Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spook.y
    Jo to je ten engine který mi na PC nepůjde. :D Fifa je hra která se na PC prodává ještě hodně dobře. V hodně zemí je PC Fifa v top prodejnosti celkem dlouho. Studio bylo buď líné nebo se nějak musí lidi nalákat na konzole. Chtěl jsem si letos koupit Fifu na PC, ale neudělám to a je to pouze chyba EA, že si samo odhání PC fanoušky. Pak zase budou brečet, že se jim to na PC neprodává. Ha ha *16* Po Fife 12 a 13 si to zase celé pos.... *7*
  • Jack1947
    Aha, uz to mam takze nepujde ani tak o fotbal jako takovy ten uz je celkem na vysoke urovni (par detailu, textury lepsi atp...) hlavni je prece atmosfera a ta chybela nebyl ten zapal pro hru a ted se to zmeni vse bude zivejsi divaci uveritelnejsi a prostredi autentictejsi. Pak ze se ta Next gen verze nevyplati. *15*
  • nic ve zlym ale existuji i jine sporty nez fotbal a hokej a jinde ve svete jsou i vic popularni, tak proč se tady reší porad jen fifa?
    • frantisek_nejezchleba
      fotbal je jedním z nejpopulárnějších sportů na světě; u nás se bije s hokejem coby nej sportem. Nevím, proč by se tu mělo řešit třeba vodní pólo ve stejné míře, jako dva nejoblíbenější sporty.
    • Souhlas, slibované recenze NBA 2K14 se od této redakce asi nikdy nedočkáme. Co jsem si to myslel, minulé ročníky to bylo přece stejně tak. Holt je netlačí EA, tak se o tom nebude psát prostě. *16*
  • Fifa přináší zbrusu novej herní zážitek a handheldovka z Konami přišla do boje s obličejema... tady je ten zásadní rozdíl. :)
    • Komerce ti vypatlala mozek
  • Zajímavá reklama, ale přijde mi divné kombinovat realitu s video hrou.. *16*
  • Ignite engine ..... to je ten engine který by PC neutáhly, protože mají v průměru několikanásobně vyšší výpočetní výkon? *1*
    • *2* Hej to je on, také niečo sa na pc nedalo zmáknuť ani na predchádzajúcich generáciách grafických kariet *2*

Imho FIFA 15 bude v Ignite aj na PC. A pochybujem, že predaje na PC sú pre nich zanedbateľnou položkou, stačí sa pozrieť do online rebríčkov, koľko je v nich hráčov a predstava o predaných kusoch na PC je na svete.
    • Nebreč. Tak PC má mizernou kupní sílu čili nějak se to okecat musí.
      • "next-gen" Fifa se na PC prodávala velice dobře.
        Ono jestli to nebude tím, že zrovna teď vychází nové konzole a EA chce aby se prodávali.
      • Smajlik *1* znamena smich. Pokud neco takového nejsi schopen pochopit, tak bys mozna mel uvážit navrat zpatky do dělohy a pokusit si spravne vyvinout, protože napoprvé to dopadlo sakra spatne. *2*
        • Nevím jak tebe, ale mě přinesl čáp a o žádně děloze jsem v životě neslyšel.
      • Já nebrečím, jenom poukazuju na směšnost toho vyjádření. Kdyby napsali, že Ignite engine na PC nepoužijou z důvodu toho, že by se jim nevrátila investice, tak to vezmu a neřeknu ani popel, protože to bude nejspíš pravda, ale tímhle vyjádřením dělají s PC hráčů blbečky.
        • Každej kdo žere fotbal na tolik aby to musel pořád hrát v novejch a novejch fifách ve skutečnosti blbeček ale je... takže.... :D
        • A proč by to měli říkat? Myslíš, že by to bylo ekonomicky výhodné říci, že pc tváři prodeje dané hry okolo 1 až 2 %, tak na to serem a nemá to cenu. To by je mohlo stát prodeje při nějaké další multiplatformové hře.
        • Pokud už dělají portaci hry tak ji prostě dělají, je jedno na jakém enginu to je, tady jde o to že oni ani neudělali novou hru, jen vzali fifu z minulého roku a doplnili tabulky (nebo se pletu ? fotbal mě nezajímá takže to moc nesleduju).
          • FIFA je celkem jina nez byla loni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit