Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "hra vyjde v pátek" a přitom je na videu jasně "in avible", zajímavý, já ji včera taky stáhnul a alespon pustil menu

jinak za zpracovaný jednotky 1+ Už se těšim na Dany v akci a naše výsadkáře
  • zajimalo by me jestli to bude mit stejny herni mechanizmy jako ruse
    • Koukni se na youtube na multiplayerovy videa. Nejktera maji az 50m a je na nich celkem dobre videt jak se to asi hraje
      • PreidaQ
        Celých padesát metrů? *15*
    • Ruse se mi moc nelibilo i kdyz jsem ho videl jen u kamarada. Tady ten mix Ruse a World in Conflict mi myslim vyhovuje vic.
    • No to mne taky , protože na rozdíl od RUSE to vypadá o dvě třídy hůř a videa z bitvy o D1 tomu moc nepomáhala ...
  • Hele tiscali, prestaly vam na androidu fungovat videa, uz s tim neco udelejte.
    • :) A nemáš ty jen FUP od kyslíků ?
  • aby to nebylo na zpusob holiwoodskych filmu ze cesi jsou komunisti. a v tychle hre spis ze cesi stali za dob studene valky proti zapadu
    • Cesi ale jsou komunisti :D

*Edit* Respektive aby to pochopili i ti mladsi a pomalejsi tak v dobe kdy se hra odehrava patrili cesi mezi zeme tzv. Varsavske smlouvy (jak tu jiz bylo zmineno) tedy v podstate ke komunistum jinymi slovy k tem "zlym".
      • a ještě bys mohl zmínit, že je to vedle meziválečnejch let jediný období, kdy jsme měli slušnou bojeschopnou armádu :-)
        • To bezesporu ano. Otázkou je, jak dlouho by ten boj probíhal a zda-li by si naši vůbec vystřelili...
        • Jedině na papíře, chlape.. :)))) Kdo nezažil, nepochopí
      • mas pravdu
      • Dobrých od zlých dnes rozoznáme podľa dlhov, či sú to rodiny, alebo štáty. Napr. také grécko, chcelo byť lepšie ako US, ale US sú proste "lepšie zadĺžené" a nepestujú olivy, ale monsanto kukuricu. :D
  • waršavský pakt to jewomíkom natre
  • Jsem fakt zvedavej na singl. Mutliplayer me bohuzel docela rychle omrzel.
  • Shrnul bych to asi takhle:
    http://tinyurl.com/6fnpnj2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit