Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Mám předobjednanou deluxe edici a nemohu se dočkat 8. srpna. Mafii vždy podpořím nákupem za plnou. Bavily mne všechny díly i definitivní edice. Rozhovor skvělej. Mohl být delší :-) Jinak je (jako vždy) zapotřebí mít nastavena správná očekávání a zajímat se o hru a především VNÍMAT, co vývojáři o své hře říkají. Potom nemůže dojít ke zklamání. Doposud mne udivují toxíci v diskuzích, kteří hru hejtí, protože se neodehrává ve MĚSTĚ... LOL. A pak je tady celá banda lidí, kteří lejou kýble špíny na Domovinu jen z principu, protože Hangar 13 dělali trojku. To, co jsem doposud viděl z Domoviny se mi extrémně zamlouvá a především kvituji, že jde o prequel a doslova jsem šťastný, že se hra odehrává v přírodě, kor na Sicílii. Zasazení je přesně dle mého gusta. Mám za sebou Kmotra I a II. Tak si ještě dám Road To Perdition a Scarface a mám přípravu na hru za sebou!

• uaxpk

Ještě doporučím Millerovu křižovatku, už jen kvůli té scéně s "Tommy gunem" za poslechu "oh Danny boy". Super film.

• Co bylo v definitive edition za další obsah a aktualizace?Však neudělali jak jedni z mála ani next gen patch.Sem na to zvědavý,ale rozhodně nekupuji za plnou cenu.

• "Dokonce se už tehdy pořádaly automobilové závody"

Zajímalo by mě, jestli to bude ve hře nějak zohledněné nebo je to řečeno jen tak, aby řeč nestála. Pravda je, že v tehdejší době opravdu existovaly závodní vozy a dokonce to dokázali rozpálit i víc jak na stovku.

Taky jsem doufal, že se konečně něco dočtu o českém dabingu a zase nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit