Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Hitlerův prach se musí obracet v moři.. teda to mě napadá když vidím jeho hlavu v té báni na tom mechovi se 4mi miniguny *1*
  • cody, ktery v jiste diskuzi psal, ze v legii strileli z kuse, aby je neprozradil zasleh z hlavne (coz jsem u tlumice nikdy nevidel), se pta "co je to za hnusnou grafiku?" asi nam nejak cedtuje v cade
  • Ááá, doufam, že národní socialisté budou při každém výstřelu z lugeru mít zvedlou pravici a řvát *zakázané slovo* *15*
  • omg co to je za hnusnou grafiku
    • exmaxx
      *1*
    • tady se ukazalo, co je dnesni mladez za pakaz neznalou. na tomhle jsme vyrustali, utri si mliko , tece ti po brade.
    • MoravaGeorge
      To je původní Wolf, toho už mladí hráči neznají *5*
  • the_pps
    MoravaGeorge@tiscali.cz Nechápeme se. Mně šlo totiž o to, a na to sem taky narážel, že když je režisér opravdu dobrý, tak natočí i dobrý film o čemkoli (teď ale nechci říct že by nějaká debilní Esmeralda byla před kamerou zmiňovaného Tarantina dobrá...). Páč každý režisér točí filmy tak, jak je nejlíp umí. A Q. jde to "vykrádání" co jsi popisoval dobře. Excelentně. A nevidím důvod proč by třeba Wolf. od něj byl špatný. Byly by tam třeba scény o ničem. Bylo by tam minimum akce. Byla by tam hromada podle tebe nesmyslných dialogů. Ale byl by to Tarantino.
    • MoravaGeorge
      Sice nechápu, proč pořád překrucuješ všechno co napíšu, píšu o zdánlivé nudnosti, která se mi líbí, tak si to laskavě přečti. Mimochodem, znám dost lidí, kterým se jeho filmy nelíbí vůbec, má sice obrovský okruh obdivovatelů a fanoušků, ale taky hodně "odpůrců".

      Co se týče režie Wolfa, tak pro Tarantina prostor fakt nevidím, ano mohl by to režírovat, stejně jako Jiří Menzel režíroval Čokoládové Čmuchali, ale obávám se, že výsledek by byl tristní.

      Zrovna u Wolfa bych radši viděl akci, hlášky, černou magii, super vojáky, zkrátka všechny ty propriety co dělají Wolfa Wolfem... Připadá mi zbytečné tam neuměl roubovat situace kdy BJ celí film proklábosí s nacisty s minimem akce. Pokud bych chtěl aby Tarantino režíroval herní adaptaci tak spíš Wet.
  • Ten obrazek by se dal povazovat za spoiler *9* *9*
  • MoravaGeorge
    Silent Hill byl super, ten člověk ví a zná a jestli je fanoušek Wolfů a vkusně vyzobe to dobré a kvalitní co by mohlo fungovat, tak by nás mohl čekat kvalitní filmeček.
    Osobně bych rád, kdyby to kopírovalo return to castle wolfenstein, bylo by to víc výpravnější. Na druhou stranu třeba snímek Where Eagles Dare ukazuje jistou kostru jak na to, něco takového a budu spokojený.
    • Tak pokud by to měla bejt šílenost na motivy prvního wolfika tak by si měl přizvat na pomoc Tarantina :P
      • MoravaGeorge
        Tarantina vůbec ne... v jeho filmech se víc kecá než bojuje... pokud dojde na akci tak není špatná, ale Tarantino je novodobí Sergio Leone hodně kvalitních dialogů, plno zdánlivě nudných, ale přesto zajímavých scén a až potom akce, která pak lépe vyniká.
        Když už jen podle 1, tak spíš Roberta Rodrigueze nebo Gavin Hood, případně Guy Ritchie. Ale podotýkám, že bych to fakt nechal v rukou současného tvůrce, který se prezentuje jako fanda a chce vyzobat to nej.
        • the_pps
          Nevěřím vlastním očím. Jako bych teď přečetl, že Tarantino je vlastně špatný režisér? Nejsem extra filmový znalec, ale jeho filmy jsou špica, a pokud si někdo myslí něco jiného, filmu nemůže rozumět vůbec.
          • MoravaGeorge
            Psal jsem snad něco takového?... Vždyť ho dokonce přirovnávám k velikánovi jako je Sergio Leone. I když je docela kýčovitej a vykrádá/půjčuje/odkazuje na co jen může, přesto je patří mezi první desítku mnou oblíbených režisérů... jeho filmy mají grády. Ale nic na tom nemění, že bych fakt nechtěl, aby režíroval tenhle film. Nevím jestli jsi něco od něj vůbec viděl. Právě tím, že dokáže dělat neúměrně dlouhé dialogy scény "o ničem", tak to dělá dobře a poutavě. Prosím přečti si to ještě jednou, než budeš reagovat
            • MoravaGeorge
              to: the_pps@tiscali.cz ... Ty jsi vážně nečetl co jsem napsal... já ho právě chvílím a v jeho filmech mám radši spíš ty dialogy a barvité postavy... v tom je právě ta paralela se Sergio Leonem... jehož filmy jsem viděl už v pěti letech za minulého režimu. Tehdy mi to připadalo až neskutečně nudné (Tenkrát na západě mi tehdy přišlo o ničem), samozřejmě časem jsem ten film začal milovat.

              I hanebbných panchartech je docela dost dialogů o proti akci. Ale nikde jsem nepsal, že je to špatně naopak, to se mi právě libí, že to dělá tak, že to co by bylo jindy nudné je najedenou poutavé. Ovšem je zase pravda, že Tarantino a sám to přiznává, si nejdříve "nakouká" co nejvíce filmů z daného žánru a pak "vykrade" to nejlepší velice precizně to splácá dohromady. Což ostatním moc neprochází, ale on se v tom našel. Což je i důvod, proč jsem si koupil většinu jeho filmů na DVD. Ale pořád to nemění nic na tom, že on by nebyl ideální režisér na tento projekt, stejně jako bych nechtěl, aby to režíroval Woody Allen, nebo Miloš Forman, které mám taky rád.
            • the_pps
              Né, neviděl jsem ani jeden film z jeho režisérského oka a vynáším ho do nebes jen proto že jsem to někde slyšel. Na hlavu... To, že ti scény s jeho dialogy připadají nudné a a o ničem, nedokazuje to že je kýčovitý nebo jak jsi ho nazval. Spiš to že patříš mezi ty kteří jdou do kina kvůli bouchačkám, krvi a nekonečné akci a ne proto, aby sis vychutnal dialogové perly. ("I'm Mr. Wolf. I solve problems." třeba)

              Ještě něco málo k Wolfovi. Podle mně je dělat filmy podle her naprostá kravina a blbost. Nejde to. Stejně jako film nikdy nemůže dokonale popsat knihu. Nebo naopak... Další věc je ta, že samotný Tarantino se už s nácky vypořádal po svém. A docela brutálně.
  • Doufám že během filmu bude přítomna spousta hákenkrojců, obrazů Hitlera a častý výskyt hajlování. To totiž od Wolfa krom kombinování černé magie s klasickými zbraněmi očekávám.

    V závěru filmu samozřejmě ještě chci samotného Adolfa v brnění a se dvěma rotačními kulomety.

    Pokud z toho co jsem napsal aspoň polovinu do filmu nezakomponují, tak nemá cenu vůbec něco točit...
    • MoravaGeorge
      Co funguje ve hře nemusí fungovat ve filmu. Třeba v return to castle wolfenstein tam tšech reálií nebylo zas až tolik a přitom to byla dobrá hra, v posledním wolfensteinovi toho bylo snad ještě míň. V původním wolfensteinovi to byl extrém, který by dělala z filmu po vizuální stránce přeplácaný nesmysl. Chápu, že by jsi rád sledoval jak plochou chodbou chodí agent BJ, střílí nacisty a všude jsou rozmístěny obrazy Hitlera a "hákenkrojců". Tak hodně štěstí a snad ti to vyjde dočkáš se nekoukatelné slátaniny. Ale to nebude nic pro mně.
      • Evidentně ti chybí představivost, protože já nikde nepsal že chci aby to kompletně kopírovalo herní náplň Wolfa. V původním (prvním) díle to byl extrém zcela úmyslně, protože si to na nic nehrálo a ruku na srdce, pokud by chtěl film hrát na vážnou notu, tak by to taky nějak moc dobře nefungovalo. Důležité je najít ten správný poměr, ze kterého se ukuchtí ta správná kaše.
        Schválně se podívej na nějaké dobové materiály Německa v období 2. sv. Hezky uvidíš že se hákenkrojci zrovna nešetřilo (hlavně když byl poblíž sám velký Führer).

        Nemůžeš to co jsem napsal brát tak extrémě doslovně a vykládat si to úplně opačně. Možná kdyby jsi měl z filmem a jeho tvorbou nějaké zkušenosti, tak by jsi pochopil kam jsem tím mířil. Šlo mi o to, aby z toho nebyl úplně jiný film, který ponese "slavné" jméno.
        • MoravaGeorge
          Tak to máš psát srozumitelně, aby jsi to pak nemusel znovu vysvětlovat. Mimochodem zkušenosti s filmem mám, amatérské filmy točím už od roku 2002. Momentálně jsem sice všech 16 filmů smazal ze všech internetů, protože tam byla kradená hudba. Zároveň jsem přešel na HD a nové technologie, takže toho zatím na netu moc nemám, ale když už, tak s vlastní nebo řádně licencovanou hudbou. Tady je jen tak pro zajímavost teaser na "celovečerák" co je zrovna ve střižně: http://www.stream.cz/uservideo/760765-eclipse-remake-teaser

          Dobové fotografie a reálie dobře znám... nacisti jsou potřeba jako antagonisti včetně jejich reálií, ale všeho moc škodí, jinak řečeno lepší menší efekt než větší defekt. Tady bych spíš dal větší důraz BJ a černou magii. svastika a obrazy vůdce tam patří, ale fakt bych tím netapetoval. Já tam chci vidět i hradní zdi.
  • smejki
    By tam mohl mít reklamu Sprite
  • Tak o wolfovi už se mluvilo asi 5 nebo 6 let nazpátek i s Avarymjako režisérem a scénáristou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit