Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Tohle se mě líbí čím dál víc.
  • Doufám že se od tebe Lukáši dočkáme videorecenze na Darksiders 2.Dvojka předvedla obrovský skok dopředu oproti jedničce. Jsem velký fanda obou dílů a na tvůj názor jsem zvědav a těším se
  • Bez Vávry to nemáš šťávu. Rád bych si poslechnul další nepřiměřené a zbytečné vulgarismy.
  • Tak nevím, ale nechybí tu #91? Když najedu do sekce podcast, tak po 90 následuje rovnou díl 92.
    • 91. bol z gamescomu a je rozdeleny na 3 casti
      • ok,diky
  • Robotron3
    Někdy mi přijde, že až moc tlačíte na ty hosty ve smyslu, proč se něco támhle to ohledně her, když nám hráčům to přijde tak důležité... Jako asi je to v pořádku, ale napadlo mě to :)
  • milá redakce, plánujete vydání nejakého článku o Guild wars2? Ne recenzi ale nejake prvni dojmy. Treba kdyz vysel swotr, tak tady byl Paserakuv zapisnik, nekolik dilu. Podle me by se to hodilo, je to hodne ocekavana hra a tim spis ze co jsem cetl neni to az tak obvykle mmo. Treba ja se rozhoduju o koupi ale zatim vaham a takovy clanek bych uvital.
    • sleepless
      Prubezne dojmy z hrani, vrcholici po urcite dobre recenzi planujeme.
    • Keyz
      Jestli budou dojmy přímo ze hry tak to bude asi záležet na Karlu Drdovi který to hraje.

I přesto,že mně ta hra moc nezajímá tak se také divím,že zde nebyla na hlavní stránce zmínka o startu hry anebo nějaká ucelené info po startu..Je to velká událost a čekat na takto na recenzi to je divné..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit