Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • noliferi :-!
  • Zlegalizovat to... Třeba ve wow tak končim.. Vůbec by mě nebavilo že já tam trávím tolik času a vedle mě bude chodit hráč na stejné úrovni který si všechno koupil za peníze...
  • Bože, jak někdo může vrážet peníze do takovejch blbostí.
    • Moje rec
  • Jo ja si takhle jednou vydelal ze jsem prodal svuj acc mel jsem tam 8 charu na 85 lvl vsechny s pvp gearem a worgena dk s full T11 a achievmentama kolem 8000+ za 20 tisic :)
    kvuli tomu ze mam tolik achievmentu bez nich by to bylo min.
    • smejki
      a určitě ti to trvalo tak 14 dní *1*
      • Ne 6 let jsem hral WoW jsem s tim zkoncil ale zaroven prodal.
    • Bejt tebou nenazýval bych to slovem vydělal... spíš se ti vrátila část nákladů. *2*
  • Phate27
    Me to je fuk i kdyby si nekdo od nas z guildy koupil 80 000 goldu je mu to na nic.
    Gear? Ten kterej pada v Botu pri trashfarmu a nebo i pri klasickem raidu kdyz si to koupim znamena to ze nemam guildu a ten gear stejne nepouziju.
    Mounty? S tim jakej je droprate budu mit stejne G davno nafarmene a neresim takove blbosti nebo poprosim kamose jeslti mi tech par tisic pujci do tejdne je to jen pres daily se da za tejden udelat neco pres 5 000 slabou hodkou hrani.

Tzn dnesni hrace to nijak neovlivni budu mit gear nemam ho kde pouzit protoze to ze si tenn gear koupim z AH pro me znamena (bavime se o vecech od 7KGvejs) ze nemam s kym chodit na raidy a z toho mi selskym rozumem dojde ze to mam maximalne na HC no.. LoL to muzu behat v modrem nebo s itemy z reputac.

Spis by me sral prodej uctu(kterej bude radove myslim vetsi co jsem koukal na ebay/myslim castku) s lvl cap char. Me takhle nekdo asi prodal acc loni resil jsem to cca 20 minut po telefonu a pak ingame postou s GM 2 dny a mel jsem vse zpet chudak co to koupil. (postava mela jinej-horsi gear a ostatni byli smazane)

(mluvim jen o wow nevim jak v jinejch mmorpg)
  • Proč někoho podporovat a platit mu prachy za nějaké goldy ve hře. Vždyť o tom ta hra je ne, hrát a získávat goldy, expy, itemy atd. A né že budu cpát svoje prachy nějakému typovi, co na tom vydělá. Kdyby někteří nebyli blbý, tak by na tom takový zmetci nemohli profitovat a ještě když je to z vybrakovaného accountu atp. Většina z těchto farmářů to určitě nehraje poctivě, ale snaží se to nějak obejít (budto vykradením accountu, nebo cheatama).
  • Ale Blizzard nezakročí, protože na tom sami vydělávají. Proč mají asi tolik subscriberů z Číny? Opět to má nejlépe řešené EVE, tam si člověk může koupit 30 dní hraní za $ a to pak dál prodat za herní peníze.
    • Populace na eve je oproti jinym mmo opravdu zanedbatelna ma svou komunitu jiz nekolik let a novich hracu je opravdu jenom hrstka.Navic v eve muzete prijit o vsechno behem nekolika minut a to jenom tim ze nejste dlouholety hrac EVE a nemate zkusenosti a lod kterou vam nekdo roseka vam nikdo zpet neda :)
      Navic farmeru je tam vic jak dost *2*
      • Dva (když ne dva, tak víc než jeden určitě) miliony není zanedbatelná hodnota.

Můžeme sice přijít o jedinou loď, kterou máme a nemáme peníze na znovukoupení si takové lodi. Ale nepřijdeme o skilly, které trvalo natrénovat celou tu dobu. A navíc, první rada v EVE je skoro vždycky "Nekupuj si nic, co si nemůžeš dovolit ztratit"

Oh, farmerů tam je mnoho, taky čas od času někteří hodní piráti dělají čistky.
  • nevim jak vy ale ja si prodejem goldu prividelal velmi slusne castky a vydelaval jsem jen pres auction house asi 30 min denne... a pokazde jsem z posty vybral nekolik tisic goldu profit...
    • Ty to nechápeš, jako to že se vydělávají goldy přes auction haus je samozřejmost, od toho tam je. tady se baví o tom, že se prodavají ingame goldy za skutečné peníze, který musíš někomu poslat na učet.
      • no myslim ze ty si spis nepochopil nebo spis neprecetl muj post :p zkus to znovu a trochu pozorneji... xD
        • Máš pravdu, blbě jsem si to přečetl, stává se. Ale stejně... pokuď si cheš něco vydělat, tak si najdi práci jako normální lidi.
          • tak si to precti jeste jednou...praci mam a napsal jsem prividelal :P
      • fail :D
  • jeste bych dodal, ze vyvojari by si meli vzit priklad z toho co se stalo v guild wars a podobnym zpusobem zatocit s gold selerama a lidma co si goldy koupi
  • No jo no, kdyby tam neměli anime mmorpg, tak by celá Asie prožívala hospodářskou krizi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit