Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #112 HD: Hráč a jeho svět
12.1.2013 | Redakce Games.cz
18 příspěvků
-
Reakce na tento smazaný příspěvek: "souhlas, na druhou stranu, byli na to přímo dotázáni"
Dotázáni sice byli, ale nikdo je nenutil odpovídat. FC je přece herní pořad, ne politický, takže by měli takové dotazy považovat za off-topic, stejně jako spousty jiných. A použít slova jako "Volte Karla" coby pravidlo klubu rváču, to už považuji vyloženě za propagandu.
Je mi upřímně líto, že to tak musím říct, ale tímto chováním jste mě milí FightClubáci zklamali. *9* -
-
Je to prostě jejich pořad a můžou si říkat co chtějí. Rozodně nevím proč by ve svém vlastní pořadu nemohli vyjádřit svůj vlastní názor. Stejně 90% z vás štve hlavně to že mají jiný názor než vy.
-
a ještě dodám jeden příklad.... to bylo zase na jiné stránce, kde se podobná věc objevila ve smyslu jednoho místního klubu/hospody, kde ten klub taky vyjádřil jasnou podporu jednoho kandidáta... a i nejjvěrnějším lidem a návštěvníkům té hospody se to taky nelíbilo... dovolil bych si citovat reakci jednoho člověka tam.... napsal....
"Pořádnej hospodskej byměl bejt apolitickej, aby nenasíral hosty..."
mylsím že tahle věta by šla aplikovat i na spoustu jinejch příkladů... viz na FC.... -
musím souhlasit, taky se mi to vůbec nelíbí... spousty "jednoduším lidem" tohle prostě jako důvod proč volit prostě stačí... a netýká se to jen tohodle pořadu.... týká se to i např. spoustu známých osobností, které taky podporují a podporovali jednotlivé kandidáty... většina lidí jsou fakt tupý, lehce ovlivnitelný ovce... takže např. nějaká starší paní si někde přečte že např. její nejoblíbenější zpěvačka volí toho a toho, a to jí jako důvod stačí, proč ho volit taky...
-
-
sorry že se ptám, ale... co jako? Je takhle manipolovatelná významná část lidí? Pak na ničem nezáleží a jde o systém založený na chaosu a debilitě, nebo je těchto lidí zanedbatelné minimum a na veřejných projevech autorit nesejde. Tak jako tak se tedy buďto snažíme býti prvními/nejvlinějšími manipulanty, nebo počítáme s tím, že protějšek není <>debil. Pořád nevidím důvod, proč by se někdo MĚL tajit svými sympatiemi z důvodů jiných, než jsou ty jeho ryze soukromé.
Jen poznamenám, že Zeman evidentně počítá s variantou A, ale aby neurazil, tvrdí B, čímž dále potvrzuje A. -
-
třeba já byl u voleb celkově poprvý v životě... a ani politka všeobecně mě nikdy nezajímala a ani dál zajímat nebude... ale tyhle volby prezidenta mě docela chytli a chtěl jsem jít... a podle něčeoh jsem musel vybrat koho... tak jsem si našel jednotlivé informace, pustil našel nějaký "věci" s nima atd... a podle toho si vybral... nikdy bych nešel volit podle toho, že je nějakej kandidát na bilbordu, nebo že mi uspořádal koncert, nebo protrože ho podporuje FC, nebo moje oblíbená hospoda.... ale bohužel si mylsím, že na tyhle důvody dala poměrně velká část obyvatel.... :-)
jinak ještě dodám... samozřejmě každej má právo vyslovit svůj názor, za kterým si stojí... i známe osobnosti, i redakce games.cz.... já jen napsal, že se mi to prostě nelíbí.... viz. ta věta....
"Pořádnej hospodskej by měl bejt apolitickej, aby nenasíral hosty..."
a už jen z tohodle důvodu by to podle mě dělat neměli.... -
dlé mého je manipulovatelná velká část obyvatel... ale nejde jen o tuhle manipulovatelnost "známými" osobnostmi.... celkově si mylsím, že fakt naprostá většina obyvatel volila z nějakejch idiotskejch důvodů... pozoroval jsem to fakt hodně... a ať je to nějaká reklama, kampaně, pořádání koncertů, bilbordy atd... přece nezjistím kdo bude dobrej a nezvolím někoho, podle toho že má ksicht na bilbordu, nebo protože nám uspořádal koncert... to jsou zvrácený důvody, ale opravdu si myslím, že velká část lidí tak volila, jinak si nedovedu zdůvodnit proč polovina obyvatelstve ČR volila ty dva exoty, já nefandím ani jednomu, oba jsou za mě nevolitelný....
A pak další věc a to jsou ty předběžný výsledky a vliv médii... na to dalo tak strašně moc lidí... fakt od sposuty a spousty lidí jsem slyšel..."ten stejně nemá šanci, tak mu nebudu dávat hlas, protože to je zabitej hlas...." třeba na facebookový stránce Roithový(mojí favoritky) jí tam po skončení voleb sposuta lidí psali vzkazy že jí děkují za kandidaturu a že jí fandili atd... a VŮBEC NÉ MALÁ část jí tam narovinu psali zprávy typu..."já nám líto že jste nepostoupila, fandili jsme vám, ale přesto jsme dali Karlovi Schw....." Lukáš grygar to přiznal taky, že to tak udělal....
Kdyby se na to ty lidi prostě vykašlali a dali hlas prostě tomu komu chtějí a tomu o kom si mylsí že bude dobrej prezident, kdyby se nikdo nerozhodoval podle podělanjech bilbordů, reklam, podle toho co říkají známe osobnosti atd atd astd.... tak by to bylo celý úplně jinak... ale nejni, lidi sou blbý a co si zvolili tak to tam mají... dva naprostý šašky.... :-)
-
-
-
Kluci z tech prezidentskych voleb proste uplne zblbli. Volte Karla. Pritom je to ten samej Karej, co nedokazal "osvobodit" kluky, za ktere se kluci tak brali. A ten samej Karel, pro ktereho byli zajati kluci jen blbci. Milos by je z toho vysekal! Nebo Tomio, se svou katanou. :)
-
-
MZV nemůže korumpovat cizí soudní moc. I Amnesty International, co mám info z druhé ruky, konstatovalo, že MZV použilo všechny možné prostředky, aby situaci zdárně vyřešilo. A co se týče"blbců", sami redaktoři (jmenovitě tuším Petr) označil jeho vyjádření za chytré, neboť se snaží situaci bagatelizovat).
-
-
Souhlas. Nejhorší pravidlo v historii FC. :(
-
-
a zase upnuté cez konto GDS? hmmm
-
Proč mi trailer na Shield připomíná trailer na SCII?
-
Volte Zemana!
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jQHkXcyNsVw
-
-
ÁÁÁÁ, Lukáš Grygar. Naše nová celebrita.
-
-
A co jsi udělal proto, aby ses nestyděl za to, že jsi Čech? Edit: reakce na CainPullo@tiscali.cz
-