Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #89 HD: Macura ad portas!
6.8.2012 | Redakce Games.cz
24 příspěvků
-
Porucha není na vašem YouTube pobavila hodně. *4*
-
Kde je Vávra? Chybí tomu objektivní světonázor.
-
Hej funguje někomu steam mě se po posledním updatu nechce rozjet?
-
-
cha, nejsi sám, spoustě lidí po poslední aktualizaci flashe v sedmičkách nejede skoro žádný video
-
-
jenže já se nemůžu ani přihlásit steam se prostě vůbec nespustí a jen hlásá že nelze otevřít nějaký soubor
-
-
tož ho reinstaluj, ni?
mně jede v pohodě
a vygooglit problém s tím "nějakým" souborem jsi zkoušel? -
-
to už jsem pochopitelně udělal a nijak to nepomohlo takže tam asi nějaké problém bode ne?
-
-
problém vyřešen a schválně jestli uhádneš jakej antivirus mám nainstalovanej?
ano správně avast
Nakonec pomohlo podívat se na diskuzní fora na stránkách steamu -
a třeba napsat název toho souboru?
a BTW, teď jsem si zaproblémoval na notebooku, kde mám avast - házel falešný poplach. Pokud avast používáš, tak během updatu steamu vypni residentní štíty. no vůbec to radši zkus s jakýmkoliv antivirem.
-
-
-
aha, já četl "stream" a myslel jsem, že ti nejde video :D hele, ještě včera jsem tam normálně byl a v pohodě...
-
-
-
-
Jejdásek má spálený ruce
-
Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure.
-
-
Wow, kdo by to byl řek, že na Games chodí tolik latiníků *4* Je to už dávno, co jsem latinu měl, takže se za následující zarýpnutí omlouvám, ale přece: Macura ad portas = "Macura k branám". Macura ANTE portas = "Macura před branami", parafráze na římské poplašné pořekadlo "Hannibal ante portas". Obojí je možné, ale nejsem si jistý, který z těch významů chtěl autor článku použít. Hairsplitter signing off *5*
-
-
Obojí je možné, historicky první bylo Hannibal ad portas (ad je zde ve významu "u", ne "k"), později došlo ke změně na Hannibal ante portas (zde je význam jasný). Čili autor titulku v podstatě ukázal, že je fajnšmekr. Já jsem si rochnil. *4*
-
-
Stejně jsou to MRDKY medialní..a píšou jen samý mrdky....promintě za níčení kultry, ale chtěl jsem si to ověřit:)...
-
-
Jsem zhrozen, šokován a zhnusen. Předběhl jsi mě. *16*
-
-
-
-
Laude ,laudatum... ... k čemu mi to ve šroubárně ? *2*
-
-
I dělník ve šroubárně si může přečíst Vergillia v originále. *3*
-
-
Regna terrae, cantate Deo,
psallite Domino
qui fertis super caelum
caeli ad Orientem
Ecce dabit voci Suae
vocem virtutis,
tribuite virtutem Deo.
Deus caeli, Deus terrae,
humiliter majestati gloriae Tuae supplicamus. -
-
Pche, středověk... *4*
-
tož a teď do štatlu na škopka, kemo..
-
-
Intelektualus posranus elitarinus exhibicionimus.
-
Hanc musam exprome ex aure! *15*
-
-
Sanctum veritas :)
-
-