdy trollovaci channel, takze to zadna zmena neni.. pokud jsi chtel poradit, tak jsi prisel na spatne misto *2*
          PS. Kazdopadne bych uvital, kdyby na games psal o eve nekdo, kdo skutecne hru hraje nebo alespon dele hral. Dekuji.
    • http://i.imgur.com/iJMJVTq.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit