Přejít na výpis diskuzí
Famózní dinosauři na CryEngine z modu Return to Jurassic Park
2.1.2012 | levis
26 příspěvků
-
chcem vidět v pohybu!
-
-
V pohybu můžeš vidět "konkurenční" mod taky pro Cry Engine 3 s názvem Lost world Vypadá ůžasně bohužel už ho vyvíjej taky přes rok a vydání je nejisté.
http://www.youtube.com/watch?v=e-1QHMjUPE0&list=FLWl7zEHS0-_2oenMK_rGBZg&index=9&feature=plpp_video
škoda že se nedohodne komerce s vědou/vzděláváním mohli by udělat společnej projekt firma by s toho udělala hru a univerzity simulátor staré planety země pro vzdělávání.
Ocenil bych to víc než nové "cod" a jiné bez hodnotné pokračování.
-
-
Vypadá to fantasticky. Uvidíme jestli se z toho skutečně stane plnohodnotná hra. Akorát mi přijde, že 1 nebo 2 obrázky jsou vystřižený z jednoho filmu. *4* Možná jen náhodná podoba, nebo inspirace autorů.
-
-
Někde jsem četl, že se snažili některé ukázky ze hry udělat přímo podle ůvodních filmů:)
-
-
Jak je to vubec s modama do Crysis, existuji treba nejaky dobry SP mapy apod. co byste mohli nekdo doporucit? Donedavna jsem na to nemel kompa (crysis stezi na stredni, a i tak chodil spise spatne nez dobre) tak jsem se o moderskou scenu v ramci tehle hry prilis nezajimal. Dik
-
-
http://crysis.filefront.com/files/Crysis/Maps/Single_Player;10337
Tady najdeš plno SP map pro Crysis. Ve výběru (sloupeček na levé straně) máš i mody atd. -
-
Diky.
-
-
-
Vsetko je to o animacii. A to sa jednoducho v amaterskych podmienkach aj velkym nadsencom podari len velmi tazko. Na to treba biologov, paleontologov atd.
-
-
Uplne postaci jeden šikula se skusenostmi z character rigingu a animace *3*
-
-
problém je, že čím lepšia a reálnejšia grafika tým vyššie nároky na kvalitu animácií a ľudia čo dokážu skutočne realisticky rozhýbať dinosaurov pracujú pre firmy typu ILM, WETA, Pixar a najlepšie herné štúdia a nebudú pracovať na nejakom free mode pre pár nadšencov. Ale i priemerný animátor by to nerobil - ako sa hovorí if you're good at something, never do it for free.
-
-
Já myslím, že stačí být vysokoškolský student a člověk se může dostat k biomechanickým simulacím na, kterých by se daly založit realistický animace. I tak je to, ale je určitě dost práce, aby dinosauři působili ve výsledku dostatečně hbitě.
-
-
nevim proc ma rk minuska kdyz min polovina tech screenu je zcela evidentni fotomontaz
-
-
Čísleník má pravdu a jde převážně o ty modely dinosaurů. A když před vydáním hry uvidíš wallpaper a pak screenshot přímo ze hry, tak taky řekneš, že ten wallpaper uveřejněný vývojáři je fake? Tady taky nešlo o ty ingame záběry.
Mimochodem já mínusko nedal. Osobně jsem tady ještě mínusko nikomu neudělil, a když s nějakým názorem nesouhlasím, tak na to prostě odpovím dalším příspěvkem. -
Nejde o pozadí, ale o modely dinosaurů. Nikdo nepředstírá, že je to in-game prostředí.
-
-
Já jen připomenu, že nedávno vyšel poměrně povedený mod Wreckage do Crysis Wars:
http://www.moddb.com/mods/wreckage
(mody do Crysis Wars lze hrát bez zakoupené hry, stačí zdarma stažitelný klient obsahující potřebný kontent) -
No to by byl crysis 2.... A ne to co předvedi
-
mod jursky park byl oznamenej uz par mesicu po vydani crysis ale nikdy nespatril svetlo sveta mozna ze ted uz neco bude zkusme googlelit
-
-
význam tvýho "googlelit" je na stejný úrovni, jako ve výměně a použití slova "igelit" *4*
-
Šťastné nové mínus do Nového roku, Jindro! *3*
-
-
Nový rok byl včera.
-
-
Tak holt do nového roku no*5*
-
-
-
Sakra chlape, ty dokážeš i zajímavou informaci podat tak nechutným mínuskoidním způsobem... *7*
-
-
Když už si hrajou s enginem a blbnou s dinousaurama, tak bych si klidně dal nový Dino crysis *5*
-
Obrázky vypadají pěkně, ale jaké to bude v pohybu?