-
právě že já neřikal že je nejlepší to čteš kde? jenom řikám že to spoustu lidí prostě baví tak si to koupěj... já taky třeba nelezu na tdm nebo na kill kde hraje 18 lidí na mapě a půlka u nich sou děti a čítři... zahraju si ground war kde se mi střídaj S&D DEM DOM CTF v 8 lidech co taktizujou... proč si kupuju obrok COD? že to je recyklace? z velký části ano... kupuju si přeci COD od kterýho čekám COD... co je novýho sou perky herní styli mapy zbraně attachmenty killstreaky a právě kvůli těmhle věcem mě to baví a vim že ten mw budu ještě aspoň dva roky hrát... co mě s...re je cena dlc který by podle mě měli bejt levnější nebo nejlíp zadara, ale doba je prostě taková já bejt na místě vydavatelů tak to dělám taky a vy by ste dělali to samý... hauk
-
-
sorry tohle pařilo jinam *4*
-
-
Takze zase jen obkecavacky kolem,proc z FC udelaji cod v dzungli.
Tahle moda delat ze vsech strilecek tupe arkady me zacina docela lezt krkem. -
skoda, far cry 2 byla totiz naprosto skvela hra
-
-
Far Cry 2 byla pěkně pitomá hra. Třikrát jsi vystřelil ze zbraně a musel sis pořídit novou. To opotřebení tam vůbec neměli cpát. Že se ti zbraň občas zasekne, ok, to se ti stane i u nového kvéru, ale ve FC 2 to bylo naprosto přehnané.
Neustálý random spawn nepřátel mě totálně vytáčel. Když vybiju oblast, tak tam za 5 minut nebude národní garda. Člověk nemohl ani normálně cestovat. Jedu si autem k další misi a každou minutu zastavuju, protože na mě střílí z SUVčka.
Mise na jedno brdo. Jdi tam, zabij to, přines to, znič to, ubraň to.
Nepřátelé používají aimbota! Ať se schovám kam se schovám, pořád to sypou mým směrem.
Střídání džungle/savana nedává smysl.
Vizuální stránka nic moc ve srovnání s o rok starším Crysis.
Jediné, co se jim povedlo, byla práce ohně a větru.
Největší klad trojky je, že se opět vracím na ostrovy. -
-
Já teda FC2 taky nemusel, ale origoš jsem si v akci na steamu koupil, protože mě baví dělat v tom jejich celkem jednoduchém a přehledném editoru mapy :) MP mě taky celkem baví i když to tak často nehraju a je pravda, že to neni sice nic extra, ale co. Jen je škoda, že si moje mapy ještě nikdo nestáhl *1* Snad si jich někdo všimne, až jich upnu víc (až bude čas).
-
-
Akurat skoda ze je ten editor len na MP mapy :(
-
-
Kdyby byl editor a zdrojový kód otevřenější, určitě by se toho nějaká moderská komunita chytla předělala by hru konečně podle přání hráčů...
-
-
-
-
-
U F3 by mne stacilo, kdyby zamakali na respawnu nepratel a na rozmanitosti misi. Po dohrani dvojky, jsem byl zklamany, ze vubec nevyuzili tema vlaku. Vsude same koleje, prevracene vagony a nebo odstavene a jinak nic. Zadna mise zautoc/bran vlak. Letiste to same. Na celem ricnim systemu jedna jedina mise.Prostredi mohli vyuzit lepe. A taky trochu podporit hrace vyznavajici stealth zpusob hry.
-
Ale zase kde jinde si můžete vystřelit z RPG, aniž by jste nenadělali žádnou škodu spolubojovníkům, co stojí 10 cm za Váma a buva před Váma zůstane stát a šichni v ní umřou. Vždyť je to ideální zbraň:-D
-
vyhoděj tě z práce, podvede tě stará, chcípne ti pes.... může za to COD...
-
-
Má pravdu, tento chlapec. Skalní odpůrci CoD jsou často mnohem větší paka než ti, co ho hrají. Už mě ten anticallofdutysmus začíná taky pěkně štvát. Vezmu třeba BF3, kterej je dost často prezentovanej jako dospělejší a inteligentnější CoD. Něco vám řeknu. BF3 je PLNEJ blbečků a přizdisr@čů. Jakože jsem antisociál, tak jsem si do přátel přidal jednoho holandskýho maníka o kterým vím, že si s ním napohodu zahraju. Na většinu výlevů z chatu už ani nereaguju.
Btw: FC2 by byla špičková hra nebejt umělý inteligence, 3 pilulek proti malárii a respawnu. Pro volnost, feeling ze střelby, krásný a rozsáhlý prostředí včetně možnosti taktizovat (za předpokladu lepší Al) bych jí odpustil všechny stereotypní úkoly na světě. Žel se tak nestalo... -
-
právě že já neřikal že je nejlepší to čteš kde? jenom řikám že to spoustu lidí prostě baví tak si to koupěj... já taky třeba nelezu na tdm nebo na kill kde hraje 18 lidí na mapě a půlka u nich sou děti a čítři... zahraju si ground war kde se mi střídaj S&D; DEM DOM CTF v 8 lidech co taktizujou... proč si kupuju obrok COD? že to je recyklace? z velký části ano... kupuju si přeci COD od kterýho čekám COD... co je novýho sou perky herní styli mapy zbraně attachmenty killstreaky a právě kvůli těmhle věcem mě to baví a vim že ten mw budu ještě aspoň dva roky hrát... co mě s...re je cena dlc který by podle mě měli bejt levnější nebo nejlíp zadara, ale doba je prostě taková já bejt na místě vydavatelů tak to dělám taky a vy by ste dělali to samý... hauk
-
-
Evidentně jsi vůbec nepochopil, o čem mluvím. Víceméně jsem ti totiž dal za pravdu. I když mě osobně ta hra nebaví, tak to co předvádí velká spousta lidí je už vážně ubohost. Aneb CoD je zhouba lidstva a může za všechno, od BSE až po válku v Iráku...
-
-
né to zas já ti nenadával :-) jenom sem to chtěl uvíst na pravou míru jak to myslim
-
-
-
-
Já to věděl!!!
-
No za tvoji "chytrost" může CoD:-D
-
-
myslíš krom falloutů, baldurs gatů, planescape tournament, hitman 2.3.4, starcraft, multiplayer pár let company of heroes blitzkrieg, heroes 2.3.5.6, counter strike 1-1.6, quake, unreal, avp, left 4 dead, cod 2, mw2 a teď mw3... tohle sou velký pecky mí herní historie který si pamatuju a pařil sem do bezvědomí... docela z vás děcek chcípám jak si teď tady všichni stěžujou na cod přitom je to nikdo nenutí hrát a je to takovej systém na kterym se už nedá moc zlepšit protože se to prostě dobře hraje (a to i na gamepadu) a je to zábavný... všichni co si kupujou cod dostanou svý cod a to co od něj čekali... to je to samý jako když by sis koupil rage a čekáš od něj borderlands nebo fallout... ale hejt do mě jakej to sem noob ;-)
-
-
Co to mělo bejt? připadá ti to drsný vymenovat tu pár her a čekat že tě všichni budou považovat za nejskušeněnjšího pařana pod sluncem *7*. A stěžovat si na CoD hmm když lidi nadávali na fallout 3 nechápal jsem, když lidi nadávali na nový Deus Ex nechápal jsem, když lidi nadávali na zakčnění ME 2 a 3 nechápal jsem, když lidi nadávali že l4d 2 vyšel moc brzo nechápal jsem když lidi nadávali že DoW II opustil od klasické strategie nechápal jsem vlasně jem hoodně tolerantí ale to co se děje s posledními díly CoDu je něco co překvapí a vyděsí i mě. Nechtěj abych tu vymenoval tisíckrát omílané problémy a chyby MW 3 a jestli ti série CoD připadá pořád stejně dobrá tak seš divnej fakt sory ale seš divnej.
-
-
přesně to sem čekal.... chtěl sem tim říct že nehraju od včera a pubertu mám dávno za sebou... nehraju zrovna hry pro děcka... mw3 je protě jenom další díl kterej je hodně akční přirovnal bych ho k mixu mw1 a quaka3... neřikám že to je pro každýho, ale když je to jedna z nejhranějších multiplayer her na světě, tak na tom asi něco bude ne *7* ... a co se týče mw2 nebo mw1 to je jako co? to sou podle tebe pí..viny jo??! to teda nevim co hraješ po netu ty, co je pode tebe teda lepší? bad company nebo bf3? a jestli ještě něco tak to rád uslyšim... musim trošku přispět k vývoji diskuze, aby tu nebyl hned každej koment u střílečky jak cod vlastně hrozně przní fps scénu *7*
-
-
PS
Souhlas s tím že to většné přirovnávání her ke CoDu je otrava. -
Právě že ne MW1 a i to MW2 jsou velice kvalitní hry a musím říct že u MW 1 mě kromě mulťáku hodně bavil i singleplayer ale MW3 to už se kvalitě těchto dvou dílů nevyrovná. Kdyby vyšla trojka v době jedničky nebo dvojky možná by to byla jedna z nej. stříleček historie ale dnes už člověk očekává něco víc než recyklování předchozích dílů s téměř nulovou inovací. A argument že je to nejhranější nebo jedna z nejhranějších her je trochu mimo, to bys pak mohl říct že je justin beaber nejlepší zpěvák protože má jeho song na you tube přes 730 000 000 zhlédnutí. Nebo že je WoW nejlepší MMORPG protože je nejhranější. MW série má tvrdou reklamní kampaň a pokud to přiměje lidi ke koupi prosím já si radši zahraju ten BF3. Vím inovace taky téměř žádná ale má alespoň skvělou grafču, zvuky a vozidla která taky nejsou na škodu.
-
-
-
Děcek? Zamysli se nad sebou.....
-
-
-
-
Mne se FC2 libilo, kdyby trochu zapracovali na gameplayi tj. predevsim questech aby byly zajimavejsi a inteligentnejsim respawnu nepratel, byla by to spickova hra.
-
-
Far Cry 2 mohla být jednou z nejlepších FPS poslední doby, pokud by zapracovali na questech, respawnu nepřátel a AI. Bohužel promarnili příležitost a navíc nevydali editační nástroje, kterými by hru mohli upravit moddeři.
-
-
Mně osobně se moc nelíbí, kam značka FC míří, z toho, co jsem viděl se mi zdá, že PC verze bude opět jen port z konzole aby se vývojáři nemuseli tolik obtěžovat s laděním mechanismů, fyziky a hlavně ovládání. FC 2 byla co se týče příběhu na vskutku skvělé úrovni, jen opakující se úkoly spojené s nudným přesunem přes celou mapu, absolutně tupá AI a otřesný rewspam tuto jinak dobrou hru, srazily na kolena a co se týče pokračování, tak to vidím obdobně. Hry hraji už poměrně dost dlouho ale aby mi hra neustále říkala, co mám zrovna dělat (přebij, stiskem "C" přeskočíš překážku), jako kdybych neměl vlastní mozek, mě skoro uráží..... To si opravdu vývojáři, potažmo vydavatel, který občas diktuje podmínky a směr vývoje, myslí, že jejich hry hrají děti se slabým až nulovým myšlenkovým pochodem? Jak pak mohou spoléhat, že porozumí charakterům postav?...
-
-
Este si zabudol na zufalu ucinnost a nepresnost zbrani.
-
"To si opravdu vývojáři, potažmo vydavatel, který občas diktuje podmínky a směr vývoje, myslí, že jejich hry hrají děti se slabým až nulovým myšlenkovým pochodem?"
bingo *1*
-
-
Nerad to říkám, ale autor tohoto textu buď neumí psát, nebo byl velmi unavený. Já vím, jsem hnidopich, ale působí to vážně blbě
-
-
Díky, sem si myslel že je se mnou něco špatně, ale vidím, že nejsem sám, komu ten text připadá dost divnej.
-
Ve článcích Gramatika neplatí :-) :-D
-
-
Tudíž název Far Cry zůstane pouze názvem, nikoliv hrou.....Když budu chtít něco jednoduchého, pustím si CoD. Tvůrci FC 3 by se měli zamyslet nad tím, jak se to postupně vyvíjí. Čím více zpráv a videí sem viděl, tím více jsem přescědčen, že "finance" na hry přesunu někam jinam.