Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Díky za FC a prosím zase Honzu Slavika. Fajn borec s fajn vyjadřováním a uvažováním. Navíc to byl pěkný kontrast k panu Hajdovi, který je dobrý ve vytváření takového diskuzního a celkem časově vyváženého prostředí. 

    Celkově mám tuto gamesáckou mladou vlnu mé generace rád. jsou to fajn jednotlivci, co dokážou vyjádřit vlastní názor a tak to má být, tak buďte sví přátelé a "walk tall". 

    Do budoucna by byl hezké taky zase někdy vidět a poslechnout skupinu obsahující nejvyššího vůdce a dámu B. 

    K té grafice pozadí.  trochu mne štve. Jmenovitě ta primárně červená vyplň. Hůř se mi na to kvůli ni koukalo a "rvalo mi to oči z důlků." Nebyla by lepší černá, s temně rudou pohyblivou částí, pakliže to tak nějak chcete? 

    • Thanquol

      Oops Sorry. Myslel jsem pana Pecháčka panem Hajdou. Oopa Sorry bois.

  • moody

    Ja proste porad nemuzu pochopit, proc nekdo tvrdi, ze kdyz mas PC tak Xbox nedava smysl…to je jako rikat, ze kdyz si muzes pustit film na notebooku, tak kino nedava smysl.

    Proste chci tim rict, ze PC a konzolove hrani jsou dva svety. Hromada lidi nejspis hraje na vsem, ale znam spoustu lidi, kteri hrajou jen ja jedne platforme. (V mem okoli ma vetsina lidi pouze notebook)

    PC vnimam jako stroj na praci a nechapu, proc bych mel platit desetitice za herni PC, kdyz se u nej clovek hrbi osm hodin v praci. Prece je mnohem lepsi sedet na pohovce pred velkou obrazovkou. (a jako bonus tam nevyskoci chybova hlaska pri spusteni hry)

    Ve skolnich letech jsem hral vyhradne na PC, ale v tech pracovcich mi dava pohodli sedacky a 4K TV vetsi smysl. 

    (Nic proti PC hracum, kazdy at hraje kde chce)

    • 0tecFura

      Tvůj důvod mi nepřijde zase moc relevantní. Stačí koupit bezdrátovej gamepad a spojit pc s TV a můžeš hrát jak na konzoli. Otázka 1000 Kč. Ale ta kompatibilita s xbox 360 už je jiná vec 🙂

    • uher

      Možná by to chtělo změnit práci, než se hrbit 8 hodin u PC...

      • moody

        To by bylo urcite dobry na  zada, ale stejne bych se nevratil k PC hrani.

        Ale o me tady nejde, jen mi prijde blbost rikat "xbox nedava smysl, kdyz mas pc"

        • Jo jsou to silna slova, ale z vetsi casti je opravdu Xbox zbytecny, pokud nemas problem poridit si vykonne PC. Vetsinou je to proste otazka penez a lenosti cloveka. Ted asi PC ve velikosti Xboxu s jeho vykonem nepostavis, ale to se tak do roka/dvou zmeni. Pokud mas PC v jinem pokoji a chces ho tam nechat, muzes bud natahnout HDMI kabel, nebo poslat obraz pres sit.

          Jako realnou vyhodu Xboxu, kdy nebudem brat v potaz finance, beru napr. zpetnout kompatibiltu a vylepseni her pro Xbox 360. To je proste vec, kterou ti zadne PC nenabidne. Jestli te ale tohle nezajima a nebudes kupovat tu konzoli behem prvniho roku, pak opravdu nevidim duvod, proc si nepostavit male PC a vyuzit vsechny vyhody teto svobodne platformy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit