Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechtěl by se autor někdy zúčastnit Fight Clubu? Bylo by super kdyby mohl autor odpovídat na otázky diváků. Námět zní skvěle.  Zároveň by z toho mohla být skvělá diskuze o povaze příběhových her.  

    Nezná někdo podobné hry? Z hlavy mě napadá Legionary's life, trochu možná Banner Saga.

    • Derp_1337

      Pokud tě zajímá spíš ten příběhový zážitek a nepotřebuješ se nimrat v detailních statistikách či grafice, tak ti můžu doporučit hry od vývojářů Choice of Games.

      https://store.steampowered.com/developer/choiceofgames

      Jedná se o čistě textové hry, kde jenom volíš rozhodnutí. Tvá rozhodnutí ovlivní příběh, tvé statistiky a úspěch soubojů. Jedná se o velmi laciné hry za pár $ , takže nic komplikovaného. Takové jednohubky na pár příjemně strávených hodin. Easy peasy.

      Mezi mé nejoblíbenější patří třeba: Choice of Rebels, Choice of the Deathless, Choice of Robots, Champion of the Gods, Mecha Ace (to poslední je inspirováno mecha anime jako třeba Gundam)


      Za zmínku stojí ještě Long Live the Queen . Je to typická trainer hra (inspirováno starou klasikou Princess Trainer). Volíš rozhodnutí v rozhovorech a co má hlavní postava trénovat za statistiky. Ty statistiky následně ovlivní příběh a život postavy.

      • Derp_1337

        Ze série her od Choice of Games stojí za zmínku ještě trilogie Heroes Rise (The Prodigy, The Hero Project, HeroFall)

    • https://amp.reddit.com/r/rpg_gamers/comments/damow9/are_there_any_games_like_a_legionarys_life/ něco jsem našel tady, pokud by se našel někdo se zálibou v podobně obskurních hrách, klidně prosím o doplnění seznamu. Já každopádně vím co budu hrát další desítky hodin :D

      • Derp_1337

        Z tohohle žánru můžu doporučit ještě hry Choice of Games. V jejich hrách je kladen důraz spíše na příběh než nimrání se v detailních statistikách. Jedná se pouze o textové hry bez grafiky. Jsou to velmi laciné hry za pár $ , takže neočekávej žádný zázrak. Spíše jde o takové jednohubky na pár příjemně strávených hodin.

        Některé díly jsou lepší, některé horší. Doporučení jsem napsal výše.

        • Díky! Vypadá to dobře, mám právě raději pribehovost než nimrani se ve statistikách.

  • triptich

    vďaka za obsažný článok. perfektný.

    hra mi celkom unikala, i keď som už o nej počul. teraz ide jednoznačne na zoznam sledovaných. tvorcovi držím palce, nech sa dielko podarí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit