Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda pánové? Tohle bylo na úrovni bulváru Blesku. Celý ten segment o Star Citizenovi byl opravdu otřesný. Jelikož se okolo toho celkem pohybuji, tak vím, jaké miskoncepce a nepravdy z vašich úst vycházely a trochu se bojím, aby to nebylo podobné i u jiných témat, do kterých tolik nevidím.
    Pavel v jednu chvíli dokonce řekl, že by se Chris Roberts měl ke všemu vyjadřovat ještě víc, následované větou, že ty superdlouhé měsíční reporty a další informační kanály vůbec nesleduje a nezajímají ho. Jako vážně? Víc si odporovat už nemůžeš.

    Ono se totiž stačí do těch článku jen lehce začíst a většina těch vašich spekulací se vyřeší sama.
    To že se vývoj hry razantně protáhl je fakt, ale je podložený jasnými informacemi, proč tomu tak je a jak probíhají práce na odstranění problémů. Ať už je to překlopení celého CryEnginu na tzv. Velký vesmír, který pro hry typu Crysis nikdy nebyl potřeba, tak obří několika měsíční motion capture natáčení v Británii. Asi nemá smysl tady rozebírat vše, ale pro příště opravdu doporučuji trochu projet jejich web než začnete šířit "zaručené" drby.

    To jestli si nekdo kupuje lodě za 2000 dolarů je otázka na úrověň té vaší diskuze. K tomu se může vyjádřit člověk bez ohledu na znalost čehokoliv, ale tvrdit, že vývoj trvá déle než na začátku kampaně na kickstarteru oznámili je už trochu mimo mísu, když hra vybrala tolik peněz, že se celkově překopal celý koncept a logicky i prodloužil vývoj, což bylo asi tisíckrát vysvětleno do nejvetších detailů v těch informačních materiálech, které vás nezajímají.

    A Adame, zrovna ty jako fanoušek Blizzardu řikat, že vývoj SC trvá už moc dlouho? :) Taky úsměvné.
    • Mart9
      Jako člověk, který se o to vůbec nezajímá, jsem byl s diskusí plnou mimořádně zavádějících informací spokojen.
  • Jasne ze je Star Citizen odrb....virtualne raketky za 1000 dolarov a po 3 rokoch velke houno hlavne ze vybral 100x tolko ako chcel...to moze len brainwash slepym fanatikom, co ostali na sucharoch a poslali mu svoje love na kupu ferarri, davat kaleraby do hlavy. Star Citizen je horsie nez Candy Crush Saga a nikdy ani nevyjde v slubovanom stave. Vdaka bohu sa toto ujalo len na chudobnom pc
    • bla bla.. *1*
  • alien5
    PS : Jen doplneni info k videu ze star citizen ktere jede pri komentari redaktoru.
    TOTO JE PRO PANY VE STUDIU :
    Ve videu panove jeste rikaji ze SLOZENI MODULU ASI BUDE PROBLEM !!! PANOVE JSOU SLEPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIZ BOD 2
    1: Zadne moduly nejsou jsou jen casti JEDNE HRY ! (moduly jsou pro hrace je to jen NAZEV VYVOJOVE CASTI HRY !!! )
    2: Ve videu je jasne videt CLOVEK NA STANICI to je FPS PLUS PLANETARNI MODUL ! , pak nastoupi do lodi TO JE SIMULATOR, pak vystoupi z lode a leti k lodi TO JE FPS VE VESMIRU STAV BEZTIZE a pak BOJ VICE POSADKOVYCH LODI to je ARENA V 2.0.
    3: FPS A PLANETARNI MODUL MATE ZDE : https://www.youtube.com/watch?v=Jc4oDwwD0oY

    Takze panove apon jeden z vas hraje Star citizen a ani on nevidi neco co je evidentni :) CASTI HRY UZ JSOU SPOJENE JEN SE VYTVARI DALSI OBSAH HRY !!!! Takze doufam ze nez budete zase neco povidat o hre tak se aspon podivate na to co poustite na obrazovce pred vlastnim NOSEM :)
    • jojo, kdyz o necem mluvi, meli by si nejprve neco zjistit, protoze co rekli, to byla kravina
  • V této sestavě, stoji FC za h***o
    • fallanga
      V žádné sestavě nestojí FC za ho*no. Vždy je zábava to sledovat.
  • Veliká škoda těch právních/byrokratických omezení u možnosti investice na Fig. Představte si, že tam vtrhne třeba Ken Levine a spadne strop...- nelíbí se mi ten "elitářský" přístup k věci, byť nejsem levičák... Je jasné, že se nějak musí chránit - tomu má projekt sloužit, chránit je samé, vzbuzovat důvěru. Videoherní průmysl je totiž pro investory příliš drsná "milenka". Vzpomínáte Shafera, ale představte si, že by se k nim s úsměvy přihlásili P. Molyneux a J. Romero - to by byla teprv pecka!
  • Mohu se zeptat, jakou grafiku si mam koupit k CPU 3570K, aby mi Star Citizen sel na Full HD detaily low v multiplayeru bez cukání?
    • walltar
      Něco výkonnějšího, než 7970, pokud chceš hrát na 1080p. Moje zvládá medium na cca 50FPS.

      Ale jak to bude s FPS, Social, PU... To se nedá říct.
  • alien5
    Zdravim upresnim nekolik nepresnosti ohledne Star citizen :)
    1: Vyvoj jde ted 2 roky a 8 mesicu, pricemz museli sehnat a rozjet studia takze prvni rok se ani moc neda pocitat, na zacatku meli 5 !!! lidi na konci roku 2013 asi 80 ! ted maji celkove externi + kmenovi 500 lidi.( Takze vyvoj NEJEDE 4 ROKY ! :) Braben a Elite nelze srovnavat on mel zajete studio a mel zkusene lidi a nema takovy obsah jako Star citizen to se absolutne nemuze srovnavat :) Defacto udelal simulator , stanice a nageneroval systemy pocitacem tod vse.
    2: Hra vyrostla protoze nikdo nevedel ze vyberou tolik penez : spravne receno "barak a ted z toho postavit Zamek :) " Puvodne mely byt jen pristavaci plochy a smitec ale ted tam bude mesto nekolik bloku obchody atd..FPS melo byt jen zakladni bez mobiglass atd.. Takze kdyby vybral 15 mega uz mame hru hotovou ale chudsi a to o dost.
    3: jinak souhlas informaci je tolik ze uz to ani nikdo nestiha cist : mesicni reporty kazdeho studia, tydenni ATV, tydenni FPS update, a kazdy den nejake info o vyvoji pres chat forum a jine clanky na jejich domaci strance :)
    Kdo by chtel nejake podrobnejsi info delam informacni videa o Star citizen (mimo jine). Je to hodne amaterske tak omluvte kvalitu, nejsem profik ok :)
    https://www.youtube.com/user/alien105cz/videos
    Hezky den Honza
  • 239 Audio je nekompletní
    • ales.smutny
      Ups, díky, co nejrychleji napravíme :)
      • Dík
  • Sr_Lobo
    Super FC diky!
  • Inac chvalim snahu vydat co najrychlejsie zvuk uz druhy krat zasebou. Bolo by suer keby ste si to udrzali tak ako kedysi. Zasa mam aspon co pocuvat vo vlaku (a Hpod na spiatocnej ceste ale to uzvy neovplyvnite :)
    • Inquisitor
      Ale tohle je Fight Club 239 a ne 238. V nadpisu je chyba. Takže audio ještě není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit