Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak mě pobavilo, jak říkal:" jediný kdo dělá v číně 15 hodin jsem já" .To sem se rozesmál na celé kolo. Jinak mluví velmi věcně a dobře. Jenom u té cenzury, je sice pravda, že tam třeba není Youtube, ale zase tam mají vlastní, který se jmenuje Tudou a v jádru je to to samé.(Alespon já jsem tam našel co jsem potřeboval). Já sám jsem měl možnost strávit dovolenou v Hong Kongu (To sice není přímo Čína), ale absolutně podepisuju to co tam Lukáš říká, že lide jsou hodně veselí, furt smajl od ucha k uchu. Když jsem třeba nevěděl jak se mám orientovat v mapě tak mi hned ochotně přispěchali na pomoc. Jaký to rozdíl od čechů, kteří se furt tváří jako by je někdo vraždil. Máme se co učit. Mě je osobně Asie hodně blízká, skoro jako můj druhý domov, vím že má své problémy, protože žádná mince nemá jenom jednu stranu, ale ti lidé prostě vědí co chtějí.
  • Pěkné, čína je asijský tygr.
  • Programovat pro CZ/SK komunitu je zebrota ale ze nekdo naprogramuje kravinu a stahne si to behem dne x milionu lidi protoze v Cine zije x miliard tak to se podnika uplne samo.
  • Nechci se hádat o Codrových schopnostech nebo zkušenostech, ale osobně mi přijde, že má z tý Číny trochu vymyto v palici. Obhajoba cenzury ve hrách? Proč?
    Ani bych se nedivil, že na něj ta jeho ženská donáší...
    Nechci se dočkat doby, kdy bude politický systém komunismus a v ekonomice vládnout dickensovský kapitalismus...
    Z asi kdysi šikovnýho kluka je akorát prospěchářská "xyz"
    Sorry, just opinion.
    • Problem je, ze normalni Evropan nemuze pochopit pomery v Cine a naopak. Pro nas cenzura muze znit strasne, ale Cina je jiny svet a vyznavaji jine hodnoty. Lukas to prave podle me skvele vystihl, v cem je Cina jina (chozeni na obed apod.). Vzdycky mi prislo docela vtipne, ze si vsichni mysleji, jak Cinane tam trpi, kdyz maji komunismus, ale kdyz se zeptas Cinanu tam i tady, tak nikdo s tim nema problemy, ba naopak.
      Nemusis se tedy bat, ze se dozijes takovych dob, kdy to tu bude vypadat jako v Cine, tento politicky/ekonomicky model muze fungovat jen na vychod od nas nekde hluboko v Asii.
      • calwin
        ide o to... ktorá vrstva obyvateľstva tam trpí... mal som možnosť vidieť tie ich papierové domčeky a nesmiernu chudobu ku ktorej sa človek bál len priblížiť... obchodníkov ktorý sa vám vtreli až niekam len aby predali a zarobili na živobytie. a tak isto to je aj v južnej Afrike (Johannesburg - vysoké mrakodrapy a cez cestu ostnaté drôty strážené vojakmi)... tieto veci sa dejú všade lenže to už je v západnom svete označované ako iný režim atd atd... ale aj napriek tomu si nemôžem vytvoriť názor či je táto politika zlá alebo nie...

        ale presne je to o tej mentalite... im môže niečo prísť ako normálka u nás by sa za to potrhali...
      • Black_Hand
        to jo, ale kdyz skoro nikdo v cine neslysel o tom co se delo na namesti nebeskeho klidu...
  • Je videt, ze Lukas se pohybuje uz delsi dobu pouze v mobilnim svete, tak par poznamek k data miningu.

    Data Mining se dnes vyuziva i u velkych AAAckovych her. Bez neho by to proste uz neslo. A stejne jako u webovek, jsi schopny menit hru, aniz by do toho zasahoval jakykoliv certifikacni proces Sony ci MS. Ty hry totiz jsou delane jako data driven a maji na pozadi vlastni patch system na data. Schvalovacim procesem totiz prochazi pouze "exac" a v nem se delaji opravy bugu. Hra, ktera v dnesni dobe ma data "zakompilovana" do exace, je spatne udelana.

    To co tedy rika Lukas ohledne data miningu a mobilnich her se uz davno vyuziva i u her klasickych, jen to proste obycejny hrac nevidi.
  • Čočíku, já chci další trip reporty, ty tvoje jsou vždycky luxusní *3*
  • Mechwarrior_bw
    ten úvod je luxusný *1*
  • njn blbecek se hnedka musi vytahovat, to poslouchat nebudu
    • GlaDOS
      Jaký názor čekat od uživatelů, když jeden se jmenuje asdf a druhý má v avataru trola?
      • A co teprve kokůtek, který se ani nezmůže vymyslet si vlastní nick.
      • No jo, a ještě aby se někdo chytrý jmenoval Novák, to by teprve patřilo zakázat!
    • S čím by sa mal vytahovat?Že žije v Šangaji?No a čo?
    • neni to blbecek, pozeral som to live a je to scitany chalan s prehladom a skusenostami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit