Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FIFA nemá českou ligu jen proto že v ceske fotbalove asociaci za stolem sedí banda krysoprasů. Sparta to udělala po svém a doufám že další kluby budou následovat.
    • Byla by rada k fife 18 ? pozadavky splnuji vklidu a zapasy jedou plynule ale cca kazdy treti se na jen minutku zacne sekat a pak zas celej zbytek zapase jede vpoho...netem to neni, nastavenim grafiky taky...naky tip ?

      Diky
  • po české lize nějak netoužím, koneckonců v globálu by to ocenili jen hráči z ČR, ovšem už několik let se všemožně na forech bojuje za Čínskou Super ligu, která jedna má prachy a druhak tam chodí dost známých a kvalitních hráčů a přesto všechno EA v tomto ohledu na přání hráčů totálně kálí a plive jim do obličeje, viz. například FIFA18 kde pře všechny žádosti o čínskou ligu přidali třetí německou. *16*

    Takže ano klidně to tu řeknu, FIFA fajn, ale jelikož na hráče kašlou tak zaplatím za PES a díky nadšencům.... všichni ví co
    • Čínská liga je taková nafouknutá fake bublina, kam za nereálný prachy jezdí na dovču vysloužilci a zlatokopové, žádnou valnou sportovní úroveň to nemá, možná horší než česká. Hvězdy si to tam odchodí jen aby dostali prachy (viz. Tevez) a Číňani jsou většinou dřeváci. Doufám že letos už ta CZ liga vyjde!
      • Čínská liga je znatelně horší než česká. Úroveň soutěže nevytváří ty dvě až tři většinou přestárlý hvězdy v některýchfklubech, víc než tři jich navíc ani hrát nesmí. Česká liga tam ale stejně nebude, to je známá věc, česká Fotbalová asociace odmítla platit (nijak vysoký částky), aby se tam dostala. V podstatě to byly náklady na vytvoření databáze hráčů, klubů, stadionů a tak. Aby na tom EA neprodělali kvůli malýmu českýmu trhu. Českej fotbal ale šéfujou zabedněnci, ktrerý si ani neumí spočítat marketingovej přínos český ligy ve FIFA.
        • O tom vim, ale to už je x let zpátky, doteď nechápu proč to ti blbci udělali, bejt ve Fifě je snad nejlepší reklama pro ligu (kort pro málo známou), protože to hrajou miliony lidí po celým světě. Doufám v to, že už se obměnili lidi a nebudou pořád stejně blbí.
  • Kde je oficiální informace o Evropské lize? Všude vidím jen LM.
  • Nevíte někdo, kdy už sem hráči psa napíšou, že si všechny licence můžou stáhnout jako patch?
    • Mart9
      PES už nikdo nehraje.
  • Mart9
    Českou ligu bych si přál, ale obávám se, že kdyby byla, tak si na ní stejně nedají záležet a hodnocení ani obličeje nebudou odpovídat.
  • Dobrý den jsem fanda fifi jsem rád za českou ligu a doufám že se bude v následujících letech objevovat pravidelné
  • Dobrý je, že pokud mají kompletní licenci na LM, určitě se ve hře objeví Viktorka, která už má jistotu základní skupiny. K tomu Sparta (předpokládam, že když byla loni, bude i letos, ale nevim, na jak dlouho to podepsali). Mohli by ještě zlanařit Slavii a budu spoko. Celou kaprligu nevidim jako moc reálnou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit