Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #164 HD: Zpátky do kobky
1.2.2014 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
Prosím hlavně dávejte více prostoru těm emailům od "a jde se chlastat". To je nereálnej klaun.
-
-
když si jeho nick zadáš do strýčka Google, tak ti toho vyjede celkem dost *3*
Když tak Frýdek-Místek 33 let *3* *3* -
Já bych vydal výbor některých jeho vskutku existenciálních výtvorů - pár jeho "filozofických pojednání" jsem málem nerozchodil...
-
-
Prostě takový, jak bych to řekl... "New nonsense", něco jako Mein Kampf...
-
-
Nj ale Mein Kampf tupci zakazují a chtějí aby jsi se učit pouze jednu jejich pravdu. A nemáš lehce možnost si udělat vlastní názor na věc.
-
-
http://uloz.to/xUrqWT/hitler-adolf-main-kampf-pdf *3* *3* To nevypadá, že by to bylo nějak zakázané *3*
-
Já si teda myslím, že "jim" chybí tvůrčí invence, "voni" hledaj formát - já bych to viděl na ten čtyřsetútržkový, se srdíčky, třeba jako praktickou přílohu Mateřídoušky...
Ne kluci, já nejedu v Mentos...
-
-
-
-
Mají to vypadat jako soubor jeho textů! To by bylo čtení!
-
Botanicula je klasicky produkt ceskeho zmdrstvy propagovany jen zenami jako je dobrovsky a grygar a dalsimi medialnimi mrdkami. :D
To je proste genialni.
-
-
HYPNOS!!!!!!!!!!!
-
GTFO now :)
-
Byl bych rád, kdyby v případě účasti Lukáše Grygara nebyla jakkoliv zmiňována politika. Neztotožňuji se totiž s levicovou ideologií a vadí mi občasné narážky Lukáše Grygara na jiné politické názory nebo propagování ideologické korektnosti (viz. zmínka o slušném Čechovi). Respektuji svobodu slova, ale mám zato, že Fight Club je relace o hrách. Děkuji
-
-
Reagoval na Dana Vávru, který se veřejně přihlásil ke Svobodným. Udělal to veřejně a svým způsobem se zapojil do volebního boje. I L. Grygar se netají svými polit. názory a minimálně jednou jsem ho viděl se zapojit do volebního boje. Takže tu máme dva týpky, co se netají svými polit. názory. Nelze se divit, že od obou (ano, tu a tam i od Dana) lze slyšet nahlas řečeny politické názory. Nevidím v tom problém.
Já se neztotožňuju s pravicovými názory, protože jsou to podle mě prázdné žvásty ještě prázdnější než ty levicové žvásty. Mám pak ignorovat pravicové herní novináře? Mám třeba ingorovat Dana Vávru, anebo to přejít a zaměřit se na fakt, že jsou to oba borci (Dan, Lukáš) a že je politika stejně úplná ptákovina a že pravice a levice je stejně nakonec o zájmových skupinách a podivných jednání? *3* -
-
Tak něco jinýho je sdělovat svůj názor a něco jinýho zesměšňovat názor toho druhého (aby víc makal a míň mluvil). To bylo od Lukáše dost zbytečné. Já bych taky raději aby se Lukáš věnoval více hrám, recenzím, hudbě a netahal do toho své světonázory. Ale nikdy bych neměl potřebu to říct dokud s tím sám nezačal.
-
-
Ano musim souhlasit. Je videt kam az saha propaganda a jak lehce je ovlivnitelne stado .
Nevim pan Grygar by mohl obcas neco precit na serioznim w FreeGlobe treba xD -
Co se to tu děje? Trolové z Novinky.cz nacházejí games.cz ? :D
-
musím souhlasit.
-
anonyme ty seš uplně mimo. *7*
-
-
A za účasti někoho, s kým souhlasíš, je to oukej?
Fight Club je pořad o hrách, ale jeho účastníci (a ostatně ani ty hry) neexistujou ve vakuu. Zrovna zmínka o Slušným Čechovi navíc s politikou vůbec nesouvisela a byla podobně lakonická, jako když by někdo mezi řečí hodil do placu kapelu, kterou poslouchá - a ty bys mu to chtěl zakázat, protože ti taková muzika nevoní. Je mimochodem docela vtipný, že to házíš na triko levicový ideologii, protože s tou se neztotožňuju taky. A ještě vtipnější, že ti vadí "ideologie korektnosti", ale po nás chceš vyloženou hyperkorektnost. -
-
-
je to smutné že také repetitívne vyžmýkané nenáročné mainstream klišé ako AC IV má vôbec zmienku v Hre Roka, tobôž že to vyhralo v etalóne elity hipster recenzentov, ktorí inak strúhajú pózy aké je Call of Duty blbé, pritom je už dávno AC séria Call of Duty medzi open world hrami.....
-
-
Za tim stoji zednari, nenech si nic namluvit. A papež(42). Vzdycky za vsim hledej papeze.
-
Pokud by byla řeč o třetím Assassinovi, srovnání s Call of Duty bych ti celkem podepsal, jenže Black Flag je v sérii zjevení a to, co dělá, dělá výborně - narozdíl od Call of Duty. Sám bych čtyřku na hru roku nenominoval, ale bavil jsem se královsky. Může ti samozřejmě připadat smutný, že někoho baví hra, kterou ty považuješ za vyžmýkané nenáročné klišé, ale nesváděj to na pózy.
-
-
Do teraz nechapem celoredakcny hate na AC3 a tohtorocnu celoredacknu adoraciu AC4,pred tym sklamanie roka,dnes hra roka,hral som obidve,da sa konstatovat ze AC4 je lepsia hra ale dovod preco pri kazdej prilezitosti kopete do AC3 a na druhej strane nesmierne vyzdvyhujete AC4,ked tie hry su v hodnoteni 2 body od seba,je mi zahadou,uz asi aj ja zacnem podozrievat iluminatov.
-
Call of Duty a jakýkoliv Assassin prostě srovnat nejde, snad krom toho že vychází každý rok. Call of Duty to co dělá tak dělá výborně i když to leckomu přijde smutný.
-
Odkedy je zabavnost kriteriom kvality? Pribeh mizerny plny klise narozdiel od Last of Us, narocnost tiez, 4x tie iste principy, lozenie, suboje. Lod sa ovlada ako auto. Umelo natiahnuto herna doba. Nulova originalita. To akoby Pirati z Karibiku vyhrali oskara za film roka. namiesto dokonaleho scenaristickeho diela ako je Last of Us, odvazneho a vymykajuceho sa kazulnosti ste zvolili zabavne povrchne pozlatko, ktore je ale pod povrchom len navonana zdochlina.
-
-
Tak zrovna zabavnost je to nejdulezitejsi kriterium *15* *15* *15*
Hry hraju abych se bavil, ne abych se u nich nudil *15* *15* *15* -
Jako bral bych, kdybys třeba proti AC4 kontroval něčím jiným, ale že si napsal Last of Us, takže si za blbce.
-
Tak zrovna u her je zábavnost mym jedinym kritériem kvality.
-
opravdu /facepalm ja myslim, ze u hry je zabavnost tim hlavnim kriteriem kvality.
-
Last of us taky není zase takovej zázrak. Dost repetitivní prostředí, hodně špatná AI a nascriptovanost clickerů, nepřátel a celkově nudnej gameplay. Dohrál sem to jen proto že sem za to dal 2K nebo kolik za limitku. Kámošovy sem to půjčil a ten to ani nedohrál a vrátil mi to že prej nic moc. U Uncharted sem se bavil mnohem víc.
-
-
milujem názory ľudí, čo tu hru nehral, lebo majú len PCčko...čo tak dať svoje PS ID, aby sme si to overili, hm?
Prostredie: nebolo repetitívne, dokonca sa zásadne menilo. Výsledok = klameš, nehral si
AI bola jedna z najlepších = nehral si, vymýšlaš si
Hru som prešiel 3x, zakaždým sa clickeri správali ináč, reagovali nepredvídateľne = klameš
nudný gameplay = mno to mal max AC IV mimo príbehu, Last of us nič repetitívne nemá
2000 KČ za limitku? To stála max kollektorka a nie limitka, zase si vymýšlaš... -
-
Slováci sů najlepší lidi na svetě. http://www.youtube.com/watch?v=ncvvvAHrOII
-
Celkom presne, dodam absolutne nerepetivne prvky ako jedine riesenie ''puzzle'' doska / rebrik / paleta , nekonecne ''boost me up''. Hra roka musi mat u mna zaujimavy gameplay a to je v TLOU uplne najslabsia cast hry.
-
Jak je libo ps3 id "Freezac" IA bola extrémě scriptovaná, nepřátelé byli umístěni do svejch "zón" a když je člověk natáhl tak stačilo utéct do jiné zóny (většinou několik místností zpátky nebo dopředu) a v ten moment se nepřátele sekly před otevřenýma dveřma a nemohly dál. Clickeři to je kapitola sama pro sebe hra je prezentuje jako stvoření se extrémě citlivým sluchem ale slyšej jen to co autoři chtěly a by slyšely. Příklad: Kopnutí do lahve je nase*e do nepřičetnosti ale když pak máte udělat nějakou hlučnou činost pro postup dál (šoupnutí kovové bedny, shodit hliníkovej žebřík atd.) tak tohle jako zázrakem neslyšej i když sou kousek ode mne, tohle mě na té hře úplně bylo do očí tahle scriptovanost. Další moment byl když vylezeš z kostela, proplížil sem se hřbitovem a prošel brankou, za brankou byli dva infikovaní a už se mi nechtělo se plížit tak sem je zastřelil a hned se otočil a čekal že se na mě vyřítěj clickeři ze hřbitova (byli jen za zítkou cca 3m ode mě) a?? Ono nic, zřejmě další herní zóna udělaná tak že ti v předešlí mě neslyší ať udělám co chci. A je toho mnohem víc, prostě reagujou jen na něco, tak kde je pak ten realismus na kterej si hra tak hraje? Nebo pokud clickera natáhnul někdo z party tak on najednou zázrakem znal i moji polohu i když sem se ani nehnul) A prostředí bylo repetitivní jen ruiny na 1000 způsobů a vždy stejně i když chápu že v tomhle přostředí se asi moc vymyslet nedá ale je to prostě nudný. Stealth byl stejně stupidní jako v jinejch hrách (krčím se za bednou před bednou voják kouká mim směrem i slepej by mě viděl a on nic jen odkráčí dál.)
Kolik limitka (ta v hadrovym pouzdře) stála už si nepamatuju přesně ale něco okolo 2K to bylo. Ale to hlavní bylo že ta hra je prostě celkově nudná.
-
-
-
Hra je činnost jednoho či více lidí, která nemusí mít konkrétní smysl, ale přitom má za cíl radost či relaxaci.
-
-
Tede přesněji zábavnost je hlavním kritériem hry
-
-
Už to neřeš. Zkrátka to podle nich vyhrála recyklace a hotovo. Ty máš na to jiný názor, oni také, jedeme dál. Příští rok si na čelo třeba už klepat nebudeme, kdo ví.
-
-
-
-
Neee, ten Lukášův pohled na tom obrázku vůbec neni strašidelnej.
-