Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #150 HD: Katovna s Karlem Drdou
11.10.2013 | Redakce Games.cz
18 příspěvků
-
Konečně řekl na Bioshock někdo objektivní názor, nejvíc předcenovaná hra všech dob.
-
Drda a Baty...Let s the Fight Begin
-
-
"Let s the Fight Begin" je špatně. Buď "Let the fight begin", nebo "Let's begin the fight". To, že tam chybí apostrof přisuzuji tomu, žes ho nenašel na klávesnici - bohužel v angličtině se apostrof vynechat nedá. Podstatná jména se píší s velkým písmenem pro změnu v němčině, ale i tak je jedno špatně. Takže čtyři slova a jen tři chyby.
-
-
1 post 1 chytrak, solidni bilance.
-
-
Risa aspon napsal neco, co ma hlavu a patu. Takovejma svetakama jako Fargoberg se to tu jen hemzi - pisou nic nerikajici 3-4 slovny prispevky v anglictene (asi aby byli dostatecne cool) i kdyz anglicky asi moc neumi.
-
-
-
-
pánové mě to baví, i když Vám zrovna neni nejlíp. Prostě relax.
-
Příště by to chtělo Drda X Vávra
-
Bohužel souhlasím se zdejším názorem... Podcast číslo 150 byl velice odměřený a kluci se nedokázali vůbec doplňovat... Možná by situaci prospěl nový host - kombinace Karla s kýmkoliv lehce opačného názoru je sázka na jistotu *3* Nebo i více hostů na úkor pravidelných diskutérů, ať neznáte názory ostatních přísedících dříve, než je vůbec vypustí z úst.
Jinak s tím neustálým čučením do notebooků, iPadů a mobilů souhlasím - vyhranit si pro to jen jedinou osobu nebo daný čas by bylo hezké a to jak vůči hostům a diskuzi jako takové, tak i nám divákům, posluchačům. -
(napíšu to i sem)Pánové nevím co jste si udělali, ale podcast 150 byl....divný. Napjatá a dusná atmosféra. Mám taky pocit, že jste Petra snad nenechali dokončit jedinou myšlenku.
-
-
To neni Klub Netopejr člověče. Tady nejde vo myšlenku, ale vo ty kecy kolem.
-
-
Ale kdyz i ty kecy kolem stojej za h*vno tak nac to pak koukat.
-
-
nepomáha ani to keď tam dva alebo všetci (okrem Drdu) ťukajú do počitača. A možno tam bolo fakt zima a to sa potom nechce nič. Treba aspoň pri Drdu postaviť teplovzdušný ventilátor a on sa rozkecá *6*
-
-
Tak ten ťukal do mobilu, ale o to ani tak nejde, to je vždycky, ale tentokrát mi přišlo jak kdyby se před podcastem pohádali a pak šli natáčet :-)
-
-
Uzávěrková únava, plus třeba já byl navrch jetej z celonoční směny v rádiu. Není každej tejden posvícení!
-
-
Mě to prostě jen jako únava nepřišlo, spíš něco mezi Karlem a Petrem, jestli se holky nějak nepoškorpily *1*
-
Myslel jsem si, že za to mohla uzávěrka. Nevadí. Poslední číslo se velmi povedlo. A nekroutil se obal!
-
-
mne to napríklad vadí ak hosť rozpráva a dvaja z troch prísediacich a niekedy i všetci niečo vypisujú alebo sledujú na monitore a nevenujú plnú pozornosť rečníkovi. Osobne by ma nebavilo vyprávať v takom prostredí.
-
Souhlas, bylo to takovy... ne spatny, ale... k*rva, nebylo to proste ono. Mozna to bylo tematama...
-
-
-