Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radši bych bral hru kde hrajete za manažera, který zadáva ukoly delníkum, kterí pak jdou delat ruzne činnosti.
  • "Čím také vylepšovat výborný simulátor?" No a co konečně češtinu na konzole ? Koupil jsem si FS17 a marně čekal alespoň na mód s češtinou :-(
  • Jack1947
    Ten úvodní screen je jak obal t Watch dogs lol
    • Už jako malej kluk jsem miloval FS ale teď je miluju ještě víc je to super hra a doporučil bych si počkat na FS19 určitě to bude pecka. Ale taky bych doporučoval Farmer`s dynasty nebo catle and crops jsou to super hry ale já stejně čekám jen na jednu jedinou hru. Farming Simulator19!!!!!!!!!!!!!!
      • Jack1947
        Cpi tohle někomu jinému koho to zrovna zajímá... sice bych mohl si zahrát ale je spousta zajímavějších her a den má jen bohužel 24 hodin noo *6*
  • Všiml jsem si, že těch simulátorů farmaření vychází nějak "moc". Aspoň od třech různých značek ne? Dokázal by někdo říct, která z nich je nejlepší a doporučil by ji? Díky.
    • Hele fs19 jak se říká kdo si počkaá ten se dočká.
    • Najlepší Simulator je Farming Simulator a keď máš rád reálne hranie tak Cattle & Crops je tiež dobrá voľba *14*
    • Séria Farming simulator. Dajú sa stiahnuť realistické módy ako napríklad ročné obdobia (čo by mala byť samozrejmosť v hre o farmárčení), komunita chrlí rôzne mapy od milion hektárových polí Austrálie až po menšie políčka v Anglicku (opačná premávka je samozrejmosť). Ďalej sú to rôzne stroje ktoré sú z pravidla lepšie spracované ako orig. stroje od vývojárov, nie len vizuálom ale aj funkčnosťou (rôzne animácie, realistické zvuky a pod.). Stací si prelúskať ofiko stránku alebo nejakú fan-made a človek si hru dorobí podľa seba. No a samozrejme FS ponúka aj multiplayer ktorý je naozaj zábavný keď sa stretne aspoň 5-6 ľudí.
      • To zní dobře, díky za odpověď. A je (velký) rozdíl mezi jednotlivými díly, nebo je to jedno, který člověk koupí? Respektive, který je třeba nejlepší?
        • Tak jsem na to mrkl a časem půjdu do 17, vypadá dobře.
          • Z pravidla posledný *4* Platinová edícia má dosť peknú mapu a exotické stroje. A aj tá komunita je aktívnejšia okolo posledného vydania. Módy niesu kompatibilné tak pozor. Samozrejme do predchádzajúcich verzií sa ešte stále dá stiahnuť plno módov z fan stránok ale či budú fungovať linky.
            Márne čakám kedy si kúpim konečne volant. S ním to je úplne iný zážitok
            • Děkuji za odpověď. Samé pozitivní zprávy, za velkou českou komunitu jsem rád. Do modu bych asi hned nešel, napřed bych poznával základní hru, ale časem určitě ano... i kvůli tomu multiplayeru. *4* Ještě jednou díky.
            • Farming Simulator má opravdu velkou českou komunitu, sami vývojáři FS (švýcarsko-německé studio Giants Software) říkají, že jde o jednu z nejvýznamnějších komunit. Existuje obrovské množství modů pro všechny verze FS, a to jak na stránkách oficiálních, tak na mnoha stránkách neoficiálních (obecně je lepší stahovat z těch oficiálních, kde jsou jen prověřené a kvalitní módy, které by neměly způsobit žádné problémy).
              Já jsem hrál MP snad jen jednou s cizincem, jinak vždycky s Čechy/Slováky. Při hraní MP se můžete připojit k někomu jinému, kdo zrovna hraje (případně kdo má zakoupený tzv. dedikovaný server, který je zapnutý stále), nebo si založit vlastní hru. Je na zakladateli daného MP, jaký dá limit hráčů pro svou hru, jestli bude zaheslovaná, jestli přijme každého hráče apod. Vždy ale platí, že hráč, který se chce připojit do hry někoho jiného, musí mít minimálně stejné módy, jako které používá zakladatel toho MP. Pokud by nějaký mód chyběl, musíte si ho pro připojení stáhnout. Zde mají výhodu právě oficiální módy, protože přímo hra vás může okamžitě odkázat na seznam módů na oficiálních stránkách a vy si je pak jednoduše dostahujete, tj. nemusíte nic složitě hledat na internetu. Takže pokud si někdo založí hru bez hesla, bez módů/s oficiálními módy, nebude zaplněn limit, tak se můžete jednoduše připojit a zahrát si. Pokud chcete hrát třeba s větším množstvím módů, je lepší si už najít nějakou skupinu lidí (třeba kamarády, někoho z FB skupin o FS atd.) a s těmi se domluvit.
              Ještě k tomu CaC - ono je zatím dostupné pouze v Early Access a neobsahuje zdaleka všechny funkce, které autoři slibují, ale pokud by časem hru opravdu dodělali a implementovali vše, co slíbili, mohla by to být úžasná hra (avšak to ještě může zabrat hodně času, s Early Access měli zpoždění myslím 1 rok...).
            • Děkuji. Má to i velkou českou komunitu? Nebo hráváš multiplayer s cizinci? Díval jsem se na CaC na Steamu a zatím to nevypadá, že to bude až tak dobrý... ale třeba na tom ještě zapracují.
              A ještě k tomu multiplayeru... těch 15 lidi můžu najít i náhodně, když zadám nějaké vyhledávání či se k nějaké partě přidat?
            • Ano. V MP může hrát maximálně 16 hráčů a každý hráč může dělat různé věci, záleží, jak se domluví. Jeden tedy může třeba sekat s kombajnem, další dva odvážet obilí z pole, další hráč může zpracovávat atd. atd... Jinak zatím je nejlepší určitě FS 17, v nedaleké budoucnosti by ale měl kromě FS 19 vyjít i v článku zmíněný Cattle and Crops, který se zdá být ze všech nejvážnějším konkurentem pro sérii FS. Záleží, jak dopadne vývoj FS 19 a CaC, může se stát, že se pak pozice obrátí a CaC předežene FS...
            • Díky. A jak tam funguje multiplayer? Např. 5 hráčů spolupracuje, jeden jezdí traktorem, druhý kombajnem apod.?
            • A mám taký pocit že aj tie mechaniky sú tam vypilovanejšie ako v predchádzajúcich hrách. Samozrejme postup v grafike je zásadný len od starších dielov. Rozdiel medzi 2015 a 2017 ani moc nieje. Na youtube bude istotne nejaké porovnanie.
  • Tohle je už taková klasika jako Fifa, nebo Fotbal manager, takže to není třeba brát uplne vážne.
  • Je už automatizovaná hromadná činnost kombajnů/traktorů, nebo je pořád nutné používat módy a obdělávat pole jedno po druhém?
    • Záleží, na jaký rok se ptáte. Jak se píše v článku, o FS 19 ještě nebylo zveřejněno mnoho informací, takže to zatím nemůžeme vědět. V již vydaných verzích to tak, jak píšete, nefunguje, lze to jen do jisté míry nahradit různými módy.
  • A pristi rok vyjde FS 22?
    • Pravděpodobně ne. Ostatně ani není moc důvod, FS obvykle vychází na podzim v roce přecházejícím roku, jehož číslo nese.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit