Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xixixao
    Lukáš nejlepší, má to prostě takovou pozitivnější atmosféru než když moderuje Pavel... Nic proti němu, ale s Lukášem je prostě sranda :) (platí i pro videorecenze)
  • re: Matinova věta: "Oni nám stejně nebudou moct říct nic moc noc jinýho než řeknou v ostatních rozhovorech...".

Jste furt herní web, tudíž by se jejich přítomnost v FC přece měla odehrávat herně. Z fleku mě napadá spousta zajímavých otázek, který jim jinde nepoloží - na jaký nejšílenější hry člověk vzpomíná když je 3 měsíce zavřenej v řecku? Jakou zkušenost z vazby by rádi aplikovali do Army 3, nebo do her obecně? Martin dle infa z webu dělá level design, vezme si z řecka do své práce nějakou inspiraci?....

*3*
    • Robotron3
      Takový otázky jim jinde nepoloží. Možná v Bohnicích, ale pravděpodobně ani tam ne. *8*
    • co to je za dementní otázky ...
  • Skvělý podcast :)
    • Se uflashkujou jednou :D
    • Ani to sem nepiš. Každý politický příspěvek se maže.
      • Žádám o smazání své reakce na RadekF, která je již neplatná.
      • Cosi
        Mažou se dementní příspěvky, a je to tak správně.
        • Já jen reagoval a myslel jsem že jsem to neodeslal :)
  • Mno :) ale hodně lidí se alespoň schodne že to u nich stojí za prd ;) Lukáš neni ani arogantní , jako citlivej otravnej a podivně se oblěkajcí čouza. Trěba bude fajn člověk, ale začíná bejt dost otravnej. Pavel je arogantní dost a Petr Poláček to má asi taky v..... Prostě bez Drdy a hlavné Vávry gay club sucks totally.
  • Jsem jedinej kdo se při pohledu na Martina Bacha na přední straně začal smát? *1*
    • blixa
      Nejsi :)
  • Release the Drda!!!
  • Tentorkát trochu suchý díl. Hodně řečí, ale celkový dojem žádný. Chtělo by to erudovaného odborníká a příznivce intelektuální zábavy Drdu.
    • Nebo Vavru.
      • Toho ne ten mě vždycky strašně vytrollí. Ale pokud by se zabýval jen tou svou hrou a nepomlouval všechno ostatní tak by to nemuselo být tak špatný.
        • Mart9
          Radši toho Vávru. Drdu vidět nemusim, nedávno jsem narazil na jeho twitter a ještě teď se červenám
  • Už je to takovej nudnej, arogantní a pindy kecajcí gay club. Hlavně Lukáše Grygara, kterýho sem měl rád skrze dobrý recenze bych uškrtil.
    • pokud tam je někdo arogantní, tak to je rozhodně Pavel... stále mám v hlavě situaci, kdy obrátil oči v sloup ve chvíli, kdy mu Lukáš něco face to face říkal, kdyby tam seděl někdo impulsivní, kdo neodmítá násilí, tak by Pavel nebyl ve Francii, ale u zubaře by dostával korunky a náhradní zuby
      za každý fightclub bez Pavla budu jen vděčný, dokud se nad sebou ženáč nezamyslí
      • ...samozrejme, mali by si najat hercov, ktori by sa drzali objektivnej roly. A az by doslo na nezhodu, pripadne prejavenie vlastneho nazoru, zovseobecnia ho hlasovanim ,a to anonymne. Vola sa to Fight club, arogancia je namieste, rovnako ako vylozena zbran :)
      • Viktor_H
        Jestli někdo tříská lidi za to, že obracejí oči v sloup, pak není impulsivní, ale magor...
        • je to výraz neúcty k druhému člověku a pohrdání jeho názorem, stejné, jako když kandidát na prezidenta vyspává na zasedání parlamentu ale zároveň pobírá plat z peněz daňových poplatníků, kteří jsou ještě schopní mu dát ve volbách hlas
          • Trisska
            Davidlo - Trefný přirovnání! *15*
      • Ty bys nepoznal aroganci ani kdyby te kousla do pr.....
      • na druhou stranu nemám rád Lukášovy recenze... pokud se potřebuje umělecky vyžít, měl by psát někam jinam a u recenzí her se držet fakt bez přidané umělecké a slohové omáčky
        • Otevři si nějaký starý výtisky Levelu a Score, tam přidaná omáčka byla taky, akorát ve formě pubertálních fórů (nehodnotim, jenom konstatuju) a většině čtenářů to nevadilo. Za sebe jsem rád, že to nejsou jenom suchý výčty kladů a záporů hry a autoři se snaží spíš zprostředkovat pocity z hraní a atmosféru hry
        • Trisska
          Davidlo - Děkuji, že jsi to sem napsal! Těší mě, že nejsem jediná kdo si to myslí, taky ty jeho blogýsky nesnáším! Vždycky tam čtu polovinu věcí o něčem jinym než o hře! *7*

Ostatní kluci ale mají dobrý recenze... A Pavel mi vůbec arogantní nepřipadá, v tomto se zas naopak neshodnem!
          • Protože jsi trubka a neumíš si tu polovinu věcí dát do souvislostí a vnímat takové recenze jako celek... U recenzí od autorů jako je Grygar je totiž potřeba vnímat trochu víc, než na 99 procentech herních stránek. Chápu ale, že to je pro někoho namáhavé.
        • Lukáš píše do Full moonu, což je docela fajn hudební magazín, i když často tam autoři sklouznou do takové on...e nad jimi oblíbenými autory - prostě k tomu mají psavci sklony, zvykněme si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit