Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petera jsem se vždy zastával.. ale tohle, tohle je už i na mě moc.. snad nepotká i jiné projekty stejný osud jako Fable.. Black and White 3 či jinou klasiku, by mohli představit, protože tohle je uplně mimo mísu už.. probud se péťo a vyser se už na Microsoft :\
    • Ono zrovna Black and White na Kinectu by nemuselo být vůbec zlé. Ale tohle vypadá jako fajn hříčka, jaká tu zatím nebyla.
  • njn, z Petera Molyneuxe se stává nový Derek Smart
  • Nehezke veci? To jako ze v te hre pujde i umrit? :-o
    • *1*
  • no jsem z toho jelen. Nezbude než čekat co se z toho zase vyklube. U her od Petera Molyneuxe nikdy nevíš.
  • Je snad někdo, kdo takovou koninu koupí ??
  • WoW super! Takže z originálního rpg se po absolutně bezpohlavním třetím dílu stává jakýsi simulátor pro horse lovers, který se pyšní podporou kinectu, jenž je ale všem rpg hráčům dost u prde... - o tom snad Fable nikdy nebyl ne?! Bravo Petere, nepřestáváš mě překvapovat.
  • vasekveselej
    Jo když jsem to viděl na E3 tak sem si říkal že to je jen další hříčka pro Kinect v hezkým kabátku a ono z toho vylezlo za chvilku Fable, koukám že na nás vývojáři zase serou jak na placatej kameň...
  • RakeW
    Tak už to snad konečně přijde - žánr "road game". Sice ne úplně v takové podobě, jak bych si představoval, ale třeba to nastartuje novou vlnu.
  • Na to kony to vipadá zajýmavje.Těšímse
    • a yeste k tomu to bude na xboksu v neyvisy kvalyte a skvelym ovladanym na kynektu pc nema sancy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit