Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    Hele ty jo, jak tak koukam na ten "lets play" Killzone, tak jakmile je to ve více lidech a relativně přirozené, tak je to super. Mnohem lepší než nějaké trapné monology.
  • No, auta mě ani trochu nezajímají, ale mám menší poznatek k té reportáži: to se jako nemusí při takové rychlosti a v takovém autě používat helma? Co kdyby se někdo z nich vymlel?
    • ... ze rychlosti... tam v tom videu nebyla pritomna
  • Pokud dám přehrávač do fullscreenu, tak pokud kliknu kamkoli na změnu hlasitosti, automaticky se stáhne hlasitost na nulu a už nelze s hlasitostí nic dělat. Musím zpět do menšího zobrazení a pak zase změnit hlasitost - pěkný vopruz. Jinak i na 720p je obraz neostrý a barvy vyblitý, což je u tohodle dílu škoda.
    • Stalo se mi taky! Dost me to nakrklo
  • sugyn
    Jeste chvili potrenujte ten dialog po zavode a budou na vas jezdit turiste.
  • Thorleif_cz
    Díky za parádní Fight Club. Vaše práce se mi líbí a baví mě.
  • Po zhlédnutí tohoto dílu, začínám silně pochybovat o inteligenci některých účastníků
    Fight clubu *7*
    • kdyz ma bejt konzole blbuvzdorna a neni, tak je to chyba obsluhy nebo zarizeni? *6*
      • smejki
        inženýra
        • Nepletl bych tady tituly a profese.
          • smejki
            nechal jsem se unést a použil anglické pojetí. inženýr ve smyslu návrhář (technického řešení).
  • celoush
    Ohledně té debaty kolem jedné hodiny souhlasím s Petrem. Tohle je UX fail. Ten matoucí přístup s vypnutím a hláška o nedostupné PSN ve hře je chyba. Doporučuji knihu "Don't Make Me Think" od Kruga.
    A omlouvat to nějakým manualem?... Ale no tak, takhle přemýšlí tak programátor či vývojář. To by ti každý, kdo se trochu aspoň otřel o UX omlátil o hlavu.
    • taky jsem mel pocit, ze tam nekdo zapomnel neco implementovat

pokud uzivatel zvoli nakou akci a konzole nedela nic a mlci, je to chyba

pokud vyberete updatovat, jsou dve rozumny moznosti, bud zacit updatovat nebo oznamit, nelze updatovat se zapnutou hrou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit