Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #92 HD: Ve kterém se objeví pět lidí
27.8.2012 | Redakce Games.cz
10 příspěvků
-
Tohle se mě líbí čím dál víc.
-
Doufám že se od tebe Lukáši dočkáme videorecenze na Darksiders 2.Dvojka předvedla obrovský skok dopředu oproti jedničce. Jsem velký fanda obou dílů a na tvůj názor jsem zvědav a těším se
-
Bez Vávry to nemáš šťávu. Rád bych si poslechnul další nepřiměřené a zbytečné vulgarismy.
-
Tak nevím, ale nechybí tu #91? Když najedu do sekce podcast, tak po 90 následuje rovnou díl 92.
-
-
91. bol z gamescomu a je rozdeleny na 3 casti
-
-
ok,diky
-
-
-
Někdy mi přijde, že až moc tlačíte na ty hosty ve smyslu, proč se něco támhle to ohledně her, když nám hráčům to přijde tak důležité... Jako asi je to v pořádku, ale napadlo mě to :)
-
milá redakce, plánujete vydání nejakého článku o Guild wars2? Ne recenzi ale nejake prvni dojmy. Treba kdyz vysel swotr, tak tady byl Paserakuv zapisnik, nekolik dilu. Podle me by se to hodilo, je to hodne ocekavana hra a tim spis ze co jsem cetl neni to az tak obvykle mmo. Treba ja se rozhoduju o koupi ale zatim vaham a takovy clanek bych uvital.
-
-
Prubezne dojmy z hrani, vrcholici po urcite dobre recenzi planujeme.
-
Jestli budou dojmy přímo ze hry tak to bude asi záležet na Karlu Drdovi který to hraje.
I přesto,že mně ta hra moc nezajímá tak se také divím,že zde nebyla na hlavní stránce zmínka o startu hry anebo nějaká ucelené info po startu..Je to velká událost a čekat na takto na recenzi to je divné..
-