Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000

    Beat Saber je ve své jednoduchosti geniální hra v mnoha rovinách:

    1) Maximálně využívá "room scale", t.j. pohyb nejen ovladači, ale i těla a přesnost těchto pohybů.

    2) Je velice jednoduchá na pochopení a hraní.

    3) Zároveň umožňuje chtít po hráči i poměrně náročné výkony.

    4) Jede v podstatě na čemkoliv.

    Když jsem si před nedávnem koupil HTC Vive (z druhé ruky) a ještě neměl nový počítač, hrál jsem Beat Saber na 8 let starém počítači (i3-530, GTX 960) a jelo to na tom bez problémů. To i SteamVR Home měl problémy.

    Pokud se podaří Facebooku dostat Beat Saber na Oculus Quest, tak to může způsobit revoluci VR, protože to bude ta hra, kvůli které si to lidi budou kupovat. Ti co to už hrají na normálních HMD, aby si to mohli vzít s sebou i jinam, a ti, co to ještě nemají, aby to mohli zkusit (a nemuseli si k tomu kupovat extra výkonné PC, nebo PS4).

  • KamilZm
  • KamilZm

    On to v podstatě nebyl FightClub, ale spíš TeaClub, jen s vyšší sledovaností (jak Pavel říkal, TeaCluby se moc nechytly). 

    Ale rozhodně to nebylo špatné a na rozdíl od TeaClubu se mohli zapojit i diváci.  Nicméně já bych TeaCluby nezatracoval, mě se líbí.

    • risa2000

      Tea Cluby, tak jak byly původně navrženy, jako rozhovory se zajímavými hosty, kteří ale nejsou nutně známými redakce, by se chytly, kdyby se nezaměřovaly jen na obskurní vývojáře. Takovým prototypem, jak to mohlo vypadat jsou rozhovory, které dělá Vortex. Jako že jejich "zpravodajská" a všechna ostatní videa jdou mimo mně, rozhovory považuji za něco, co zdaleka vyčnívá nad ostatní české YT kanály (včetně games) a to nejenom výběrem hostů, ale i vedením a provedením.

  • Carnage666

    Beat Saber je opravdu důvod proč buď oprášit PSVR nebo koupit, protože je to asi nejlevnější VR na trhu. Ale i tak bych si to VRko na PSko nepořizoval z důvodu nemožnosti stahovat jiný písničky, protože to mě na Beat Saberu láká ještě víc. Už dlouho uvažuju nad HTC vive (oproti Oculus mají větší ovladače a lépe se drží)  nebo počkat na ten údajnej Valve VR za kolik bude a co z toho vyleze. Další důvody proč nekupovat PSVR je to že je na to málo her... naopak PC jich má dost i když zase někdo může říct že většina jsou Indie sra*ky.

  • risa2000

    Hodně zajímavý host. Jen mne překvapilo, že jste z redakce v podstatě nikdo Beat Saber nehráli (Alešovu zkoušku na výstavě úplně nepočítám). Což myslím byla škoda, vzhledem k tématu i hostu.

    • ales.smutny

      Sehnali jsme kody na PS VR az tesne predtim a VR jsme si museli stahnout do redakce.

      A zkousku (zkousky) pocitej, jsme si tam chodili ve volnych chvilich zahrat ;)

  • jack

    Beat Saber je konecne hra, kvuli které má cenu koupit PSVR 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit