Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • radim.zaty

    Sdílím Adamovo nadšení z Dead Cells. Mám v tom 30 hodin a furt mě to baví. Je to návykové jak nikotin :)

  • triptich

    pár FC som vynechal a teraz som skočil priamo na najnovší. pochvala panstvo. Vašek Pecháček ako (ne)moderátor stále lepsí a lepší, debata bola perfektná, plynulá, pohodová, dostatok miesta na otázky, aj odpovede. šárka sa tiež otrkáva, zdá sa, že zapadla.

    len tak ďalej. stará garda má dôstojných nástupcov, ale verím, že bude pravidelne hosťovať.

  • Mart9

    Pomalu jsem ztrácel o Fight Club zájem, ale Vaškovo (ne)moderování dostává FC na úplně novou úroveň.

    • KamilZm

      Myslím, že si na sebe na games.cz ušili pěkný bič ve formě BoardGame Club a Hardware Club (ten od doby, co tam přestal rozumovat PP).  Tyto dva nové pořady jsou úplně jiná liga a ukazují, jak je na tom Fight Club poslední dobou tragicky, protože tam kecají o všem možném a nemožném, často mimo mísu. Nedokáží 5 minut udržet téma (čest Lukášovi za téma Telltale v minulém Fight Clubu, ten to trochu zachránil) a neustále se chechtají jako puberťáci (bohužel hodně hlasitě, takže to vždy ve sluchátkách urve uši). 

      Naproti tomu protagonisté v BGC + HC mají kultivovaný projev, který má hlavu a patu, drží myšlenku/téma a vystupují tam, jako rozumní lidé. 

      PS: Průběžně  zařazované dotazy jsou OK, pokud jsou k tématu, proti tomu nic nemám. 

      • triptich

        hardware vôbec nesledujem, takže bez komentára, ale boardgame je úplne inde ako fight club. FC má byť pohodové tlachanie "o ničom" a dlhodobo je tak nastavený (veľkým plusom je, že prestali striktne držaž 60 minútovú stopáž). BGC zas vnímam podstatne serióznejšie a informatívnejšie, čo je zo samej podstaty veci diskusie.

        ja mám rád oba formáty.

        o problémoch so zvukom neviem, sledujem výhradne cez PC, kde je to bezproblémové, alebo na mobile a tam to je vždy pekelne tiché, takže musím vyhnať hlasitosť na max., čo skreslí každú odchylku.

      • Murlock

        Libí se mi jak se mi najednou lidi snaží nakukat, že FC je a byl seriozní pořad ve stylu Otázky VM když prvních 100 dílu měli skoro až LEVEL TV patinu. Potom to Pavel začal moderovat podle mustru a lidé mu několikrát vyčítali , že je při moderování příliš moc strohý a fláká to.

      • Mart9

        Pro mě si žádný bič neupletli, protože ty ostatní pořady nesleduju. Ten deskovkový club je podle mě už z principu zvrácenost.

      • Pixie

        Já naopak jsem rád,že Fight club není tak monotoní a škrobený jak  BoardGame Club a Hardware Club. trocha srandy neuškodí a jsem rád za uvolněnou atmosféru. A podotýkám ,že nejsem náctiletý ,ale je mi 41 let :)

    • Lima

      Ještě vidím jedne plus ve Vaškově moderování, oproti Pavlovi, a to že nahazuje dotazy průběžně. Má to tak větší dynamiku, se znuděným Pavlem už to byla trošku nuda.....

  • Lima

    Vašek Pecháček v roli moderátora FC oživil, jen tak dál. Navíc jeho FC pravidlo na konci mě pobavilo, je v něm hodně pravdy 😉

  • a neni to trochu blbost (řečnická otázka), stěžovat si, že hra z high fantasy settingu jako D&D m´á high fantasy příběh?

    • i586

      Záleží na kampani. D&D není jen high fantasy, viz Greyhawk nebo Planescape.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit