Přejít na výpis diskuzí
F.E.A.R. - recenze finální české verze
2.10.2010 | Redakce Games.cz
4 příspěvky
-
čau lidi :) já bych se chtel zeptat hrál jsem fear 2x jednou jsem pribeh nepochopil uplne tak jsem na to šel podruhý :D až jsem to dohral ( už jsem chápal ) nekde u konce bylo video kde jsem se dozvedel celí jmeno almy " alma wadova " chci se zeptat je vlastne alma dcera wada a segra alici vadove ????? dekuju za odpoved :)
*8* -
Mě se ta hra neskutečně líbí jelokož příběh mě úplně pohltil *4*
BOMBOVÁ HRA *4* -
A tak to já zase můžu *1*. Mě osobně se hra velmi zamlouvá, docela realisticky vystihuje reálie ve kterých se odehrává. Když jde kanálama, tak si skutečně připadám, jako že jdu kanálama, když jdu kancelářema, tak jdu opravdu kancelářemi. Level design mi připadá nad míru podařený, že někomu vadí, že nelítá po lese, kde jsou volná prostranství... ať si najde jinou hru, tady se prostě lítá po barákách *3*. Argument chodba, chodba, chodba, pár nepřátel, chodba... Inu, co by se mělo dělat jiného? Řešit rébusy v kanclu asi moc nepůjde a lítat po liánách taky asi ne *1*. Tahle hra je o ztvárnění temna, kdy nevíte co čeká za dalším rohem, o tom, že když uslyšíte vysílačku, musíte zapřemýšlet, jakou taktikou tam vlítnout. Někomu to nemusí vyhovovat, ale to je každého věc, ale výborně ta hra alespoň odsýpá. Ale pokud jdete potemělou chodbou a z ničeho nic se vypne proud a nahodí záložní zdroj... jsou to muka *4*, jelikož nevíte co na vás vylítne tentokrát.
Za mně osobně... 9/10 naprosto zasloužené (ač to podle recenze z prvu vypadalo tak na 7/10 *1* ) -
Já to nedohrál.. To se nedalo. Třeba ke konci se hra zlepšuje, ale tak dlouho jsem to opravdu nevydržel. Neskutečně monotónní a nudné... Chodba, chodba, chodba, pár nepřátel, chodba, chodba, chodba, pár nepřátel, chodba, chodba, chodba, pár nepřátel.... Příšerně otravné a neuvěřitelně nudné.. *6* Sem tak proloženo nějakou lekačkou... Ale jak říká, třeba ke konci už je hra zábavnější, ale takhle jsem tu monotonnost překousnout nemohl...