Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja sem tuhle hru nechtel hrat protoze sem hral jenom jednicku a tam bili monstra tak sem si mislel ze i ve 2 budou monstra a nebili a ve 3 to sami dozvedel sem se to teprve tet a ve 3 je krasnej pribeh vsechno je dobre grafika a takove blbosti vivojarum se to povedlo *1* *14*
  • kdo to pise tu prvni zese vivojari staraj o tuto hru vdyt jeto uplne v prdeli.Udelali akorat patche ktere to jeste vic dojebali nez to bylo a kazda aktualizace uplay je snad taky horsi sma migrace odpojen pro nedostatek hracu pritom ten server je obsazene Jsou to normalni buzny z UBI at delaj raci puzle ale oni by dojebali i tohle *10*
    • buzny to sice jsou, ale ten tvůj příspěvek, to je taky krása, to ukaž paní učitelce na ČJ (až budeš chtít aby dostala infarkt) :D
      • naše by ho umlátila počítačem, na kterým jí to ukázal *1*
  • coop FC3 je jedna velká tragédie ani ne tak obsahem jako tím že se nedá při veřejné hře vybrat část kterou budete hrát!!! takže poprvé klidně začnete prostředkem a když máte štěstí a náhodou jim uplay nespadne tak se dostanete do poslední části a když ji dohrajete spoluhráči se odpojí a při další hře vás to hodí do misí které už jste hráli a jediná možnost je quit a znovu se nechat připojit a zase quit až vás to náhodou hodí na první misi to e prostě DMNC
    • Možná kdybys chodil ven a neseděl pořád u FC3 při pokusech najít hru, našel by sis kamarády (http://cs.wiktionary.org/wiki/kamar%C3%A1d) co by si stebou zahráli coop v soukromé hře, kde si to mužeš nastavit.
  • singleplayeru si nově, po dohrání hry, budete moci z hlavního menu zresetovat všechny obsazené outposty... VZDIT TO JE NUTNOST! da se rict oprava bugu pac tahra nesle dohrat spousta hracu zjistila ze vse maji dohrano neni koho zabit a co dal? jezdit po prazdnem ostrove? a zbirat bedny proc? kdyz za penize si koupite strelivo ktere nemate do ceho vystrilet a take achioevementy po dohrani zjistite ze nejdou splnit pac se vam neodemknou dovednosti ktere dostanete jen za plneni urcitych ukolu v outpostech...takze suma sumarum oprava zabugovane nedomyslene hry
    • Co to tady meleš, ta hra šla dohrát naprosto bez problémů i s dokončením všech achievementů. Jediný, se kterým je docela problém, byl Never Saw it Coming, ale i to se dá při troše štěstí. No a možná Unheard, ale na mapě je outpostů tři prdel_e, takže jeden snad bez spuštění alarmu vymlátit zvládneš *6* Co se týče skillů, ještě před koncem hry jsem měl odemčené úplně všechny, zničíš outpost, splníš úkoly (příběhové nebo vedlejší) a odemkneš skill. Jak snadné.
      • Ty jsi to nepochopil jde o to že když si během hraní hry nevšimneš že pro některá tetování potřebuješ určitým způsobem osvobodit outposty a hru dohraješ na konci zjistíš že to musíš hrát celé znovu protože, už tam není žádná možnost jak tetování odemknout. Protože nestačí spustit novou hru a tam třeba ten outpost osvobodit 2x bez prozrazení do předchozí hry se to nezapočítá a s tím souvisí dementní RIZE KONZOLOVÉ ukládání pohé jedné pozice takže se nejde vrátit zpět *13*
        • MrSanta
          To ale není bug. To je tvoje nepozornost, že si to nepřečteš.
          • Vidím to stejně *15* Navíc tohle je i u spousty jiných her, kdy z nepozornosti nebo lenosti člověk něco přehlédne a přijde tak např. o nějakou vedlejší questovou linii atd., ale tohle prostě souvisí s tím, jak moc chce člověk hru "prolétnout". Rozhodně bych to neoznačoval za bug.
        • a proto dodelali patch aby sis ty outposty resetoval, neasi *3*
    • MrSanta
      Jak to myslíš s tou zabugovaností? Hned jak jsem dorazil na jižní ostrov, tak jsem si osvobodil všechny outposty a aktivoval věže, abych se mohl v klidu pohybovat po mapě a s dohráním jsem neměl žádné problémy.
      Jediný neotevřený skill jsem měl tu "dvojitou spodní zabijačku", protože jsem nikdá neopoužil tu jednoduchou zabijačku. Vše ostatní jsem měl otevřené hooodně před koncem hry. Minimálně poslední 3 příběhové mise už jsem ani nedostával XP, protože jsem měl všechny skill body potřebné k namaxování vlastností. A to jsem splnil akorát všechny "zabijácké" vedlejší mise a lovil jsem akorát abych měl veškerou výbavu. Výzvy jsem nedělal, modré vykřičníkové mise jsem taky neudělal všechny a XP bylo jako nakakáno.
      A že nesplníš všechny achievements při prvním zahrání - co je na tom divného?
      • Prave ja to hral take tak nejprve jsem si odemk vsechyn veze a pak outposty bohuzel jsem si nevsim ze pro ziskani vsech tetovani musim osvobotit bez prozrazeni dva outposty ja osvobodil jen jeden a kdyz jsem to vycistil koukam ze to nejde vratit a budu to muset hrat znova...(a nejvotravnejsi na tom je ze diky nemoznosti preskoceni animaci je to "znovu nehratelny" rozumej maximalne votravny) *3*
        • MrSanta
          Ale no tak, zas tak otravný to není *3*.
          Holt, když si neuděláš "průzkum", tak máš později problémy.
          Já měl u těch outpostů docela kliku, první jsem osvobodil náhodou, nijak jsem se nesnažil, prostě jsem všecko postřílel sniperkou a buch ho - osvobozeno bez prozrazení. Druhý byl ještě lepší. Méďa v kleci, tak jsem ho sniperkou "pustil" a po pár minutách podívané vlajka letí vzhůru - osvobozeno bez prozrazení. Méďa byl zřejmě hodně nas*atý a celý outpost vyčistil sám *1*
  • Já bych chtěl větší ostrou dohlednost a zbraně účinné na více, jak 180m.
    Boj NPC o outposty mne napadnul už u dvojky. Nevím, proč tvůrce hry ani betatestery ne.
    • Ja myslim, ze je to i napadlo, ale byla by s tim spousta problemu. Kdyby kazdych 5 minut blikala ikonka ze mas jit branit outpost tak by to otravovalo, zvlast kdyz budes na druhem konci ostrova zrovna delat neco uplne jineho. Pamatuji si neco podobneho v mensi mire ze GTA San Andreas, kde se ke konci kazdou chvili objevovalo "hood is under attack" a docela to prudilo. Dalsi vec je, ze kdyby tam ty souboje nebyly jen na oko a NPC by outposty fakt dobyvali, mohl bys taky tu hru nechat pres noc bezet a rano by ti NPC dobyli cely ostrov, nebo by ses tesil jak si uzijes akci u nepratelske zakladny tamhle na kopci, ale nez bys tam dojel, uz by ji kamosi dobyli, to by byla zabava. taky je s outposty spjaty fast travel, ktery by tim padem taky prestal fungovat. To je jen par problemu co me napadly hned takhle z hlavy, urcite bych prisel i na dalsi
  • Reset Outpostu? xD ve Far Cry 2 to bylo a nelibilo se tak to zrušili, ve Far Cry 3 t neni a to se nelíbí xD vyzní to srandovně.
    Reset outpostu bych taky bral ale ne formou toho ze když za 5 minut projedu pres vystrilenej outpost tak tam zas bude 10 nepratel.
    Mohli by to udelat jako NPC boj o outpost. že by přijeli třeba dvě až tři auta nepřatel, a spřátelený post by vystrileli a převzali. Udělalo by to hezkej dojem funkčního světa
    • IMHO to neznamena ze se zapne autorespawn, jen se po dohrani hry zaplni vystrilene outposty znovu neprateli, aby bylo na tom krasnej ostrove i po dohrani co delat :)
      • tomu rikam dobra vochcavka, proc by se namahali vytvorit nejaky smysluplny obsah kdyz staci tlacitko reset na dva radky kodu, ale stesti ze to neni EA ty by zato chteli i zaplatit. zlatej Blizzard ten pridava obsah i 3 roky po vydani
        • picovina, FC3 preteka obsahem az po usi, tohle jsou jen sluzby navic, protoze at uz je toho ve F3 sebevic, clovek ma proste po dohrani kampane stejny pocit, jako kdyz se musi z nadhrene dovolene vracet do prochcane CR :D
    • to mě taky napadlo, to by vůbec nebylo špatné + nějakou animačku a hned to bude oživení :)
  • BelaJBB
    Prkotiny ktoré v MP matchmakingu každej slušnej hry fungujú. Problém celého MP, coopu (čiastočne aj singla) pritom stojí na servroch Uplay. Neskutočné lagy a strata konektivity je bežná aj 3 mesiace po vydaní "Hry roku" ( *7* ). Je to proste Dr. Jekyll a Mr. Hyde - skvelá zábava kazená elementárnymi chybami. Zamrzí, že ani slovkom nespomínajú matchmaking a bugy coopu. Ale každé zlepšenie bude krokom vpred.
    • kup si poradnej net a odblokuj porty omg *7*
      • ty FC3 nemas a nikdy si ho nehral vid? jinak bys tak blbe neplacal ja zatim nevidel horsi hru co se tyce bugu v MP a neustaleho "hledani hostitele" nasledovaneho "odpojenim hry pro nedostatek hracu".. *10*
      • Jóó, kup si pořádnej net! *2* *2*
  • Rozhodně bych uvítal opravení CO-OP, protože je to SAKRA zalagované až někdy nehratelné... Nepřátelé se mi objevují ve vzduchu, skáčou do výšky 20 metrů a zase zpátky na zem. Je to sice sranda, ale když vás zabije jako by stál na zemi tak se prostě naštvete a kliknete na Ukončit...
    Obtížnost Master je pro mě to pravé kafe. Doufám, že to bude pro mě výzva *3* ! Rozhodně bych uvítal lepší AI aby piráti nenabíhali jako kozy na porážku... Obtížnost AI prostě nezmění. Můžete jenom čekat, že vás sundají na 2-4 rány, ale stejně budou nabíhat jako kozy... Rozhodně věci co byly psané v článku jsou důležité a dobré. No pokud to opraví tak to bude na 10/10 a ne 9/10 *3* ...
    • BelaJBB
      Master si si už vlastne odskúšal v coope. Iste si zažil lagy, keď piráti vydržia aj celý zásobník a najjednoduchšie je ich knifovať. *3* Priznám sa, pre mňa je to otrava.
  • já bych uvítal možnost preingame multyplayer loby abych mohl hrát multi s kámošema. Coop sice funguje (ale je to porod) ale v normálním multi se k sobě nepřipojíme. Vždycky to vyhodí chybovou hlášku že se k serveru nejde připojit nebo že je plný i když tam jsou jen 3 lidi
  • MrSanta
    Já bych hlavně uvítal normální save systém. Jedna pozice je málo a navíc k tomu to "náhodné" místo nahrání. Nemám rád. Člověk se pak nemůže pořádně vykravit *1*
    Autosave v misích by klidně mohli nechat.
    A ještě zrušit ten podivný humhum zvuk v mapě a startovací obrazovce.
    • Kvůli tomu dementnímu zvuku v menu/mapě atd. (z kterého by mi velmi brzy hráblo) jsem si musel vypnout Music *10* . Takže i po dohrání hry netuším, jaká hudba ve Far Cry 3 vůbec je..sice mi hudba nijak zvlášť nechyběla, ale stejně mám pocit, že jsem se připravil o část herního zážitku
      • MrSanta
        Já to valil i s hudbou, ale ten zvuk fakt leze na nerv. Alespoň na příběhové mise doporučuji příště zapnout hudbu, protože u některých je ta hudba lahůdková. Hlavně závěrečná mise jak bráška řídí vrtulník a hrdina demoluje kulometem je doprovázena Jízdou valkýr, hned to má jiný rozměr *15*
        • Souhlas, Jízda valkýr sedla parádně. Taky hrála ještě dobrá hudba, když jsi podpaloval Hoytovo weed pole http://bit.ly/10Lkb6E
          • firebug
            jojo. Tahle mise pro me byla snad vrcholem cele hry. Zejmena diky skvele hudbe.
      • Shaker
        http://www.youtube.com/watch?v=FIYUgo2FKuo skoda, protoze muzika je tam dobra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit