Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT

    Další brak pro dospělé děti. 

  • Sierra117

    Škoda jen těch štítů!!!

    • Derp_1337

      Tak producenti mají ještě pár měsíců na to dodělat ty CGI efekty. Třeba to bude vypadat lépe ve finální verzi 😉

  • Blue.Shark

    Konečně pořádné sci-fi. Na tohle si zajdu.

  • TheGGG

    divní herci a divné obsazení, které popis postav z knih zrovna nerespektuje. CGI průměr, kostými slabota, lze očekávat že to bude podobný fail, jako byl serial witcher.

    Dnešní doba nesvědčí tomu, aby někdo vzal klasickou knihu a natočil podle ni film, protože lze očekávat, že to bude knihu tak akorát ztrapňovat.

    • Derp_1337

      Že se vždycky objeví nějaký šašek, který začne provolávat, že obsazení filmu či seriálu neodpovídá jeho představám.

      Kouzlo dobré knihy je v tom, že rozvíjí čtenářovu představivost. Problém je v tom, že každý čtenář si udělá ve své hlavě úplně jinou představu. Takže ať producenti obsadí kohokoliv, tak se nikdy nemůžou trefit do představy úplně každého. Prostě to akceptuj a přestaň řešit blbosti. Třeba pak nakonec budeš mile překvapený. (Třeba Timothée Chalamet je překvapivě dobrý herec).

      • TheGGG

        tak pokud je nějaká postava popsaná jako chlap a hraje ho ženská, tak tam moc netuším nad jakou interpretací a představivostí chceš dumat. K podobným swapům dochází pořád a je to i případ duny, já podobné produkty dnešní doby rovnou ignoruji

        • Derp_1337

          Co ti na to mám říct? V Duně jsou prakticky jenom 3 důležité ženské postavy (Paulova matka, Paulova konkubína a ta ctihodná matka z Bene Gesseritu).

          Někdy z producentů si očividně řekl, že v 21. století by bylo divné se dívat na film, kde 97% obsazení jsou muži.

          Navíc postava Liet-Kynes není zas až tak důležitá, aby to něco markantně změnilo na příběhu. Kdybys to nezmínil, tak bych si toho ani nevšimnul.


          Jestli se ti nelíbí, že se někdo nabourává do tvé agitky zaměřené proti ženám, tak se na Dunu nedívej. Máš právo si vybrat na co se budeš dívat. Sdělil jsi nám svůj názor a teď prosímtě běž sdílet svou agitku někde jinde. My ostatní budeme hodnotit kvalitu filmu dle jiných kritérií.

    • Thanquol

      Až na to, ze fail tu jsi jenom ty. 🤔

      Neustale tu priznavas, jak jse vše sracka, ale jak ten svět vlástne vidíš, to jsi ty a tvůj život.

       rovněž trpis poruchou, ze veris , ze ve světě, co se ti reflektuje v palici, realne existují další lide, kteří tvůj názor musí sdílet a tak  neustale  druhým lidem  citis potrebu připomínat, jak se věci ve tvé hlavě mají. 

      Velice kuriózní plýtvání energii. 🤔

      • TheGGG

        že tobě stačí ke štěstí málo není můj problém... ještě stále naštěstí existuje dost lidí, kteří se nenechají oblbnout pozlátkem maskujícím lacinost a nevkus... a že se ho z hollyweirdu valí spousta...

        pokud bude natočeno sto filmů bez úcty k předloze a plné agitačního školení a vyjde sto her jako služba s cash grab metodama, tak budu klidně ve všech případech komentovat a kritizovat a budu v každé diskuzi...

        • Sierra117

          A že jsem tak smělej, co je v tom traileru to pozlátko co maskuje lacinost a nevkus? Villeneuve je původně artovej kanadskej režisér kterej začínal na surrealních šílenostech,  jeho optika je cokoli, jen né laciné pozlátko a z toho traileru to je vidět. Ještě že existujou podobná pochybná individua, kteří si myslí, že jejich světanázor je nadřazenej ostatním a na vše už jen tak z principu nadávají, jako seš ty, internet je díky tobě podobným, ještě pořád zábavný místo :) 


          • TheGGG

            že si tady napíšu svůj názor a běžní moviegoeři z toho mají psotník a reagují na mě není nějaké moje prosazování světonázoru.... to je jen zuřivost davu nad tím, že někdo jde proti nim a né s nimi

            • Sierra117

              Dík že si mi odpověděl na otázku ! :) S tebou musí bejt na pivu zábava.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                pivo je nápoj nekňubů

                • Sierra117

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak v tom případě ho musíš pít denně po litrech teda. :) 

  • MrDonut

    Vypada to opravdu slibne, asi vytahnu na vanoce zenu do kina :) Vubec bych se nezlobil kdyby se na zaklade uspesneho filmu vyklubala dalsi hra z tohoto univerza. Preci jenom od dob Emperor: Battle for Dune uteklo spoustu casu. Klidne by mi stacil jen remaster v soucasne top grafice a byl bych spokojeny jak decko.

    • To byla pecka, pamatuju si tenkrát ten vizuál a úžasné efekty. Dneska už se na tom zub času dost podepsal, ale škoda, že ta hra úplně zapadla a mám pocit, že ani ohlasy, když vyšla nebyly úplně dobré.

      • Pridavam se k milovnikum Emperora. Podle mne slo atmosferou o nejlepsi z dun. 2000 se mi nelibila vubec, to byl zjevne preskin C&C pro kseft, Dune 2 uz je prece jen moc historicka, ale Emperor mel poetiku boju na jakesi poustni planete. Recenze i ohlasy byly ve sve dobe fajn, ale byla to doba prekotneho rozvoje grafiky. Vyvojarum se povedlo osidit maly vykon diky krabicovemu designu stroju "uz z vyroby" a pochopitelne z podstaty Duny pustemu prostredi, ale visualne se to s jen o trochu mladsimi Generals uz nedalo srovnat. Bohuzel ani akci ne, Emperor byl spise pomalejsi strategie, zatimco Generals uz clickfest.
        Na moddb se neustale snazili udelat nejaky mod do C&C, myslim ze do nejnovejsiho tiberianu, ten mel uz pekny engine.
        Originalni myslenka Duny tez nejakym monstroznim valecnym strojum neprala, vsechno melo stit a vlastne se ani nedalo poradne bodat a sekat meci, armady mely noze a snazily se pomalu podrezavat... No divny napad. Zvlastni tez je, ze nebyl Herbertuv. Pouzil jej Haldemann na samem konci Vecne Valky.

        Dohral jsem Harkonneny na nejtezsi, posledni bitva bylo peklo. Atreidy uz na stredni. "My vsichni zemreme, ale cisarsky cerv bude zit!"

        • Tanatonaut

          Věčná válka je o asi 10 let novější než Duna. Jestli si to teda dobře pamatuju.

          • No fakt... To by mne nenapadlo, ze Duna je z 65. Tak aspon toto beru zpet.

        • MrDonut

          take se mi libilo ze krom hlavnich frakci se dalo hrat i za subfrakce jako treba Tleilaxu, u kterych mechanika nakazeni a kradeni souperovych jednotek byla velka zabava

      • MrDonut

        jo do dnes si pamatuju jak jsem z toho byl ohromeny a kolik zabavy jsem si u hry uzil. Taky jsem nechapal, proc mela hra tak slabe ohlasy.

  • Tanatonaut

    mám mokrý gatě😱

    • MrMelounek

      Slepři!

    • Corvus

      Prase!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit