Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Stále nechápem o čo tam ide, a vyzerá to rovno o dve triedy horšie ako podobná hra ktorá sa volá vanishing of ethan carter, ktorá je mimochodom veľmi kvalitná.
    • Hmm, taky mne to hned napadlo. Tohle je osklivejsi bracha VoEC. Respektive na tom nevidim nic lakaveho, protoze VoEC mne dostal do kolen a to jsem ho jeste nedohral. Schovavam si ho na Oculus ci podobny hardware.
  • To mi trochu pripomina Ethana Cartera
  • Na eurogameru tvrdi ze to bude i na pc
    • Snad zadna hra od jakekoliv studia SCE nikdy nevysla na nic jineho nez na Playstation. Ostatne toto mi az tak nevadi. Pokud si SONY vytvori vlastni hru pro vlastni platformu, je to OK. Rozhodne lepsi nez kdyz si Microsoft zaplati exkluzivitu Tomb Raideru, jehoz 10 predchozich verzi vyslo na vsechny platformy.
      • GlaDOS
        Ta situace je ale Tomb Raideru docela podobná. Dear Esther vyšel na pc, tohle je duchovní pokračování DE. Dokonce mělo vyjít i na pc, dokud se autoři nerozhodli změnit plány.
    • ales.smutny
      Nebude, tvůrci zdůrazňují, že šli cestou exkluzivity, protože hru tak zafinancuje Sony, na crowdfunding si netroufali. Zcela teoreticky by se hra časem mohla objevit na PC, nebylo by to poprvé, ale aktuálně tomu nic nenasvědčuje.
  • Jack1947
    Dear esther jsem "nehrál" ale tohle se nese v podobném duchu... stále nechápu to rozhodnutí šoupnout to jen na PS4. *7*

Protože to ani nebyla hra, pomalu proto ty ůvozovky
    • "Dear esther jsem "nehrál" ale tohle se nese v podobném duchu... "

Jacku ty jsi fakt mongol...
  • KIMCID
    zajimavé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit