Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Darth Vader je otec Luka Skywalkera...
    oh sorry spoiler... *3*
    • "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina."
  • K tomu hrůznému Pavlovu zážitku z kina, vedle mě zase seděl páreček a slečna buď staré díly neviděla, nebo někdy opravdu hodně dávno a tak se cca každé 2 minuty přítele na něco ptala, začlo to už titulkovou scénou, kde se psalo že Luke zmizel, "a kam ten Luke jako zmizel?" pak se objevili Stormtroopeři, to se zas ptala jestli jsou uvnitř lidi, kdo je ten stařec na začátku, jestli BB 8 je jako R2D2, jak se jmenuje ta loď (Millenium Falcon) a co že to měla za kapitána atd.. to bylo opravdu na pěst *1*
    • MikeR
      Ale ne, ona evidentně chtěla vypadnout z kina, nejlíp i s přítelem. Tohle je přece klasická trollovací taktika, nejčastěji používaná při koukání na fotbal nebo hokej, ale dá se uplatnit na cokoliv, včetně sci-fi. Buď si zjednáš pořádek a budeš na to koukat sám nebo vyměkneš a budete dělat cokoliv jinýho. Jen nemá smysl zkoušet anti-trolling a všechno trpělivě vysvětlovat, v kině teda určitě ne. To opravdu okolí trpí. *1*
      • na tom něco bude, jiná scénka, co jsem vyslechnul ve frontě na lístky

chlapec: "koukám že tu taky dávaj taky ty Star Wars"
        dívka (výhružně): "ale my nejdem na Star Wars žejo, jdeme na xxx nějaký film jak jsme se domluvili"
        chlapec: (lehce zkroušeně): "no jo vždyť já vim já jen že to tu taky dávaj"
        • To i moja tvrdila, že Star Wars je nějaké scifárna a ty se jí vůbec nelíbí. Až když jsem ji řekl, že tam hraje Ford tak souhlasila, že se podívá aspoň na jeden díl a nakonec se jí to taky hodně líbí a už nebyl problém ji překecat na tenhle díl :-D
    • naprosto stejnou zkusenost jsem mel i ja :-( fakt jsem byl nastvanej, proc nekdo taha svoji holku do kina, kdyz ji to nezajima... pak jsem si vzpomnel na tohle a bylo mi lip: https://www.youtube.com/watch?v=NVxLz6O6MaI
  • Musím se s váma podělit o zážitek byl sem tři metry daleko od hošanů z redakce když byli na starwarsech! Byli tři a o dost menší než vypadaj ve FC!
  • proboha o jakých spoilerech na SW to tu mluvíte? Novou naději snad už všichni viděli, ne?
    http://2new4.fjcdn.com/pictures/Spoilers_1ba7d2_5771646.jpg
    • Kde vzal že Rey je sestřenice Kylo Rena?
      • to je ta spekulace kvuli prezvejkani starych nametu? misto luke a leila, reno a rey? i pocatecni pismeno maj zase stejny... a nahody neexistujou *5*
        • Ale on se nejmenuje Reno
          • ren nebo ben, koho to zajima? darth vader je taky anakin

zas to nemuzou vzit 1:1, to by mozna i fanboys trklo, ze tu neco nehraje
    • popis pribehu tohohle pitomce je naprosto spatne. Nevim co videl za film, ale rey s bb-8 rozhodne nepotkali Lars San Tekka. Hlavne ze si dal dementek takovou praci aby tam do toho vlozil preskrtany slova a zmenil nazev na arogantni povyseneckej blabol. Po*hcal bych mu hlavu.
      • uklidni se, hněv a negativní emoce jsou cesta k temné straně. *9*
        • A co bys chtel na tohle rict? Jakej je to uzasnej clovek ze tohle napsal, nebo chces potlacovat svoje prirozeny emoce jako arogantni rad jediu, kterej samozrejme skoncil? Temna strana je ta spravna, byt to nyni Abrams naprosto prehnal s tim heilovanim, aby vsem ukazal jaky jsou imperium nackove a utvoril tak jedinej obecne prijatelnej nazor - jsou to ty zli (ne do ty doby zly nebyli) a od ted budes prohitlerovskej buzik kdyz budes fandit temny strane. Novy divaci uz temnou stranu neuvidi nijak jinak, nez jako nacky (ne do tyhle doby s nima absolutne nic spolecnyho nemeli).
          • Vojta_Ilavsky
            "Temna strana je ta spravna, byt to nyni Abrams naprosto prehnal s tim heilovanim, aby vsem ukazal jaky jsou imperium nackove a utvoril tak jedinej obecne prijatelnej nazor - jsou to ty zli (ne do ty doby zly nebyli) a od ted budes !!!!prohitlerovskej buzik kdyz budes fandit temny strane!!!! Novy divaci uz temnou stranu neuvidi nijak jinak, nez jako nacky (ne do tyhle doby s nima absolutne nic spolecnyho nemeli)."
            Jakože cože?
            Myslel jsem to tak, že tady facepalm by si měl dát facedesk aby přestal psát paradoxy..
            • az na ty japonsky uniformy a zalibu v bitevnich kriznicich *5*
        • vymyslet si blaboly, ale taky
  • conan ala icewind dale wooot *14*
  • Parta fandů kecá o tom jak je jejich oblíbená série supr.. *6*
    • MikeR
      A co, no. Taky mě to nechává chladným, ale vyloženě proti SW nic nemám, i tu posedlost chápu. Jiný zase budou otrávený u toho, co považuješ za zásadní ty nebo já. A není to ani klub filmových kritiků, maj právo chrochtat blahem, jestli narážíš na tohle. Na intelektuálně hluboký rozbory musíš za Spáčilovou, ta ti to vysvětlí. *1*
      • solomon.short
        intelektualnim rozborem myslis to, jak Mirka napsala ze nove SW jsou horsim remakem SW IV?
        • MikeR
          Vůbec netuším, co Mirka napsala o Star Wars a doufám, že bližším informacím se mi podaří vyhnout. Dodneška totiž mlátim hlavou o stůl, kdykoliv si vzpomenu na instantě legendární záznam intošdiskuze, kde Mirka s partičkou podobně laděných individuí našla hloubku v LEGO Movie. *1*
          • solomon.short
            v tom pripade pardon za spoiler, protoze napsala presne to co jsem zminil vyse :D
  • Tilwaen
    Ze začátku se snažili spoilery krotit, ale kdo se plánujete teprve na nové SW dívat, raději si tento Fight Club schovejte na později.
    • A když se plánuju už asi 30 let začít dívat na trilogii, taky tam jsou spoilery? :)
      • Tilwaen
        Vzhledem k podobnosti The Force Awakens a jednoho z dílů staré trilogie, ano *1*
  • fallanga
    Fight club takhle brzy ráno? Jak to má člověk stihnout? Tak se aspoň kouknu na záznam.
  • budou spoilery ? do kina jedu až po vánocích
    • VaZqeZ_EU
      Jar Jar Binks je nový sithský mistr.
      http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/je-jar-jar-binks-nejvetsim-sithskym-mistrem
      • Jar Jar je Darth Plagueis
    • budou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit