Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum

No co, aspoň se chlapec něco naučí a nedělá bordel... Ale na to jakou to teď mělo publicitu to opravdu nevypadá jako nějaký lákavý luxusní remake. A ještě na něj právnické oddělení EA zcela nepochybně začalo sepisovat lejstra...

Na druhou stranu, kdyby někdo do podobné kvality hodil NfS3 HP nebo NfS4 HS (nebo aspoň NfS1 či NfS2) tak to by mě asi docela zajímalo. Starý dobrý NfS, než to začalo být po všech stránkách přeplácaný... 

• MishKonn

NFSU2 je legenda, ale, nezlobte se, on by někdo při smyslech chtěl, aby remake vypadal takto? To opravdu ne. 

Vezměte Heat a reskinujte na U2 a bude to ok. :) 

• Carnage666

Mě teda přišlo že NFS 2015 se U2 podobá asi nejvíce. Žádná policie, návrat k vizuálnímu tuningu, hra se odehrává jen v noci. Ale tady si vzpomínám to dostalo bídu.

• to je strašný! :-D jsem tak starý! :-D to jsme hrávali na intru do 3h do rána a ráno chodili do školy jak zombie. Na druhou stranu, proč reinkarnovat něco, co v mezičase zvládli nahradit vývojáři lepšími tituly? (a co v podobném duchu nabízely defacto (v  mírné nadsázce) i některé další díly NFS.

Já bych byl moc rád za reinkarnaci titulů jako je Deus Ex, System Shock apod. Herní scénu už pěkných pár let sleduji jen z povzdálí, tak mi možná něco uniko, ale nejsem si vědom, že by na současném herním trhu byly tituly allá "Warren Spector" .....a za mě je to velká škoda.

• RavenSpector

Namodovaný DeuxEx je dost v pohodě, SystemShock je skoro hotový na Unreal enginu a vypadá i se hraje výborně. Teď už se jen čeká na vydání, což má být nějak na podzim snad. 

A dvojka se, minimálně mě, pořád dost líbí a bohaté stačí na hraní a zábavu. Myslím SS2

• V pohodě možná je, ale už nemám sílu to hrát po dvacáté. K Deus Ex 1 se pravidelně vracím už asi 20 let. Ze začátku stačil GMDX, HDTP, New Vision, Bio Mod, Revision.....ale už se prostě nepřinutim k tomu, to instalovat po xté. Mám to projíté křížem krážem.

• remake system shocku ma snad letos vyjit

https://store.steampowered.com/app/482400/System_Shock/

• Kissino81

Povídali, že mu hráli......SS remake měl vyjít minulé léto....já už to vzdal a i kdyby to opravdu vyšlo budu váhat s koupí, prostě to nažhavení opadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit