Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podkast baví, poslouchám vás v autě když blembám po D1, můžete u HW podcastu rovnou udělat i pouze audio stopu, jak to máte u normálních fight clubů, ať to nelámu na pochybných webech z youtube ;-)
  • U Ryzen 5 2400G maličko nechápu cílovou skupinu zákazníků. Ti, co si chtěji zahrát obětují pár tisícikorun za slušnou samostatnou grafickou kartu. Ti, co chtějí výkon procesoru na vícevláknové operace sáhnou po Ryzen 7 a v neposlední řadě kancelářské PC žádný "lepší" výkon GPU vůbec nepotřebuje. Takže mi logicky zbývá akorát segment notebooků, kde by toto APU mělo alespoň nějaký smysl.
    • Bylo by to zajímavý, kdyby to někdo napájel na nějakou minidesku a prodával za pár korun. Jinak to je úplně k ničemu. Stejně jako Poláčkův vlhký sen o HTPC :) Je to drahý jak prase.
  • Apu je budoucnost bez debat jen musíme počkat až to AMD udělá jako vždy...
  • KamilZm
    Fajn pokec, příjemné poslouchání a zajímavá diskuze a určitě pokračujte. Jen stejná výtka jako minule - běžte více do hloubky. Ať si účastnící vždy udělají přípravu a problematiku vždy nastudují, aby v např. diskuzi o RAM nemuseli říkat, že neví, jaký je rozdíl mezi časováním a frekvencí atd. Ale i tak za mě dobrý.

    Mohli byste to udělat i obecnější - ne HW Fightclub, ale Tech Fightclub, kde by byla i třeba témata jako princip vytváření/skládání obrazu ve hrách, diskuze o herních engine, problematika správné implementace multiplayeru atd.

    Ještě dotaz - proč ho nevidím v RSS https://games.tiscali.cz/podcast/rss.xml a v sekci "Záznamy z klubovny"?
    • Takhle do nich potom muzes rypat v live chatu az bude *1* ,redaktori preci nemusi byt dokonali a z meho pohledu na tyto obcasne hw cluby jim znalosti staci.
  • risa2000
    @redakce Je FC hardware někde k mání jako audio, nebo bude k mání?
  • zaty
    Tenhle formát se mi zamlouvá.
    Sice se o HW moc nezajímám, jednou za 5 let koupím na práci novou workstation s Xeonem a v různých intervalech, když už nestíhá novinky, v tom měním mainstreamovou grafiku (aktuálně 1060).
    Navíc jsem si ještě pořídil PS4 kvůli Bloodborne a Switch kvůli Zeldě a nakonec to dopadlo tak, že na PC jen pracuju a píšu komentáře do diskusí :)
    Nicméně byly roky, i když je to už dávno, kdy jsem se fakt snažil maximalizovat výkon za co nejrozumnější cenu a věřím tomu, že takový podcast může spoustě lidem udělat jasno v tom, co má smysl kupovat nebo ne. Samozřejmě je nutné, aby informace v podcastu byly co nejvíce objektivní a naprosto oprostěné od jakýchkoliv sympatií k některým výrobcům. Jestli tomu tak je i tady, to si netroufnu posoudit, ale dobře se mi to poslouchalo :)
  • jako sorry, ale 2400g je proti 2200g dost nevyhodnej

    na hry je lepsi pentium g4560 + gtx1050 a to vyjde cenove zhruba stejne
    • 2 jadra v 2018? preco nie, mozno najdes nieco jednojadrove, hlavne ze Intel *1*
      • gtx 1050 = rx550 + 50% vykonu, to je oc tu bezi nacelniku rudych khmeru

        4 jadra jsou ti k nicemu, kdyz k tomu mas upocenou kartu bez vykonu
        • neoháníte se vy pc vesmírní joudové, že PC je universalní věc atd. pod? Tebe bych viděl jako člověka, který v životě nedělal na PC nic jiného, než šmudlal hry, protože více jáder využiješ ve všech výpočetních výkonech od WinRaru až po stříhání videa. Dávat si do PC dvě jadra? Lol *15*
          • jsme na hernim webu

            a ano, 2400g ma vyznam jedine jako pracovni stanice, ale na hry je nevyhodna
          • Na štříhání ušima to nepotřebuješ.
      • Vypiš 20 her, který plnohodnotně využívají více jak 2 vlákna :) Když budeš dobrej tak to dáš dohromady a pak tu je několik tisíc her, který se spokojí se 2 s tím, že to druhé používají maximálně tak pro nahrávání dat.
        • ja viem, Intelaci musia spravit stale jedno ked idu zapnut hru - Vypnut vsetky ostatne aplikacie, vytiahnut internetovy kablik, a dufat ze tie dve jadierka budu stacit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit