Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 4 vás zve videem do Nepálu a vysvětluje hraní kooperace zdarma
25.7.2014 | Adam Homola
12 příspěvků
-
To je docela dobrej způsob, jak si hru osahat. A komu se to bude líbit, tak pak nakoupí na Bay. Palec nahoru.
-
Na FC4 se teda těším maximálně. Pagan Min vypadá jako dobrej padouch.
-
-
Sorry Justine, ale když si vzpomenu na ten trailer kterej byl plnej klišé (zabijí vlastního oficíra, požádání o "podržení" vražedné zbraně, "selfie")tak polovyšinutej, extrovertní bohatej sociopat, který má ovšem určité "způsoby", a se soukromou armádou?
Nic klišoidnějšího už vymyslet ani nejde... -
-
Proč nepoužít něco co letí? Navíc z hlediska her je to dost orignální *7*
-
Grygar si to ty?
-
Jistě, protože v každé hře je padouch v růžovým kostýmu co rád selfie a zabíjí propiskou. Oh asi jsem vynechal pár her. *6*
-
-
Tak nepsal si "ve hrách"...a zkus místo čumění na to co má na sobě posoudit i tu "šablonu"..."dobře vypadající padouch se stylem", to že ti má být určitým stylem sympatický je evidentní...prvoplánový jak příběh tý filmový s*ačky "milionář z chatrče"
-
-
v jaké hře si podobného padoucha viděl?
-
-
-
-
-
přesvědčovat kamaráda aby si nainstalovai Uplay? to je jak prodávat dětem před śkolou herák *1*
-
-
Uplay si stahovat nemusí, protože tahle možnost je jen pro Playstation.
-
S tim rozdilem, ze z heraku maj deti alespon dobry trip.
-
-
Takovýto způsob kooperace a vlastně otestování hry mi přijde vážně dobrý, určitě to nevyužije každý, ale pro mě je to poměrně velké plus...a asi taky zatím jediné velké neb jinak ta hra na mě působí spíše zatím jako zklamání