Přejít na výpis diskuzí
EVE Online rozpoutá vesmírnou bitvu a změní systém updatů
5.5.2014 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
"Dalším v portfoliu CCCP je EVE: Valkyrie..." Ti rusové se serou všude :)
-
Předně, super jméno datadisku :) Druhak, projít znova článek, šotek zanechal pár chybek a nakonec, yaaay for EvE universe. Těším se i na střílečku i na Valkýru :)
-
Jsem nadšen, Po přídavku SOE lodí přibude další T2 mining frig a navíc budou Mordus legion 3 nove lodě :-P. prostě pecka :).
-
Asi by to chtelo misto EVE Forever neco jako EVE no life game... :D ne vazne, ta hra vpodstate nejde spojit s normalnim zivotem ne? Aby clovek mel I v praci solidni pripojeni na notas a vsude to tahal ssebou, hospoda neexistuje, sport neexistuje, pritelkyne neexistuje (leda ze to taky hraje...) a samotna hra "jen tak pro zabavu" taky moc nepodporuje ne
-
-
je videt ze jsi EVE nikdy nehral, protoze ta hra funguje presne opacne a neni to takovy zrout casu jako themaparkove MMO, protoze tady skillujes i offline a hrat muzes treba jen kdyz se sejda parta a nic ti neutece
-
-
Obavam se, ze takhle to funguje jen pokud "jsi nikdo". IMO uz jen na to abys ziskal trebas titana, musis bejt ve hre "24/7" - proto, ze v opacnym pripade nejspis nikoho nepotesi, ze k necemu dojde a majitel nejsilnejsi lode ... je nekde u vody ;D.
Skloubit moznost hrat par minut denne a zaroven se ucastni deni ve svete ... neni az tak easy, a EVE pokud v tom svete chces neceho dosahnout neni na hodinu mesicne. -
-
To ale popisujes jen jeden, velice uzky aspekt hry (pilot titana). Pokud chce nekdo hrat EVE jen prilezitostne, tak proste pilot titana byt nechce (i kdyz si to treba zpocatku neuvedomuje, protoze si dle zaziteho postupu mysli, ze nejvetsi lod = nejlepsi), navic kdyz nejsi online, tak toho titana muzes pujcit nekomu jinemu (sdileni titanu pokud vim v aliancnich corpach neni az tak neobvykle a beztak se z 99% pouzivaji jen na bridge).
Taktez si nemyslim, ze pilot titana je "nekdo" a ten kdo ho nema je "nikdo". Jako NPC-null small gang pilot se rozhodne necitim nijak menecenny oproti aliancnim sov-warfare pilotum.
V EVE si clovek proste najde to svoje a prave tim je pak "nekdo". Jasne, pokud chces vystipat z kresla Mittaniho, tak asi musis hrat 24/7, ale takovych lidi je minimum.
-
-
Hral 14dni trial, ale pochopit mechaniky a zacit neco OPRAVDU delat a jeste nedejboze efektivne (obchod, tezeni ci tak) uf...:D chapu neni to theme park, hold do toho clovek musi clovek investovat aby se mu neco zaclo vracet, casem
-
Ono to je hodně taky o tom co děláš ... ale určitě jde najít ve hře věci, které můžeš dělat i s omezenějším časem. Já třeba kdysi hrával 9h denně.... nechápu jak jsem to tehdy zvládal.
-
-
-
Updaty 2x za rok stačily. Člověku akorát doběhl skill, tak se juknul co je nového a kliknul další skill na půl roku. *1*
-
Co v článku není zmíněné, ale přitom je to nejdůležitější, je naprosto překopaný industry systém (výroba lodí, modulů...). Toto bude mít dopad na celou ekonomiku. Nutno také říci že nový systém bude méně přivětivý k nováčkům kteří nebudou mít v podstatě šanci co se týče efektivity výroby dostat se na úroveň veteránů. jsem zvědavý co to s hrou udělá, celkem se těším.
-
-
Zase by mel byt ponekud intuitivnejsi a srozumitelnejsi, takze by teoreticky melo byt pro novacky naopak snazsi, se do vyroby dostat primo ze hry, bez studovani materialu na webu.
Me osobne nektere zmeny teda trochu stvou, protoze jsem veskery material ziskaval skrze reprocessing, tudiz moje industrialni kariera asi vicemene konci. Skoda tech investovanych skillpointu, no ale co uz nadelam.
-
-
Prosím redakci ať o EVE nepíšou aspoň do 10.6. Do té doby potřebuji klid na školu a opravdu netuším, jestli by mi prospělo se do hry vrátit:-D
-
-
Bože zase děláš bakalářku ne? Tu už děláš od startu games.cz :D
-
-
Bakalářsky se odevzdávají do konce dubna většinou a ne, potřebuji čas na normální zkouškové;)
-
-
nejlépe uděláš, když vypneš pc a budeš čumět do knížek misto do počítače.
-
-
-
staci kdyz nebudes chodit na weby ;) aby jsi se mohl soustredit
-
-
To je taky pravda:) Bohužel je problém ten, že některé učivo jinak než z pc nelze, takže občas zabloudím.
-
-
-
Sorry, že tu spamuju ... ale pokud někdo má zájem, tak jsme na star-citizen.cz rozjeli první soutěž.
Aspoň je to u jiné vesmírné hry když už nic. *1* -
-
riziko dělat fan-stránk ke hře, ve které není ani znám finální obsah a datum vydání.
-
-
Proč je to riziko? Mě to baví, pokecám si s lidma, naučím se spoustu nových věcí (třeba při dělání designu), náš webmaster to má jako praxi, protože to studuje. Takže jako riziko bych to moc neviděl. Max se může stát, že tam nikdo nebude chodit ... ale s tím zatím nemáme problém.
-
Tak už si konečně kup to PC a neřvi!!!
-
-
omuva se přijímá, ale kdybys takhle loboval v evropským parlamentu za českou republiku, tak by si z nás zbytek unie přinejmenším přestal dělat srandu a začali by nás brát aspoň trochu vážně. Jinak ani jedna z těch her není můj šálek kávy, ale fakt jim fandím, protože alespoň zatím eve má komplexní hratelnost a SC vypadá opravdu slibně
-
neskutecnej fanboy... taky se na to tesim, ale nemusis to psat vsude =(
Uz se tesim, pred 2 dny jsem recalloval zpet do EVE =)
-