Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Neměl to být jen v podstatě nesouvisející spinoff čistě pro multiplejr AW2? 😲

Respkt nic moc nečekat, ruku na srdce byly tu určitě i horší věcí, viz třeba Ne moc podobný nedávný Resident evil Resistance nebo ta hrůza RE:VERSE takže zkusili nevyšlo, někdo se chytne jen ta cena mohla bejt nižší to bezesporu. 

• FarkyJTV

za 40 eur som kupil rdr1 a to je urcite lepsie ako toto....toto remedy proste nevyslo...neviem kto ich nato nahovoril....clair obscur bolo za 50...

• OndrejPartl

Left 4 Dead mělo chytlavější kostru a odladěnější akci, takže se k tomu hráči s chutí vraceli a šlo v podstatě o instantní zábavu.

Snaha nedělat live-service je za mě skvělá, ale obsah musí nabízet háčky a důvody, proč se do té hry chci ponořit. A těch tady není tolik.

• Marquis-III

"Fanoušky Controlu potěší různá pomrknutí, ostatní ji vyzkouší, chvíli se zabaví, a záhy odloží."

• To je ale... záměr? Podle Remedy FBC Firebreak není "live servis", ale prostě hra. Stejně jako byl třeba Left 4 Dead? Pár map na zahrání, které hráče na několik hodin zabaví = jinými slovy prostě videohra.
    • Trošku mi přijde, že když podobná hra dneska vyjde a není dimenzovaná na to, aby hráče u sebe držela stovky hodin, tak je to najednou špatně.
    • JohnyTheZik

Tak to je v pořádku.. je ale otázka, jestli za 40 babek dostaneš adekvátní hodnotu a to mi z recenze moc nepřijde. 

L4D mělo 4 kampaně, každou o 5 misích a jednoduchou premisou, ale slušnou obtížností. Zároveň nabízela PvP mód, kterej tu hru dělal dostatečně zajímavou i po dohrání. V tom vidím celkem velkej rozdíl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit