Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #63, aneb o Old Republic bez rukavic
28.1.2012 | Redakce Games.cz
25 příspěvků
-
Diskuse o SW fakt sranda *2* ...
Uvazoval jsem o tom Fight clubu, co mi tam chybi. Prisel jsem na to. Je to nejaky Moravak/Slezan. "Samej takovej divnej českej slang", proti kterému vubec nic nemam samozrejme (to myslim vazne), je to sranda. Ale ja jako Ostravak bych rad slysel i nejakeho sveho kolegu z kraje, ktery okomentuje SW:TOR stejne vtipne jako vy. A verim, ze byste se i vy lidi z Cech, docela pobavili *1* . Nevim teda, jestli mate pristup k nekomu kompetentnimu z techto koncin, ale verim, ze by to nejaky inzerat na games.cz vyresil.
Nevim, jestli by byl nekdo pro, kdyz tak se vyjadrete. Nerad bych ale flame Ostrava vs Praha *7* -
-
Vybírat lidi podle toho jakým slangem mluví? To myslíš vážně? *6*
-
Těžko budou vybírat autora podle místa narození.
A správně má bejt Praha vs. Ostrava, ne Ostrava vs. Praha, protože Praha je větší město*3*
-
-
Parádní díl. U konverzace o TOR sem se skvěle pobavil *1*
-
Co je to za pičovinu ten Fight Club?
-
-
To je mj. dokonalá knížka a skvělej film.
-
Co je to za pí*ovinu ten nNname? Udělej světu laskavost a spláchni se do záchodu. *10*
-
-
No co tak sa mu to nepaci nemusis ho hnet vyhanat zo spolocnosti tebe sa tiez nepaci Justin Bieber(ja ho tiez neznasam) a nikto ti tu nehovori aby si sa isiel splachnut
-
-
OK, jenže tenhle nNname píše jeden sranec za druhým, až se bude chovat jako člověk a né jako prase tak na něho reagovat nebudu.
-
-
Mám tu všehovšude maximálně 10 příspěvků. To jsi tak všímavej nebo sem chodí 20 uživatelů?
-
-
Ne, ale těch pár co jsem viděl mi stačilo *5*
-
-
-
Jenže napsat větu "Co je to za pičovinu ten Fight Club?" dokáže každý, ale napsat kritiku co je špatně, proč je to špatně a napsat jak to zlepšit už každý nedokáže.
-
-
-
-
Karla Drdu berte do Fight Clubu častějš. Tenhle díl se Vám povedl.
-
Díky za to video. Je to daleko lepší jak čistej zvuk a doufám že to tak bude redakce dělat každej díl rovnou sama - nestříhaný :)
Třeba já když poslouchám zvuk jenom na pozadí, tak ho prakticky nevnímám, nebo spíš vnímám, ale tak možná z poloviny. A jenom čistej zvuk se opravdu přes hodinu poslouchat nedá. Za to video se sledovat dá, i když je takhle dlouhý a je to jenom takhle zvrchu a prd vidět. Prostě se na to člověk může soustředit. -
Nevíte někdo proč jsou zakázány komentáře ke všem WoW-kovým článkům. Ta povídka se mi celkem líbila, a ani k ní nemůžu nic napsat.
-
-
Diskuse je zakazana schvalne, protoze existuje minorita podivnich lidi s neuveritelnou potrebou psat ke clankum, ktere je vubec nezajimaji, ze je nezajimaji. Vetsina z nich to bohuzel neumi ani napsat, aniz by nekoho neurazela. Takove komentare o nicem pro zmenu nezajimaji nas. Pokud se vam povidka libila, stejne jako rade dalsich lidi, jak se divam na ctenost, tak to napise do dikuse na WoWfanu, kluci budou radi. Diky
-
-
Tak! Soudruhu šéfredaktore, a ještě by bylo vůbec dobré víc psát o zlých imperialistických amerikánech, kterak zotročují svět skrze SOPA, ACTA, PIPA atd. a zvát si do Blejcastu další anarcho-komunisty jako je Michal Rybka, zcela neúspěšný vývojář mobilních her, pro kterého je zbytečný jakýkoliv pokrok /blueray/, a vůbec cokoliv co stojí víc než 19,90 Kčs. Jen tak dál, čím dál víc si kladu otázku, jestli si normální společnost jako je tiscali media může pěstovat takovou otevřenou rudou líheň? Asi napíšu Kubíkovi.
-
Tak od toho je snad diskuse aby ctenar vyjadril svuj nazor. A ikdyby to bylo jen ono "ze me to nezajima", tak proc mu to upirat? To popravde nechapu.
Jo a jen tak na okraj WoW me nezajima, natoz nejaka fan povidka. Proto jsem ten clanek necetl a ani bych nemel nutkani to tam psat... -
-
Proc trolum upirat moznost, aby trolovali? Proste bychom radi dosahli toho, aby diskuse k necemu byly, coz je tezke, kdyz je par volu zavali naprosto nerelevantnim balastem. Tot vse.
-
-
Správně soudruhu šéfredaktore! Pořádek musí být, tak je to správné! Server si rozvracet nedáme! A za odměnu tady bude jeden článek o WoWu denně!
-
-
Máš špatně nick, místo druhého P tam má být Č.
-
-
Zbytečný a imbecilní komentář.
-
-
Už chápu je to kvůli takovým jako ty. *7*
-
-
-
Protože je lidi s tim WoW spamem posílali do pr....
-
Asi kvůli SW:TOR vs. WOW flejmu.
-