Přejít na výpis diskuzí
Farmářská variace na SimCity u nás vyjde 1. května
22.3.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Můžete mi prosím, někdo poradit, jestli mi to půjde spustit na tomhle pc? Lenovo IdeaCentre H515s, černá. děkuju
-
nevi nekdo prosim, jestli to bude mit multiplayer?
-
Nechci nic říkat. ale tohle je Farming Giant a ta hra už chvíli na trhu je, jen je dost problém s její přebugovaností a padáním každých 5 minut. To by mě tedy zajímalo co tímhle UIG zamýšlí.
-
-
Vyšly na to nějaké patche.
-
-
ja si to blbe precetl myslel jsem že jde o dlc k simcity, ale takhle se teším jeste vic
-
kdo si chce zahrát nejakou mapu?
-
ten level ekonomicke "simulace" je tam docela primitivní.
-
Za tu cenuto asi nebude kvalitni propracovana strategie. Zahral bych sito, kdybych mel naprostou volnost co delat. Treba se vyhradne zamerit na chovatelstvi. Tak jako jsem si mohl delat cojsem chtel v transport tycoonu. Pokud by me hra nutila pestovat treba brambory, tak by se mi nelibila.
-
ja když kliknu vpravo dole na ty mapy (grafy), ktere vam ukazuji treba miru znecisteni a pod. tak vždy nechtene posunu kameru je to hrozne otravny. neda se to nejak prenastavit?
-
No ja vam nevim ale uz jsem videl uplne stejnou hru s nazvem Farming giant a je to jedna a totez hra , nespletl se autor clanku v nazvu hry ? Pod nazvem farm city mi to najde ledatak webovou hru ( nejspise asi z FB ) *3*
-
-
Autor se nespletl, v TopCD vydávají českou verzi FG pod tímhle názvem.
-
-
Hra již dávno vyšla v EN a dle ohlasů je to zabugovaný nehratelný nedodělek. *7*
-
-
Tak to je škoda ...
-
-
-
-
Pokud půjde stavět větší města jak v SC, tak do toho jdu. Je jedno jestli se staráte o lidi nebo prasata. Ve hrách mají stejné chování.
-
-
u kamaráda jsem hrál simcity a schválně jsem sledoval jak se chovají lidi v domech na předměstí. Buď byli doma nebo běhali kolem baráku asi v třísekundovém scriptu a to je vše....potom se dá pochopit že nemůžete stavět větší města na takové výpočty byste museli mít počítač z NASA. Takže nevím nevím s tou rozlohou *1*
-
Sranda jestli ta prasata budou chytřejší než lidi v SimCity.
-
-
No vzhledem k tomu jak je RL prase chytré a jak je člověk v SimCity blbý bych se tomu ani nedivil.
-
-
Jenom ve hrách? *3*
-
-
Taky pravda ;-D
-
-