Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že to je jen na Steam.
    • Zatial je to len early access, ale ak vyjde plna verzia pravdepodobne sa to objavi aj na gogu.
  • victor
    "Si mohou bezplatně stáhnout všichni majitelé Serious Sam Classic: The First Encounter a Serious Sam Classic: The Second Encounter "
    Aha , takže když jsem si koupil obě HD edice tak jako utřu nos ? ... dobře tedy .
    Serious Sam byla pecka na úrovni Painkillera , a i z něj se začíná stávat stejná pračka . Rozpozná vůbec někdo jaké jsou vlastně rozdíly mezi jednotlivými předělávkami edicemi a setkáními ?
  • x_ander
    Tak jsem to zkusil a moc nevím, ale nějaké výrazné grafické úpravy jsem si nevšiml. Ne že by mi to vadilo, původní Serious samy miluju a před pár lety vydaný HD remake mě nijak nenadchnul, ale tahle předělávka zatím nenabízí skoro nic. Až tam přidají novou kampaň, tak to bude něco jiného.
  • Opravdu je to parádní předělávka. Doufám, že to oživí servery a budou přeplněný jak před 10+ lety. Přihodí vám to oba dva původní Samy a ještě přidá zbrusu novou kampaň (která sice ještě nefunguje, ale už jsem na to nahypovanej), servery přes Steamworks, achievementy, kartičky, workshop. Místy jsou ještě např. nedotažené textury (v Sand Canyonu). Odhodlal jsem se a začal jsem hrát kampaň znovu od začátku na Serious obtížnost. Opravdu doporučuji a jen hlupák by to nebral za těch 5 euro, pokud nevlastní oba dva Classic díly.
  • oktavius66
    A já jsem si říkal kde se mi vzal v knihovně Serious Sam: Revolution... Kupoval jsem Complete edition za 5 Euro a nelituji toho... Takže proto jsem Revolution dostal zadarmo. No jsem rád, co na to říci *3* . Zvlášť těchto pár měsíců, když není co hrát, tak se tahle parádní řežba skvěle hodí. Serious Sam 3 BFE nebyl nic světoborného, ale svou pointu si zanechal skvěle. Hlášek ubylo, ale munice možná přibylo a to jsem rád. Už se těším na 4, protože 3 skončila otevřeně. Snad na E3 něco ukáží *3* . Ale Serious Sam 2 zůstává zatím nepřekonán po všech stránkách. 2 je krásně barevná, Samovy hlášky jedou jak na běžícím páse, skvělý nepřátelé, ozvučení a hlavně BOSSOVÉ !
    • No, nevim, jestli si to opravdu hral... Protoze na trojku primo navazuje jednicka.
      • oktavius66
        Ano já vím... Proč by se 3 asi jmenovala Before First Encounter... Když 1 se jmenuje First Encounter a pokračování Second Encounter
        • x_ander
          No kolega to myslel spíš tak, že trojka sice skončila otevřeně, ale bezprostředně na ni navazuje jednička. Tzn. že čtyřka na tohle (pravděpodobně) nebude mít žádný vliv. Zatím se někde na netu válí jeden artwork (http://images.vg247.com/current//2013/06/20130607_serious_sam_4.jpg), takže čtyřka se bude pravděpodobně odehrávat opět na Zemi a v "současnosti", nejpíš ještě v době před trojkou. Sám bych to viděl na dobu prvního útoku Mentala na Zemi a začátek války. Ale kdo ví, jsou to jen odhady.

          Každopádně pokud se tešíš na čtyřku, protože trojka skončila otevřeně, tak se moc netěš a zapni si First Encounter.
  • Wow... za tu cenu. Nebolo ani nad cim uvazovat. Idem to hned hrat.
  • Beží to stále na unreal engine? Pretoze mi to strasne pripomina UNREAL TOURNAMENT. Nieze by to bolo zle... multiplayer bol strasne super a toto vypada skoro az totozne.
    • Na Unrealu SS nikdy neběžel. Jak kolega říkal je to Serious Engine.
    • sleepless
      Bezi to na vylepsene verzi puvodniho Serious Engine 1. Podrobnosti jsou v popisu na Steam stránce http://store.steampowered.com/app/227780/
  • Tak koupil jsem jednu pro sebe a kamoše. Za tak nízkou cenu neber to :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit