Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Bojovky mně dost minuly kvůli ovládání. Ale chci s nimi začít. Nedávno jsem si koupil klávesnici V ACTION PRO Hayabusa pro Switch, která je dělaná na bojovky. Určitě dám osmičce šanci, případně Mortal Kombatu. Osobně se těším nejvíc na tento box.

    Zatím to i v předběžném přístupu vypadá sakra dobře. Až si jen brzo pořídím napíšu, dojmy, pokud někdo z redaktorů napíše článek.

    Kdybyste měli tipy na fajn bojovky, budu rád. Vím, že i Injustice 2 je hodně dobrá záležitost. Samozřejmě Super Smash Bros si koupím taky. :)

    Díky Pavle za zajímavé dojmy.

    https://store.steampowered.com/app/1451190/Undisputed/

    • FarkyJTV

      momentalne je najviac hrane sf,tekken,mk11.vacsina starsich dobrych bojoviek je dead...killer instinct treba hrat cez xbox app na pc lebo tam je crossplay s xbox hracmi ale hrato uz malo ludi...injustice 2 je tiez vaicmenej dead ako padol pro league na konzoliach...soulcalibur je skvela bojovka asi aj najlepsia a najzabavnesjia mechanicky ale niche komunita.mozes skusit anime bojovky este tam sa hra dost strive.

      • Stephano

        Díky za postřehy.

  • Inquisitor

    Tenhle žánr ještě žije?:)

    • FarkyJTV

      jasne ze zije.nie kazdeho bavia moby alebo chce dostavat od aimbot ESP wall rage hackerov v fps hrach...navyse okolo bojoviek je super offline turnajova podpora pre socializaciu.

  • MishKonn

    "...zmohl se jen na pořízení čtvrtlibráku se sýrem, kterému ve Francii kvůli metrickému systému říkají Royal Cheese."

    10/10 pro redaktora 😀

    Na dle videí opravdu první next gen Tekken se těším (proč první - sedmička byla už při vydání graficky zastaralá). Totožně s autorem jsem drtil trojku do nesmyslu. 

    • J.V.Stalin

      Ona sedmička byla hlavně strašně levná a nějakou dobu to vypadalo, že možná ani nevznikne, protože předtím vznikl Tekken Tag Tournament 2 což je bez debat nejnapěchovanější díl co v sérii existuje, jenže byl kvůli tomu i strašně drahej a neprodával se zrovna dvakrát dobře a tak vznik sedmičky bylo prej velký ukecávání, který sice bylo úspěšný, ale pod podmínkou nízkých nákladů na vývoj. Proto je tak hnusná. Ale naštěstí byla i úspěšná, tak tu máme konečně TEN next gen.

    • Derp_1337

      Jo, taky jsem se té referenci na Pulp Fiction zasmál. 😀

  • Ling-Siao-jü si pametam z Tekkena 3, po 20 rokoch je stale skolacka ? Postavy sa nikde pribehovo neposuvaju ? 

    Tekkena si pametam este od cias automatov, kde islo pre mna o jednu z najviac neferovych hier. Absolutna nevyvazenost niektorych postav ak za nu hrala AI, to sa clovek nedostal ani k uderu. Mozno sa za tie roky nieco zmenilo.

    • J.V.Stalin

      Příběhově se samozřejmě posouvají, ale vzhledem k tomu, že se tam mlátí každej s každým, tak je to asi jedno. Stran jejího věku - v Tekkenu 8 ji bude 19, v Tekkenu 3 jí bylo 16 a byla tak nejmladší (lidskou) postavou v sérii. Aktuálně drží prvenství nejmladší postavy Lili, které bylo 16 v Tekkenu 7 a v Tekkenu 8 jí bude 17. Jinak za úplně nejmladšího by se celkově dal považovat Jack, protože má v každém dalším díle natolik zásadní upgrade, že jde v podstatě o novou postavu, která má akorát stejnej SW.

      A pokud jde o vyváženost, tak já si troufám říct, že zrovna Tekken je jedna z nejlíp vyvážených bojovek obecně. Jako je jasný, že úplně 100% vyvážit tu hru nepůjde a stane se, že některej bojovník tahá za kratší konec, ale nikdy to není vyloženě tak mimo, že by to dávalo zásadní výhodu protihráči. Takže se pak klidně může stát, že hráč vyhrál turnaj s Pandou, která byla do té doby dost podceňovaná a skoro nikdo za ni nehrál. Jedinou velkou kaňkou v tomhle byl akorát Leroy, DLC postava kterou do hry přidali v tak šíleným OP stavu, že vlastně moc nechápu jak mohl projít přes testování.

    • SalemCZ

      on největší skok je mezi druhým a třetím dílem, tam je rozdíl asi 20 let

    • Pavel Makal

      Upřímně, minimálně se tak chová, z bety nebylo příběhové pozadí úplně patrné :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit